Четвер, 02-05-2024, 00:16
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Жовтень » 20 » 1 ТУР
14:47
1 ТУР

Кубок Чемпіонів Львівської області 2011-2012

Субота, 22 жовтня 2011 року, 14:00, стадіон с. Арламівська Воля

ФК «НИВА» ( с. Арламівська Воля )  -  ФК «ФАВОРИТ» ( с. Лапаївка ) – 1:2

Відбувся дебют футбольної команди «НИВА» в обласних змаганнях. Цієї суботи наша команда провела свій перший поєдинок в турнірі обласного рівня. З цим ми команду й вітаємо. Було б ще краще, якби цей дебют завершити з відмінним результатом, з перемогою, та красива та наполеглива гра команди засвідчує її бажання та стимул виступати в таких турнірах, і показувати там високі результати. Добрим є те, що ми продемонстрували красиву гру з досить непростим та набагато відомішим в області суперником в порівнянні з нашою командою, яка зробила перший крок до цього, і ледь не вирвали справедливої нічиєї в цьому матчі, граючи при цьому своїми власними силами, командою, якою виступаємо на районному рівні.

Гра розпочалась, і суперники з Лапаївки з перших хвилин почали тиснути на наші ворота, показуючи дуже швидкі й атакуючі атаки, завершуючи їх непоганими ударами по воротах. Так вже на шостій хвилині один з таких небезпечних ударів по наших воротах, та м’яч пролітає в кількох сантиметрах біля стійки повз ворота. Стартові десять хвилин суперник досить впевнено на високих швидкостях контролював м’яч, роблячи загострення небезпечними навісами по флангах. Першими ударами по воротах відзначились і гравці Ниви. Стримавши трохи темп гри, нам вдалось провести свої атаки, які завершились несильними ударами по воротах у виконанні Сорокового на восьмій та десятій хвилинах. В наступній атаці суперників гірчичник одержав нападник Лапаївки за явне притримування рукою нашого захисника. Через декілька хвилин одну з най видовищніших атак першого тайму провела наша команда. Красиву комбінацію, після помилки півзахисників суперника, розіграли Бабин з Сороковим, та атаку завершував Груник А., якого красивим пасом вивели на ударну позицію, і той з прекрасного положення пробив значно вище воріт. А міг влетіти гарний гол, та не сталося. Через п’ять хвилин після цієї атаки, відповіли вже суперники. Сильний удар по наших воротах, та Карпа впевнено забирає м’яч в руки.

Після таких атак, гра дещо заспокоїлась, і набрала іншого характеру – виглядала спокійнішою та менш ризикованою в порівнянні з першими хвилинами. Та дуже прикрою для нас завершилась одна атака суперників, після якої їм вдалось відкрити рахунок в матчі. Дуже шкода, що після удару суперника, м’яч змінив траєкторію польоту, оскільки влучив в нашого захисника, і вже рикошетом влетів у ворота. Якби ж не цей рикошет, то наш воротар спокійно забирав цей м’яч в руки. Отож 27-а хвилина і рахунок 0:1. Через хвилину після цього помиляється захисник нашої команди – Квик, який втрачає м’яч біля штрафного майданчика, і суперники знову скориставшись помилкою наших гравців, забили вдруге. Цього разу удар в ближній кут, і Карпа відбив цей удар, та м’яч все ж закутулявся у ворота. І так 0:2 всього за дві хвилини. Та ФК «НИВА» на цьому не здавалась. Програючи з різницею у два м’ячі, ми все ж зібрались, і зуміли скоротити відставання до мінімуму. Красивий пас через половину поля з центру, замкнув Сороковий. Він спочатку приймаючи м’яч, обманув воротаря, і забивав вже у пусті ворота. І так за 15 хвилин до кінця першого тайму ми забиваємо свій перший гол в обласних змаганнях. Після забитого м’яча, Нива просто понеслась забивати ще, та нам відверто не щастило. Наступні атаки, створені зусиллями усієї команди, не принесли нам успіху. Вже на 35-ій хвилині гри Сороковий знову отримав нагоду обіграти воротаря і забити гол-близнюк першому м’ячу, та йому не вистачило кількох сантиметрів, щоб бути першому на м’ячі і забити вдруге. До кінця першого тайму команди дещо збавили темп гри, було видно втому гравців команди суперників, який задавши неймовірно високий темп гри на початку матчу, просто не змогли його втримати до кінця. Тайм завершився вже без серйозних загострень біля обох воріт.

В другій половині гри, події на полі розгортались дещо по-іншому. Тут свою домінацію продемонстрували господарі матчу. Вже з перших хвилин команда загострювала гру біля воріт Лапаївки. І вже гості не так часто відповідали на наші атаки, як це було в першому таймі. Вже на третій хвилині другої половини гри, забивати знову мав Сороковий. Команда почала частіше грати через довгі паси верхом, в результаті який Бабин та Сороковий могли створювати небезпечні можливості безпосередньо у штрафній суперників чи на підступах до неї. На 54-ій хвилині, Нива знову організувала прекрасну атаку. Просто відмінний пас виклав Смола з центру поля. І коли Бабин знаходився в положенні поза грою, то Сороковий просто вибіг на цей пас, який був адресований саме йому, вийшовши практично віч-на-віч з голкіпером, йому так і не вдалось його переграти. Та атака була досить захоплюючою. Вже через декілька хвилин після цього, гравці Ниви скористались помилкою нападників команди з Лапаївки, забрали м’яч та розвивали свою контратаку, та один з гравців грубо зірвав нашу атаку, відверто тримаючи за футболку нашого футболіста, за що отримав жовту картку. Ми ж отримали право виконати штрафний удар. Пробивав Груник А., та м’яч після його удару влучив у стінку, і атака на цьому завершилась. Впродовж наступних п’ятнадцяти хвилин, гра дещо вирівнялась, і команди проводили свої атаки одна за одною. В середині другого тайму, ми отримали право на ще один штрафний удар. Цього разу його виконував Смола, позиція була досить вигідною та зручною для нього, і він вже не одноразово забивав з такої точки. Та цього разу пробив явно не в напрямку воріт, м’яч відверто зрізався з ноги. За 15 хвилин до кінця гри гарний штрафний удар виконали суперники, м’яч пролетів в лічених сантиметрах вище над перекладиною, але вийшов досить непоганий удар.

Останній десяток хвилин матчу команда Нива провела на половині поля суперників, створюючи там численні можливості щоб зрівняти рахунок, та так і не вийшло дотиснути Лапаївку, і все ж зрівняти рахунок в такій рівній грі, де ми просто заслуговували на нічию. Останні хвилини гри також запам’ятались досить грубою та жорсткою грою з боку обох команд, відповідно арбітр змушений був показувати жовті картки гравцям за відповідні порушення. На останніх хвилинах ми отримали право на кутовий удар, це була якраз остання нагода зрівняти рахунок, та після подачі, яка завершилась ударом Квика з далеку, м’яч пролетів повз ворота.

Отак і завершилась перша гра Арламівської Ниви в обласній Лізі Чемпіонів. Такий небезпечний та непереможний суперник на початку гри, вже ближче до кінця першого тайму перетворився на команду – рівня сильніших команд нашого району, та суперник якого можна обігравати. Шкода що пропустили такі прості два м’ячі за дві хвилини, і вже не змогли вирівняти ситуацію в цьому матчі.

Все ж ніхто не буде сварити команду за такий програш, головне для нас в цьому матчі було показати гідну гру на рівні досвідченої обласної команди, з чим ми справились на відмінно. Поразка все ж зменшує шанси на вихід в серію плів-оф весняної частини змагань, та більша частина матчів ще попереду, і ми маємо ще хороші шанси на вихід з групи. Наступний тур команда пропускає, а вже через суботу зіграємо першу гру на виїзді проти команди з села Черляни, що в Городоцькому районі. Бажаємо успіхів в змаганнях обласного рівня, разом лише до перемоги.

Андрій Горбатий,

Для команди «НИВА», 22 жовтня 2011 року
 

Прев‘ю:

Отож вже цієї суботи, наша команда вперше стартує в Кубку Чемпіонів Львівщини. Важливий в своїй історії матч команда «НИВА» зіграє на домашньому стадіоні. Про суперника знаємо не багато, оскільки на відміну від команди Нива, власного сайту команда не має. Та все ж відомо, що Лапаївка – село не дуже велике, хоча населення складає до трьох тисяч осіб. Про футбольну команду відомо те, що в минулому році вона участі у обласних турнірах не брала, стабільно виступає в чемпіонаті Пустомитівського району, де постійно займає високі місця в різних турнірах. В цьому році ФК «ФАВОРИТ» с. Лапаївка дійшла до фіналу районного кубка  під назвою «Весна-2011», що є досить високим досягненням.

            Суперник, як бачимо серйозний, гра буде важкою та відповідальною. Потрібно докласти максимум зусиль, що здобути перемогу в цьому матчі. Та й взагалі серед заявлених команд на цей турнір, кожна являє собою переможця чи призера чемпіонату району, в якому виступала.Тому настрій на гру по-особливому важливий, адже вперше виступаємо в обласних змаганнях, а це вже відповідально. Тут не може йти мова про недооцінку суперника, чи щось тому подібне. Вже не той районний рівень. Тому запрошуємо всіх уболівальників ФК «НИВА» на матч обласного рівня Кубка Чемпіонів 2011-2012. Рідній команді бажаємо гарної гри та позитивного результату, який насамперед влаштує господарів. Тому вперед, тільки до перемоги!

 

Переглядів: 652 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 6
avatar
6 6u6a7738 • 00:30, 25-10-2011
мде...бейся головой об стену...може будеш мудріший...умнік happy
avatar
5 f0rest • 22:00, 24-10-2011
херРра с двааа
avatar
4 6u6a7738 • 22:57, 23-10-2011
лаша офнися...ГАгагга...підріла, ми ще вас на сраку положимо...хХАхХАхХА .... smile smile
avatar
3 f0rest • 20:47, 23-10-2011
:D :D :D :D :D :D
8-)
avatar
2 f0rest • 20:46, 23-10-2011
Відсосіть в червоно- білих !!! :7 :7
avatar
1 cardash6 • 12:50, 21-10-2011
ну шо потягаємся...??? !!! smile happy smile happy smile happy
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz