Субота, 27-04-2024, 22:03
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Червень » 20 » Кубок Незалежності. 1/8 фіналу
14:27
Кубок Незалежності. 1/8 фіналу

Неділя, 26 червня 2011, 14:00 с. Мокряни

с. Мокряни – «НИВА» (Арламівська Воля) 1:3

          Як і передбачалось, кубковий матч – це не те що чемпіонат, тобто гра серйозніша, ставки важливіші, напруження вищі. Після розгрому 7:0, ми й не збирались його повторити, нам просто потрібно було виграти цей матч з різницею в декілька м’ячів, щоб забезпечити собі перевагу у матчі-відповіді.

            Початок матчу записуємо в свій актив, зі стартових хвилин НИВА контролювала гру в центрі поля, і створила декілька небезпечних моментів біля воріт суперників. Один з таких моментів стався на 10-ій хвилині гри. Смола накрутивши двох захисників віддав красиву верхову передачу Бабину, йому залишалось тільки влучно пробити по воротах, але він вирішив обіграти ще одного захисника і тоді пробити, що в кінцевому результаті дало удар вище воріт. Якщо забігти наперед, то можна сказати, що 90% ударів по воротах суперників йшли вище воріт, а більшість з них – надто вище щоб залетіти у ворота. Після цього моменту суперники почали контролювати гру, і вже до кінця першого тайму гра на полі виглядала досить рівною.  На 14-ій хвилині прекрасною реакцією відзначився воротар команди, який врятував нас від пропущеного голу відправивши м’яча на кутовий. Невпевнено в цій грі показав себе Карпа С., який декілька разів небезпечно біля воріт пропускав нападаючих суперників і тим самим робив простір для завершення атак суперників. Після того, ближче до середини тайму забивати мали Смола І. та Бабин, після непоганих передач Смоли В., замість якого на поле вийшов Михальчук Юра на  41 хвилині гри. До кінця першого тайму серйозних моментів вже не було. Запам‘ятались ще затримки коли м’яч виходив за межі поля, його приносили через 1-2 хвилини – це було досить довго, в результаті чого арбітр добавляв 2 хвилини в першому таймі, і аж 7 – у другому.

            Після невдалого першого тайму, гравці команди повинні були вирішувати проблеми з реалізацією та забивати очікувані голи вже в таймі другому. Та вже після виходу гравців на другий тайм, все сталось не так, як ми цього хотіли. Початок другого тайму, і численні небезпечні моменти біля наших воріт, звичайно ж не радували вболівальників, та й знову забивати мали гравці нашої команди. Прекрасний простріл Михальчука, який так і ніхто не зміг замкнути у порожні ворота, або удари Смоли І.- теж не точні. Атаки правим флангом, де активно працював Баличик, який теж не зміг до кінця довести атаку. На 60-ій хвилині ми отримуємо право пробити небезпечний штрафний удар, метрів з 20-и. До м’яча підійшов Смола І., і пробивши прямим ударом, м’яч пролетів над верхньою дев‘яткою, було дуже близько до взяття воріт, але не вийшло. Через п’ять хвилин після цього, сталась обрізка біля наших воріт, і суперники просто розстріляли нашого воротаря: удар по воротах – Карпа відбиває, і вже на добиванні з кількох метрів суперники відправили м’яч у наші ворота. Всі вболівальники команди НИВА були шоковані. Такого ми не чекали. Пропустити голо в середині другого тайму практично з нічого. Це був важкий удар по команді. Але це стало переломним моментом гри. Напевне для того, щоб ми забивали, нам треба було пропустити.

            За рахунку 1:0, ми відразу кинулись відіграватись, забувши про оборону власних воріт. І знову обрізка, подібна атака до попередньої, але цього разу на наше щастя Карпа витягнув цей удар, і таким чином не перетворив рахунок матчу у 2:0 не в нашу користь. На мою думку, за такого рахунку, ми б вже не відігрались, або це було б практично неможливо зробити. Програючи 1:0 нам вже було важко. Було видно, як Мокряни відверто сіли в захист, вони зовсім не ризикуючи відтягувались до свого штрафного, контролюючи гру біля своїх воріт. Вже після цього моменту,НИВА по-серйозному зрозуміла ситуацію на полі, адже така гра могла забезпечити команді програш і виліт з кубка.

            На 72-ій хвилині матчу про себе нагадав нападник команди Михальчук. Після вкидання з-за бокової лінії, Квик віддав верхову передачу на дальню стійку воріт, де й знаходився Михальчук, який красиво обробивши м’яч – пробив по воротах десь з чотирьох метрів, і м’яч влетів у сітку воріт. Стадіон зірвався від радості, адже велика армія наших вболівальників з радістю вітали це взяття воріт. Отже, рахунок зрівняно. Після цього ми настільки повірили в себе, що створювали момент за моментом біля воріт суперників. Через три хвилини після цього голу, Сорокового збивають біля штрафної лінії суперників. Ми знову отримуємо право на пробиття штрафного. Цього разу пробивати пішов Груник А. Відстань до воріт була десь метрів 18-20. Суперники виставили стінку з 6-и гравців. Груник пробив на техніку в дальній кут воріт, і м’яч ефектно від стійки влетів у ворота – гооол! Вболівальники були приємно здивовані настільки красиво виконаним штрафним. Та й самі суперники були злегка шоковані таким точним ударом. Це вже 2:1 в нашу користь, але важливо було забити й третій м’яч. Через п’ять хвилин після голу, Квик отримав другу жовту картку в матчі у був вилучений з поля. Отже, ми залишились грати у меншості.

            Виграючи 2:1, ми й не зупинялись на цьому досягненні, а штурмували ворота суперників і далі. За 8 хвилин до завершення основного часу, Сорокового знову збивають, але цього разу дещо далі від воріт. Штрафний удар метрів десь 25 до воріт. Суперники знову виставляють стінку з шести гравців. До м’яча знову підходить Груник Андрій, і знову пробиває на техніку, м’яч від перекладини влітає у дев‘ятку воріт: стадіон  шокований, футболісти й самі здивовані – оце гол. Груник не може повірити що знову забив, але як забив: такі м’ячі рідко побачиш на районному рівні футболу. Прекрасний гол і рахунок вже 3:1 в нашу користь. Стадіон скандує молодці, вболівальники Мокрян приголомшені такою невдалою грою своєї команди. ФК «НИВА» перемагає. До кінця гри забивати могли і наші гравці, і гравці команди суперників. Зокрема, Михальчук мав хороший момент забивати, але в цьому матчі суперники приділяли йому особливу увагу, як замітили вболівальники – двоє гравців весь час не давали можливості йому зіграти в футбол, прикриваючи його. Могли й пропустити, вже в добавлений арбітром час суперники розіграли красиву комбінацію, але зусиллями Лучечка М. м’яч було відбито на кутовий. Як вже зазначалось арбітр добавив 7 хвилин, можливо він надіявся на те що Мокряни заб’ють, але цього дня футбольна команда НИВА була на висоті.

            Хоче подякувати також всім вболівальникам, які були присутніми на футболі. Команді дуже допомогла ваша підтримка. Адже завжди приємно грати, і чути підтримку ще й у виїзному матчі.

            Вигравши цей матч, команда ще раз довела свою перевагу над Мокрянами, яких вважали фаворитами Прем‘єр-ліги 2011. Тепер ми вважаємо себе фаворитами, і цілий район це бачить та розуміє. Тапер кожен знає як грає Арламівська Воля, кожен суперник боїться гри з Нивою, адже футбольна команда Нива по праву вважається однією з найсильніших команд Мостиського району. Так що суперники -  чекайте гри з нами, і ми покажемо вам як грає у футбол село Арламівська Воля, і докажемо цілому району, що кубок та золоті медалі Прем‘єр-ліги у 2011 році будуть в Арламівській Волі!

Андрій Горбатий

для команди «НИВА», 26.06.2011р.



Переглядів: 449 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz