Четвер, 18-04-2024, 15:59
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Червень » 30 » Прем'єр-ліга 2015. 10 ТУР
08:40
Прем'єр-ліга 2015. 10 ТУР

Неділя, 28 червня, 14:00,

стадіон с. Гусаків

ГУСАКІВ  4:3    АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   

(Квик Іван 60¢, Конюховський 68¢; Сороковий 88¢)

ФУТБОЛ З КЛОУНОМ В ЦЕНТРІ ПОЛЯ!

Цієї неділі розпочалось друге коло чемпіонату району в Прем'єр-лізі 2015. У недільний святковий День Конституції України, наша команда провела виїзний матч у Гусакові, який перетворився в циркову виставу з диригентом, - головним арбітром Макаревичем В., шокувати та смішити людей йому допомагали 14-и річні школярі з прапорцями на бокових лініях. 

Перейдемо ближче до суті гри. Наша команда досить серйозно підійшла до цього матчу, зібравши найбільш оптимальний склад цього сезону. В активі команди було 5 замін. Розпочали гру дуже пристойно.

Перший по-справжньому гольовий момент у матчі припав на восьму хвилину гри: Маїк робить подачу у воротарську зону на Сорокового, той головою переправляє м'яч у самісіньку дев'ятку, але голкіпер Гусакова переводить цей удар на кутовий. Через десять хвилин черговий стовідсотковий момент у наших: Баличик з правого флангу виходив віч-на-віч з голкіпером, але влучив у поперечину. Нива більше володіла м'ячем, створювала хороші нагоди щоб відзначитись, і здавалось, от-от відкриємо рахунок в матчі, та не відкрили. Небезпечний момент був у суперників, коли гравець Гусакова пробивав з лінії штрафного майданчика, та м'яч пролетів поруч зі стійкою.
В одній з наших атак, коли Квик готувався пробити по воротах, практично вирішувалась доля моменту, суддя раптово зупиняє гру, мотивуючи це тим, що гравець команди суперників лежить на полі. Після цього й почалась вистава, організована суддею.
Під кінець першого тайму жахливої помилки допустилась наша команда в захисті. Спочатку Карпа взяв м'яч у руки після пасу від Квика, арбітр довго сумнівався, призначаючи чи то пенальті, чи вільний удар. Завдяки підказкам гравців, зумів визначитись з формою штрафного удару. Гусаків розіграв вільний удар і тут Квик, підставивши ногу, збиває у штрафній гравця команди суперників - пенальті. Удар технічний у лівий кут, воротар кинувся у правий, 1:0 на 45-ій хвилині гри.

Нива пішла вперед, і в наступній атаці мала б пробивати пенальті, яке арбітр спочатку призначив, потім, коли гравці Гусакова його "обкружили", - відмінив. Такими баталіями був насичений перший тайм цього матчу.

По перерві емоції росли ще більше, школярі з прапорцями фіксували офсайд навмання, помахуючи при кожній атаці флажком, арбітр відверто перешкоджав грати футбол гравцям.

На стартових хвилинах другого тайму ми пропустили вдруге. Влучно з меж лінії штрафного майданчика пробив гравець Гусакова під ліву стійку - 2:0 на 50-ій хвилині гри. Арламівська Воля кинулась відіграватись, і знову почала створювати моменти біля воріт гостей. Заміни, що відбулись по перерві, значно підсилили атаку команди. Красиво розіграна комбінація із залученням центральної та атакуючої ліній команди, була завершена влучним ударом Квика, який набігав на передачу. Арбітр зафіксував офсайд, якого далеко не було, і не зарахував це взяття воріт. Через дві хвилини Нива знову розпочинає атаку. Зі своєї половини поля вибігає Баличик, на якого здійснюється верхова передача, але арбітр знову зупиняє гру, фіксуючи чергове фіктивне положення поза грою. На цьому моменті терпіння гравців луснули, і команда почала апелювати до арбітрів. Матч було зупинено на 20 хвилин. Після чого арбітр, розуміючи свої численні помилки, пропонує продовжити матч, зарахувавши гол Ниви, який відбувся у попередній атаці. Нонсенс, але таке в нас суддівство. Гравці обох команд шоковані такими діями, весь стадіон просто сміється з дій арбітра, атмосфера напружена. Врешті-решт матч відновлюється з рахунком 2:1, до кінця залишається 28 хвилин.

Через 6 хвилин, на 68-ій хвилині гри, наша команда відновлює паритет в матчі. Голом відзначився Конюховський, який красиво, технічно прокинув м'яч у дальній від воротаря кут воріт - 2:2. 

Потім гра для нас склалась не найкращим чином. За 15 хвилин до кінця матчу ми пропустили третій м'яч, влучним ударом зі штрафного у дальній кут. Нива пішла значними силами вперед, створювала моменти, щоб знову зрівняти рахунок. В тім пропустила зовсім невимушений м'яч. Не сильний удар здалеку виявився фатальним для воротаря, м'яч відбився від землі і перелетів голкіпера, який невдало кинувся під нього. Рахунок став 4:2, до кінця гри залишалось 4 хвилини.

Ми не здались, і зуміли відіграти один м'яч на 88-ій хвилині гри. Відзначився Сороковий, реалізувавши вихід на побачення з голкіпером з другої спроби.

Можливо, для того щоб зрівняти рахунок, нам не вистачило п'ять-сім хвилин. Ми поступились в цьому матчі у рахунку, але не програли гри. Ми не змогли перебороти ненормальні дії клоуна-арбітра та його дітей-помічників, які явно не дотягують до рівня суддівства в Прем'єр-лізі.

Команда засуджує такі жахливі помилки арбітра і звертається до ФФМР, більше на матчі нашої команди не делегувати цього арбітра. Ми хочемо грати в справедливий футбол, а не дивитись циркову виставу з клоунами зі свистком!

Поразка в такому матчі для нас неочікувана. Ми налаштовувались на перемогу, вона була нам потрібна. Та дивлячись на гру нашої команди, з’являється віра в команду, в її єдність і спільні зусилля для перемоги. З такою грою можемо перемагати і продовжуємо боротьбу за золото Мостищини 2015. Дякуємо за красивий футбол, Воляни. Вболіваємо за Вас, разом до перемоги!

Підготував, Андрій Горбатий

с. Арламівська Воля, 30 червня 2015 р.

Переглядів: 712 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz