П`ятниця, 03-05-2024, 14:22
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Листопад » 6 » Переможці фіналу - ФК "НИВА"
00:01
Переможці фіналу - ФК "НИВА"

КУБОК СІЛЬСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ

«ЗОЛОТА ОСІНЬ 2012»

Fc «nyva»

FINALs winners

Футбольна команда «Нива» села Арламівська Воля – володар Кубка сільських колективів

«Золота Осінь 2012»!!!

            Коли арбітр дав фінальний свисток про завершення матчу, Арламівська Воля стала переможцем Кубка, і почала святкувати чергову велику перемогу.             

            Після цього розпочалась церемонія нагородження всіх учасників фінального матчу. Першими свої нагороди отримали арбітри матчу на чолі з головним суддею гри – Базиляком Романом. Потім Голова Федерації футболу Мостиського району Роман Матис привітав учасників фіналу, і нагородив команду «Ветеран» пам’ятним Кубком учасника фіналу. Потім прийшла черга нагороджувати переможців. Голова ФФМР вітаючи команду зазначив успішний виступ нашої «Ниви» в цьому сезоні. Зокрема, наголосив про грандіозний успіх в Кубку Чемпіонів Львівщини, третє місце в Прем'єр-лізі району, ну і тепер: Володарі Кубка Сільських колективів «Золота осінь» - ФК «НИВА»! Кубок отримує капітан команди «Нива» - Бабин Іван. Зроблено пам’ятне фото, і Кубок мандрує в Арламівську Волю.

Вболівальники команди під час церемонії нагородження фіналістів Кубка

            Особливо важливою була ця гра для одного з гравців команди. Мова йде про  Груника Василя – захисника нашої команди, який цими днями розпочинає службу в армії, і зможе знову зіграти за команду десь під кінець наступного сезону. Від імені команди зичимо йому легкої служби в Збройних силах України.

            Чергова велика перемога. Як сказав капітан команди: «За останні два сезони ми виграли майже все в районі, та не тільки». Розпочали свою переможну ходу ще перемогою в Кубку Незалежності 2011 року, потім був успішний виступ в Кубку Чемпіонів Львівщини, який ми теж виграли. Ціллю була також Прем'єр-ліга, та зважаючи на важкий графік на початку сезону, коли ми й втратили важливі очки, оскільки вели одночасну боротьбу на теренах Львівщини, нас відділило 4 очки від чемпіонства в районі. Та коли ми говоримо про перемоги команди, то зараз листопад місяць, а востаннє Нива програвала ще 24 серпня, перед тим була серія тривалістю у 2,5 місяці без поразок. Нива не програла жодного матчу в сезоні на домашньому стадіоні «АРЕНА ВОЛЯ». Ми виграли багато, ми здолали всіх суперників.

Кубок за участь в фінальному матчі отримує капітан ФК «Ветеран» - Швець Микола

            В районі не існує команди, яка не програла Арламівській Волі за цей рік. Ми обіграли найсильніших, і тепер гордо заявляємо на весь футбольний район, що довгі роки награвання складу команди Нива, хлопців лише з рідного села, приносить свої плоди. Вперше цей склад команди з’явився у 2002 році, і проходить десять років – команда виграє все, долає всіх суперників, доводить футбольному району свою гегемонію на полі та стає постійним фаворитом в будь-якому матчі.

 Кубок «Золота Осінь 2012» отримує капітан ФК «Нива» - Бабин Іван

            Команда святкує велику перемогу. Під час урочистого бенкету, не раз було згадано всіх, хто причетний до цих успіхів команди. Говорили і про Лігу Чемпіонів Львівщини, згадували з чого все починалось. Три кубки сезону 2012: Кубок Чемпіонів, Прем'єр-ліга 3 місце, Кубок «Золота осінь» - це надбання команди цього року, і воно росте з кожним сезоном. Перед нами нові завдання, нова мета. Перед нами не здобуте чемпіонство, та здобуто набагато більше. Команду вітають і арбітри цього матчу, які зазначають великий успіх та прорив нашої Ниви за останні два сезони.

            Отож вітання та подяка команді, хлопцям, які на власному ентузіазмі, любові до села, до команди, на великому бажанні грати в футбол за своє рідне село, демонструють відданість цій грі і здобувають для нас ці великі перемоги. Славнозвісний «13 сектор» ФК «Нива» теж заслуговує на вітання. Це ті люди, які є частиною команди і частиною її перемог, без них не було б цих здобутків. Вітаємо всю футбольну громаду нашого села, віримо в подальші перемоги нашої команди, та надіємось на такий же успішний виступ в наступному футбольному сезоні.

            Пам’ятаю, як в кінці минулого сезону, підводячи підсумок футбольного року, я написав: «Було б дуже добре, якби у наступному сезоні ми показали результат не гірше цьогорічного». А тепер можна сказати, що у 2012-му, Нива здобула ще більше. І знову дуже б хотілось, щоб в 2013-му футбольному році, команда «Нива» виграла не менше ніж цього року. Будемо вболівати і писати про нашу команду, дякую футболістам за підтримку та розуміння в тій роботі, яку виконуємо тут на сайті команди. Буде футбол – будуть і статті.

            Традиційно бажаю команді лише вигравати, і йти вперед, бо там нас ще чекають великі перемоги.

Звіт підготував Андрій Горбатий,

Для футбольної команди «Нива» села Арламівська Воля,

6 листопада 2012 року

 

 

 

Переглядів: 756 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: переможці, нива, золота осінь, Маїк, володарі кубка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz