П`ятниця, 19-04-2024, 10:11
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 22 » Прем‘єр-ліга 2015. 5 ТУР
20:52
Прем‘єр-ліга 2015. 5 ТУР

Неділя, 24 травня, 14:00,

стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   2:1   РАДЕНИЧІ 

(Маїк 41ʹ, Буняк 83ʹ)

СПРАВЖНЯ КОМАНДНА ПЕРЕМОГА

Арламівська Воля здолала Раденичі, захоплюючий камбек у виконанні нашої команди, інтригуючий футбол і прекрасне завершення матчу, як результат, довгоочікувана, красива та заслужена перемога.

Перед матчем розуміли, що невиграш в цій грі значно послабить шанси команди на успішний виступ в чемпіонаті сезону загалом. Тому налаштовувались на важку та відповідальну гру. До цього туру, Раденичі в сезоні не поступались ще жодній команді, впевнено лідируючи в турнірній таблиці. Ми ж перебуваємо в середині турнірки, тому в кожному матчі потрібно боротись до останнього та показувати характер справжньої команди, і разом йти до перемоги, і перемагати такі команди як Раденичі.

Футбол був дуже цікавим. Захоплювала гра гостей від захисту, розкішні передачі вперед, красиві діагональні паси, з перших хвилин побачили, що Раденичі вміють добре контролювати м‘яч. Та вони не були такими швидкими як ми. Саме контратаки, вміння швидко розігнати атаку та загострити її, часто непередбачуваними передачами з флангів, – в цьому ми були сильніші. Початок гри команди провели відносно спокійно, довго вивчаючи одна одну. Ближче до середини тайму футбол набрав швидкості та, відповідно, видовищності. Наші створили один гарний момент, та не вдалось замкнути м’яч, після прострілу, у воротах Раденич.

На 34-ій хвилині матчу ми пропустили гол зі штрафного. Порушення правил зафіксоване в лічених метрах від лінії штрафної зони, бездоганне виконання у верхній лівий кут воріт – дев‘ятка, без шанс для воротаря. Нічого не поробиш – стандартне виконання і влучно, 0:1, поступаємось. Тоді думалось, що все, не відіграємось, знову як мінімум нічия, а то й поразка. І тут команда показала свою єдність. Відразу пішли вперед злагодженими діями. Заробляємо право на кутовий. Буняк виконує подачу на дальню стійку, а Маїк блискучим ударом з ноги відправляє м’яч у ворота. Прекрасний гол під завісу першого тайму, рахунок зрівняли.

По перерві Нива розігралась ще більше. Знову стартові хвилини у вигляді розкачки а потім вперед на ворота суперників. Атака за атакою, біля п’яти стовідсоткових моментів на лінії воріт гостей. Воротар Раденич відчайдушно, в останніх миттєвостях встигає дотянутись до м’яча, чи захисники з лінії воріт вибивають його подалі або блокують перспективні удари, не щастить поки що нашим. Тут відразу згадується матч з Соколею, коли так само атакували весь другий тайм, а забити не змогли. Та в цьому матчі, все було по-іншому. Гол назрівав, і він відбувся.

Зроблена заміна, після якої на поле вийшов Сухачев, який завдає амбіційного удару по воротах, голкіпер ледь відбиває м’яч з-під лівої стійки в сторону, де на добиванні знаходиться Буняк, який обробивши м’яч, відправляє його в сітку воріт, і це 2:1, який важливий та вкрай потрібний для команди м’яч. Сталось це на 83-ій хвилині. Зуміли зламати захист гостей та забити цей вирішальний м’яч у грі.

До кінця матчу Раденичі мали один серйозний момент, аби зрівняти рахунок, було це в самісінькому кінці матчу, коли небезпечний простріл практично по лінії наших воріт ніхто не зміг замкнути, повезло. А так матч завершився, Нива заслужено святкує перемогу. Вітаємо нашу команду, яка в цьому матчі продемонструвала дійсно командний дух, що й дозволило нам перемогти. В цій грі ми без сумніву були сильнішими за Раденичі, а це не може не радувати. Дякуємо хлопцям за красивий матч та зичимо й надалі залишатись єдиною командою, перемагати та досягати чергових футбольних вершин, радуючи своїх уболівальників гарною грою та перемогою!

Підготував Андрій Горбатий

Арламівська Воля, 25 травня 2015р.

 

 

Переглядів: 677 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 gorbatuy_29 • 20:33, 25-05-2015
Молодці хлопці, порадували важливою перемогою.  applause
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz