Понеділок, 29-04-2024, 13:45
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 13 » Кубок Незалежності 2014. 1/8 фіналу
00:15
Кубок Незалежності 2014. 1/8 фіналу
КУБОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2014

Неділя, 13 квітня 2014, 14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ - ЧЕРНЯВА - 3:1

(Маїк Т. 32′(Р), Гуль Н. 50′, Груник А. 52′)


Розпочали по-чемпіонськи! Новий сезон футболу в Арламівській Волі відкрито. Яскраво це зробила наша «Нива», перегравши у матчі 1/8 фіналу Кубка Незалежності команду з Черняви. Перед початком матчу, урочисто підняли Державний прапор України  на стадіоні «Арена Воля» і гравці разом з уболівальниками виконали Гімн України, що символізувало про початок нового футбольного сезону в Арламівській Волі.

Розпочалась гра, фаворитами були господарі, які водночас є діючими володарями Кубка Незалежності. І вже з перших хвилин відчувалась деяка невпевненість у грі з боку обох сторін. Для суперників – це вже третя офіційна гра сезону, ми ж граємо вперше, але з емоціями хлопці впорались на всі 100% і на досвіді переграли суперників доволі впевнено. Коротко пройдемось по головних моментах матчу.

Перше загострення матчу на 5 хвилині від суперників, вихід на побачення з голкіпером і удар вище воріт. Через хвилину наші відповіли, Сороковий не зміг замкнути передачу від Баличика. До першого забитого м‘яча гра відбувалась в основному в центрі поля, команди намагались відчути слабкі місця одна одної, щоб якимсь чином загострити події на футбольному полі. І от на 32-ій хвилині під час однієї з наших атак, м‘яч влучив в руку захиснику суперників і арбітр вказав н 11-и метрову позначку. Пробивати пішов Маїк Тарас. Сильним ударом в лівий кут, він відправив м‘яч у ворота – 1:0, і оформив перший забитий гол команди у новому сезоні.

Друга половина гри, в якій наша команда протягом минулих сезонів завжди виглядала краще, в порівнянні з першим таймом. Цей матч винятком не став, і тенденція зберігається. Команда додала в швидкості, провела більш рішучі атаки, які перетворились в результати. Вже на 5-ій хвилині тайму прекрасним ударом здалеку нашу перевагу в рахунку подвоїв Гуль Назар, який прийняв м‘яч і сильно пробив за комірець воротареві – 2:0. Тут не минуло й двох хвилин, як Груник Андрій зробив рахунок ще кращим. Перший удар воротар відбив, та на добиванні мету було досягнуто, м‘яч у воротах.

Після цього Нива дещо розслабилась, і суперники заволоділи ініціативою, зумівши скоротити відставання в рахунку. Гол забили на 31-ій хвилині тайму сильним ударом під перекладину, практично без шансів на успіх для нашого воротаря. Прекрасною вийшла кінцівка матчу у виконанні футболістів Ниви. Відмінні нагоди забити були: у Маїка, який схибив після пасу Сорокового; Квика, який пробивав майже з центру поля зі штрафного, м‘яч ледве не залетів у ворота; та у Гуля, який пробивав в пусті ворота, та голкіпер в останній момент врятував свою команду. Загалом гра вийшла непоганою у виконанні футболістів Ниви, могли забити набагато більше, та перед матчем-відповіді забезпечили собі непоганий гандикап, хоча розслаблятись не потрібно, бо суперник дійсно не простий.

Вітаємо команду з першим успіхом у сезоні та зичимо таких же вдалих результативних матчів протягом всього наступного сезону.

ПІДГОТУВАВ

Андрій Горбатий

для команди «Нива» Арл. Воля

13 квітня 2014 року


СКЛАД КОМАНДИ:

Конюховський (в)

Квик

Ізьо

Карпа С.

Груник В.

Маїк

Гуль

Баличик

Груник А.

Смола (53 хв. - Озимко)

Сороковий (к)


ПОПЕРЕДЖЕННЯ:

Груник В. 31', Смола 40', Ізьо 65'


Прев‘ю

Чемпіони району – ФК «Нива» Арламівська Воля, розпочинає новий сезон матчем 1/8 фіналу Кубка до Дня Незалежності України 2014. Абсолютні Чемпіони району розпочинають захист першого трофею, здобутого у 2013 році.

У Вербну Неділю, домашній стадіон Ниви – «Арена Воля» приймає перший офіційний матч нового сезону, запрошуємо всіх любителів футболу в цей гарний день на футбольний матч.

Команда села Чернява розпочала боротьбу за Кубок зі стадії 1/16 фіналу, де впевнено здолала Баличі, вигравши за сумою двох матчів з рахунком 8:2. От і жереб звіт нашу команду з Чернявою в 1/8 фіналу.

Цікаво буде подивитись на нашу команду в новому сезоні, можливо на нас чекають деякі зміни у складі в порівнянні з минулим роком, все це ми побачимо завтра, коли пролунає стартовий свисток, який сповістить про початок матчу.

Прогноз від адміністрації – 4:1

 


 

Переглядів: 679 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Кубок Незалежності, Чернява | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz