П`ятниця, 29-03-2024, 11:04
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 1 » Прем‘єр-ліга 2015. 2 ТУР
23:17
Прем‘єр-ліга 2015. 2 ТУР

Неділя, 3 травня, 17:00,

стадіон с. Підгать

ПІДГАТЬ 1:1 АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ  

НІЧИЯ ПО СУТІ ГРИ

Не втримали перемоги, але зберегли лідерство у турнірній таблиці після 2 туру чемпіонату. Арламівська Воля не змогла виграти у виїзному матчі проти Підгаті, є на те причини, будемо розбирати.

Розпочався матч з моментів Ниви. Удар Маїка на 2-ій хвилині гри був заблокований рукою захисника команди суперників, м’яч влучив в руку в штрафному майданчику, проте арбітр епізод проігнорував, не наважившись поставити в епізоді пенальті.

Підгать відповіла красивою атакою на початку другої десятихвилинки матчу, нашу команду двічі виручив голкіпер. Після цього, відповідь від Ниви і декілька відмінних нагод відкрити рахунок у матчі. Спочатку Гуль пройшов по правому флангу і зробив класний простріл у воротарський майданчик, який не змогли замкнути нападники нашої команди; далі небезпечний удар того ж Гуля зі штрафного – воротар виручив. Загалом дуже сильно в цьому матчі команда атакувала флангами, в одній з таких атак ми зуміли відкрити рахунок у матчі.

Конюховський зробив подачу у штрафний майданчик, яку технічно замкнув Буняк Віталій, перекинувши воротаря у дальній від свого лівого флангу кут воріт. І так 1:0 на 40-ій хвилині гри, ми вийшли вперед. Весь перший тайм гості виглядали на порядок сильнішими суперників, створили достатньо хороших моментів біля воріт Підгаті, могли подвоювати свою перевагу в рахунку.

Друга половина гри виглядала кардинально протилежною до першої. Тут м’ячем частіше володіли господарі поля, пішли вперед, створили свої моменти, що й дозволилО зрівняти рахунок у матчі. Тим часом центр поля і лінія нападу Ниви фізично програли суперникам повністю і не змогли нав’язати там своєї боротьби, як наслідок більшість другого тайму ми просто захищались. Сильно в матчі зіграв захист команди, хлопці грамотно та мудро організували оборону команди від атак суперників.

Господарі поля зрівняли рахунок в матчі на 71-ій хвилині гри. Подача зі штрафного з гострого кута поля до воріт, боротьба в карній зоні, наш воротар падає, гравець команди суперників переправляє м’яч у ворота, - 1:1. Після цього гра стала відкритішою, обидві команди ризикуючи йшли вперед, адже кожен хотів забити вирішальний м’яч та перемогти в зустрічі. До кінця матчу господарі поля мали ще декілька моментів забити, наші хлопці діяли на контратаці. Та жодній з команд забити не вдалось, нічия 1:1.

Коли виграєш по ходу зустрічі і втрачаєш перемогу – прикрий випадок, та не в цьому матчі. За підсумками другого тайму суперники могли забити більше і перемогти в матчі, в тім в першому таймі забивати більше повинні були ми. Загалом можна сказати, що результат матчу відповідає тим подіям, які дійсно відбувались на полі.

Не дотиснули суперника, фізично програли 2 тайм. Все через несерйозну підготовку та відношення до гри доброї половини складу гравців. А половина команди – це точно не 11 гравців. Як відноситись до футболу, - це індивідуальна справа кожного, але футбол команда гра, тому несерйозно відносячись до гри, футболіст просто не поважає свого колегу по команді, який змушений грати в меншості, бо в нашому активі грає лише половина команди проти повного складу суперників. Будьмо командою – поважаймо своїх колег, перемагаймо разом!

Неприємний епізод, неспортивна ганебна поведінка уболівальників та декого з гравців команди Підгаті по відношенні до уболівальників нашої команди, - все це сталось наприкінці матчу. Надіємось, що в команді села Підгать це епізод візьмуть до уваги і проведуть відповідні розмови з ініціаторами непорядків. Команда «Нива» глибоко засуджує дії цих окремих уболівальників.

Після двох турів чемпіонату ми зберегли лідируючі місця в турнірній таблиці, та це все відносно, оскільки є команди, які зіграли лише один матч, тому налаштовуємось надалі на гру та перемагаймо Соколю у наступному турі Чемпіонату.

Підготував Андрій Горбатий

Арламівська Воля, 5 травня 2015р.

Переглядів: 640 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 2
avatar
0
2 gorbatuy_29 • 11:21, 01-05-2015
Не забувайте, що Підгать в першому турі виграла від Бортятино, а ми в Кубку Бортятино програли. Тому розслаблятись нема чого.
avatar
1 cardash64080 • 09:01, 01-05-2015
Буде не так легко ,як здається !      зібратись і до перемоги )
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz