Четвер, 02-05-2024, 00:22
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Жовтень » 25 » Їдемо в Другу лігу, в село Підліски
16:32
Їдемо в Другу лігу, в село Підліски

1/4 фіналу Кубка Сільського господарства

Неділя, 30 жовтня , 14:00, стадіон с. Підліски

ФК «Підліски» ( с. Підліски )   -   ФК «НИВА» (с. Арламівська Воля ) – 1:2

            Чвертьфінальний матч Осіннього кубка став справжньою несподіванкою для команди «НИВА». Розраховуючи на просту гру проти суперника з Другої ліги, ми розраховували на впевнений переможний результат гри. Та по ходу самого матчу все відбувалось дещо по-іншому.

            Сама гра розпочалась з 30-и хвилинним запізненням через відсутність на матчі головного арбітра, який обслуговував цей поєдинок без допомоги бокових арбітрів.

            На початку гри, суперникам вдалось досить швидко організувати несподівану атаку на наші ворота, і таким чином відкрити рахунок в матчі. Сталось це вже на четвертій хвилині після проходу правим флангом, гравець команди суперників віддав точний пас в центр на гравця по команді, який влучно пробив по воротах, Карпа не зміг дістати цей удар – 1:0.  Після цього завдання ускладнювалось ще більше, потрібно було забивати вже два м’ячі, для того щоб пройти далі. Здавалось, Нива набере футбольного азарту, і просто кинеться всіма силами на ворота суперників, та все вийшло не до кінця так. Забивши гол, суперники почали грати на відбій. Значно нижчий рівень футболу, який демонстрували Підліски, явно заважав нам проводити свої атаки, розігруючи власні комбінації. Та все ж нашій команді вдавалось провести декілька небезпечних атак ще в першому таймі. Команда була досить впевненою у власних силах, що й заважало забити швидкий гол та хоча б зрівняти рахунок. А тим часом суперникам вдавалось досить легко переходити центр поля і проводити свої контратаки, та низький рівень гравців не дозволив використати гольові моменти, які вони створювали. Так, зокрема, на 26-ій хвилині, коли Озимко віддаючи пас на воротаря, віддав його досить легко, і суперники перехопивши  м’яч, змарнували прекрасну нагоду виходу віч-на-віч з голкіпером, поціливши в перекладину. Гравці Ниви теж мали декілька непоганих моментів, щоб зрівняти рахунок. Багато неточних ударів повз ворота, та лише 2 удари в площину воріт, які не завдали жодних трудностей воротарю команди Підлісок.

            Після перерви, ми розуміли, що залишається лише 45 хвилин на те, щоб зрівняти рахунок та перевести матч в серію післяматчевих пенальті або ж виграти без одинадцятиметрових ударів. На початку другого тайму гарний пас віддав Сороковий на Баличика, який проходив по правому флангу, і вже готувався пробити, та м’яч невдало скотився з ноги, і до удару справа не дійшла. На 54-ій хвилині гри, після однієї з наших атак, м’яч влучив у руку в штрафній суперників одному з гравців Підлісок, і арбітр вказав на позначку в одинадцять метрів. Бити пішов Груник Андрій, якому довірили пробити цей удар після впевнено реалізованого пенальті в матчі за Супер Кубок. Груник пробив сильно практично по центру, але воротар кинувся в правий кут, і пропустив цей удар. Рахунок було зрівняно. Після цього Нива почала  ще більше атакувати, і нарешті зуміла в деякій мірі контролювати гру в центрі поля, що дозволило створювати ще більш небезпечні моменти і забивати гол та проходити далі. До кінця гри, ми створили не так багато моментів, як очікувалось, але прекрасно розіграна одна атака, після якої нам вдалось забити. Баличик віддав пас на Сорокового, і той вийшовши на ударну позицію пробив повз воротаря, забивши переможний м’яч в матчі. Сталось це на останніх хвилинах основного часу, нам вдалось забити і вийти до півфіналу кубка

            Багато помилок допустила команда в цьому матчі, що могло коштувати нам припинення змагань вже на цій стадії. Та все ж досвід команди зіграв в цьому матчі визначну роль, і ми зуміли дотиснути суперника та так сказати, вирвати цю перемогу з мінімальним рахунком. Розраховували на набагато видовищний футбол та результативніший рахунок, але головне в таких матчах це те, що ми виграли, і пройшли далі. Потрібно врахувати всі помилки та прорахунки цього матчу, щоб в півфіналі показати відмінну гру та здобути бажаний результат.

Адміністрація сайту вітає команду з черговим виходом до півфіналу кубка, та бажає вперше за три останні роки пробитись до його фіналу. Отож успіху та відмінної гри на шляху до фіналу.

Андрій Горбатий,

Для команди «НИВА», 31.10.2011року


 

Після впевнено пройденого суперника на стадії 1/8 фіналу, жереб зводить нас з командою Другої ліги. Відразу хочеться сказати про недооцінку суперника, як можливе явище в нашій команді. Підліски – команда яка посіла перше місце в своїй лізі, тому цей факт про щось говорить.

Прев‘ю: Історія зустрічей цих команд не дуже багата. Оскільки за останні роки, ці команди змагались в різних лігах. Тому зустрітись на футбольному полі в офіційних матчах вони могли лише в змаганнях кубка. Це було декілька разів.

Та пригадуючи результати цих матчів, знаємо, що в кожній зустрічі перемогу святкувала футбольна команда Нива.  Цього разу маємо шанс продовжити цю безпрограшну серію проти Підлісок, та їдемо туди тільки за перемогою. Звичайно, впевненим фаворитом зустрічі буде команда з Арламівської Волі. Та не будемо наперед дуже впевнені в своїх силах, все вирішиться безпосередньо на футбольному полі під час матчу. Тому бажаємо лише перемоги.

 

 

Переглядів: 848 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
avatar
2 6u6a7738 • 10:53, 28-10-2011
1-3...в нашу...
avatar
1 gorbatuy_29 • 17:21, 27-10-2011
Спрогнозуйте рахунок, отримайте підвищення свого рангу. smile
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz