Субота, 04-05-2024, 00:05
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 8 » Друге коло. 4 ТУР
20:32
Друге коло. 4 ТУР

Кубок Чемпіонів Львівської області 2011-2012

Неділя, 13 листопада 2011 року, 14:00, стадіон с. Лапаївка

ФК «Лапаївка» ( с. Лапаївка )   -   ФК «НИВА» ( с. Арламівська Воля ) – 2:1 

         

Стартовий склад команди на цей матч

   Футбольна команда «НИВА» провела черговий матч в Кубку Чемпіонів Львівщини, де нашим суперником була команда, з якою зустрічались не так давно – три тижні тому. Тоді гра завершилась з мінімальною перемогою Лапаївки, і важко тоді було подумати, що у другому матчі ми знову поступимось, з таким же мінімальним рахунком – 2:1.

            Як вже зазначалось, команда Нива приїхала у Лапаївку, щоб взяти необхідні очки для того, щоб забезпечити собі місце у весняній частині обласного Кубка Чемпіонів. В стартовому складі команди відбулись певні зміни. Зокрема травмованого воротаря Карпу, у воротах замінив Баша Михайло. Також в порівнянні з попереднім матчем в цьому турнірі, то замість Смоли зіграв Михальчук. 


            Отож гра розпочалась, і гравці команд, щоб не замерзнути при  мінусовій температурі, почали активно розігрувати комбінації, створюючи гострі моменти  біля обох воріт. Вже на стартових хвилинах господарі створили два гострих моменти біля наших воріт: першого разу виручив воротар, після сильного удару здалеку, вдруге – м’яч пролетів в кількох сантиметрах біля стійки. Наша команда теж створила декілька моментів, щоб забити. Під час однієї з атак, красивий пас віддав Баличик на Михальчука, який обвівши двох захисників намагався пробити з досить непоганої позиції, та його удар був заблокований. Далі гра була ідентичною до першої зустрічі цих команд. Точніше, команди грають практично на рівні, створюючи по черзі моменти біля воріт суперників, і так десь до 30-ої хвилини. Як і в домашньому матчі, наша команда пропускає якось «по-дурному». Після подачі з ауту в штрафний майданчик нашої команди, м’яч відскочив до Квика, той намагався його вибити, та м’яч потрапив в спину комусь з наших захисників, і відбився прямо біля нападника суперників, якому залишалось з кількох метрів розстріляти ворота Ниви, з чим він на відмінно справився, і сталось це на 34-ій хвилині, а вдома перший м’яч ми пропустили на дві хвилини раніше. Потрібно робити висновки з цього, щоб більше так не пропускати. Після пропущеного м’яча, наша команда почала створювати по-справжньому гострі моменти біля воріт Лапаївки. І якби не воротар суперників, то нам би вдалось не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед ще у першому таймі. Пригадуємо лише удар з правого флангу Груника, коли воротар ледве дістав цей м’яч, пальцями переправивши його на кутовий. Потім на 41-ій хвилині матчу, гарну нагоду зрівняти рахунок втратив Бабин, а точніше йому просто не пощастило. Після того, як Сороковий подав з кутового, той пробивав головою, і воротареві дивом вдалось зреагувати на цей сильний удар і відбити його.

            Команда й далі продовжувала тривожити ворота суперників, намагаючись зрівняти рахунок ще в першому таймі. Та натомість груба помилка Сорокового призводить до ще одного пропущеного м’яча. Під кінець тайму, ми отримали право на штрафний удар, Сороковий влучив у стінку, м’яч відбився і потрапив знову до нього, та роблячи ще одну подачу, він помиляється, і суперники перехопивши м’яч організовують свою швидку контратаку. Після виходу віч-на-віч, наш голкіпер відбиває удар, та на добиванні зіграв інший гравець Лапаївки, забиваючи м’яч у пусті ворота. Перший тайм на цьому завершився.

            В другій половині гри, ми створили багато хороших нагод, аби зрівняти рахунок в матчі, і повністю заслуговували на нічийний результат. Оскільки суперники не показали гри більш кращої ніж наша команда, щоб стовідсотково заслуговувати на перемогу. Хоча гострі моменти були й у господарів цього матчу. Так, зокрема, вже на 10-ій хвилині м’яч влучив у перекладину воріт Ниви, після удару головою.

            Потім наша команда дещо додала в атаці, що змушувало суперників все частіше порушувати правила біля своїх воріт. Так на 73-ій хвилині гри, другу жовту картку отримав гравець Лапаївки, яка автоматично перетворилась у вилучення з поля. До кінця гри ми отримали перевагу грати у більшості. Це ще більше допомогло нашій команді. Вже через хвилину після вилучення, красиву нагоду забити втратив Михальчук, який класно прорвався у штрафний майданчик суперників, та після його удару, голкіпер знову виручив свою команду. Та Юра реабілітувався вже через чотири хвилини, скоротивши таким чином відставання в рахунку до мінімального. Галабут зробив подачу на Сакалоша Юру, який пробивав по воротах, та після того, як воротар відбив цей удар, Михальчук підхопив м’яч, прорвався ще поміж двох захисників, і прокинув м’яч повз воротаря, який в цей момент вийшов з воріт. М’яч влетів у сітку воріт – 2:1. В нашої команди з’явився шанс на нічийний результат.

До кінця матчу залишалось дуже мало часу, враховуючи й те, що суперники свідомо затягували час, симулюючи травми, лежали на газоні – все це збивало темп гри, який нарощувала наша команда, і Ниві щораз важче було забити цей м’яч. Гарну нагоду щоб забити не використав Бабин, який на останніх хвилинах прорвався в штрафний майданчик суперників, та з вигідної позиції пробив повз ворота. Арбітр компенсував до основного часу 4 хвилини, дві з яких затягнув воротар, коли вибивав м’яч від воріт, за що отримав гірчичник. Гра так і завершилась, знову з мінімальною перемогою суперників, та програшем для футбольної команди з Арламівської Волі.

Проте, незважаючи  на результат, команда показала досить гарну та цікаву гру. Ми грали проти напів професійної команди, і демонстрували при цьому непоганий футбол. Розчаруванням цього матчу є суддівство, в багатьох епізодах гри, здавалось, що рефері підсуджують суперникам. Сказати точно можемо те, що з усіх трьох матчів, які наша команда провела в обласному турнірі, то в цьому матчі суддівство було найгіршим.

Знову ж хочеться подякувати вболівальникам команди, які приїхали підтримати її, подолавши немалу відстань з Арламівської Волі. Та наперед попросити підтримати команду у вирішальному та заключному матчі команди Нива у 2011 році, який ми зіграємо на домашньому полі 27 листопада, проти команди з Черлян.

Отож бажаємо команді виграти цей матч та подарувати собі й вболівальників обласні футбольні матчі на весні вже наступного року. Успіхів, волєни!

 

 

ПРЕВ’Ю

Здобуті очки в попередньому матчі проти команди села Черляни, дозволили нашій команді піднятись на другу сходинку в своїй групі, яку зберігши на протязі наступних двох матчів, зможемо вийти в наступний етап розіграшу кубка – це і є головним завданням команди до кінця сезону, а точніше на ці два матчі. 

            Наздогнати Лапаївку і посісти першу сходинку в групі буде надзвичайно складно, брати очки в наступних матчах, і тоді забезпечимо в селі футбол обласного рівня на весні наступного року.

            До вашої уваги таблиця Групи 2 після першого кола, де й виступає наша команда:

Команда

І

В

Н

П

М’ячі

О

1.

Лапаївка

2

2

0

0

10-2

6

2.

Арламівська Воля

2

1

0

1

3-2

3

3.

Черляни

2

0

0

2

1-10

0

            Як бачимо ситуація дуже слизька. Буквально один матч може змінити розташування сил в таблиці. Тому потрібно в першу чергу не розслаблятись, і докласти максимум зусиль, щоб вийти з групи.

Після домашнього програшу з мінімальним рахунком 1:2, звичайно ж, є бажання відімстити супернику, і здобути очки у виїзному матчі. Та зробити це буде не так вже й просто. Наш суперник – чемпіон Вищої ліги Пустомитівського району, де за вісімнадцять зіграних матчів, Лапаївка лише двічі поступалась і одного разу зіграла у нічию, решту  15 матчів – це перемоги. Тому як бачимо все не так просто. Але ми вже грали з цією командою, і доказали, що можемо грати практично на рівні. В першому матчі могли здобути й нічию, але трохи не підфартило, і Нива не зуміла використати тих моментів, які були створені у другому тайму, щоб зрівняти рахунок в матчі.

Цього разу налаштовані дати бій супернику. І завданням команди на цей матч – є здобуття очок, тому будемо боротись і доказувати, що заслуговуємо грати на такому рівні та здобувати важливі перемоги, які будуть історичними для нашої команди. Тому традиційно зичимо гарної гри та переможного результату. Успіхів, волєни!

Андрій Горбатий,

Для команди Нива, 14 листопада 2011 р.

Переглядів: 658 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Лапаївка, Михальчук, Ліга чемпіонів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 7
avatar
7 Вболівальник • 21:59, 13-11-2011
суддя налажав сьогодні, добре допоміг Лапаївці..
avatar
6 Воськало • 17:48, 13-11-2011
2-1 ех як би не весілля в Мартиновича...
avatar
5 Miha • 13:42, 12-11-2011
1:2
avatar
4 болійник • 10:16, 11-11-2011
0-1
avatar
3 Ваня • 16:22, 10-11-2011
1-1...
avatar
2 dik • 11:14, 10-11-2011
1:2,Воля вперед!! applause
avatar
1 gorbatuy_29 • 23:03, 09-11-2011
Прогнозуєм результат матчу тут smile
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz