П`ятниця, 03-05-2024, 22:42
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 1 » Підсумки 2011
21:20
Підсумки 2011

FC «NIVA»

Перший тріумф команди сезону 2011 року

Безперечний успіх та абсолютна перемога нашої команди «НИВА» в міні-футбольному турнірі району 2011 року.

ФК "НИВА" – найсильніша в міні-футболі 2011 року

27 березня цього року, Федерація району з футболу  відкрила новий футбольний сезон в районі турніром з міні-футболу. За всі роки проведення, цей турнір збирає багато команд-учасників. Цього сезону заявки подали  понад 30 команд з усього району. Наша команда заявилась двома складами, назвавши їх відповідно «Нива-1» та «Нива-2». Гравців було розподілено, роблячи ставку на успіх першого складу, та вже після перших відбіркових матчів стало зрозуміло, що «Нива-2» далеко не слабша першої команди. Виставляючи два склади, ми розподіляли сили однієї команди на дві, ризикуючи не виконати поставлених завдань, та пробитись якомога далі. З іншого боку, дві команди – це подвійний шанс на успіх. Питання зі складами вирішувались дуже довго, подавши заявку в федерацію, ми все ж могли проводити маніпуляції зі складами до початку перших матчів. Пригадую, ще за годину до початку турніру, відбулись деякі перестановки в складах, важко було створити два оптимальних склади, але як виявилось в кінці турніру, гравці в командах були розподілені ідеально.

Володарі трофею «Турніру з міні-футболу» 2011 року

Отож перший день змагань. Перша команда (Нива-1) проводила свої матчі в сусідньому селі – Підгать. Суперниками були команди з навколишніх сіл: Твіржі, Соколі, та Підгаті. Пробитись до наступного етапу було вкрай важко, оскільки лише одна команда з групи проходила далі, тому потрібно було викладатись на максимум у кожному матчі, щоб пробитись до півфіналу. З цим завданням команда справилась, здобувши перемоги у всіх трьох поєдинках. Тим часом в Арламівській Волі друга команда (Нива-2) проводила свої матчі. Суперники теж з навколишніх сіл: Хоросниці, Гостинцевого та Соколі (яка теж виставила дві команди). Тут справи йшли не так легко, як в першої команди. Стартову гру ми виграли, та вже в другому матчі зазнали поразки, і тоді доля путівки в півфінал вже вирішувалась у вирішальному третьому матчі, де ми все ж зуміли перемогти в останньому матчі, і лише завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів пробитись в наступний етап.

Як бачимо, дуже напруженим вийшов перший день змагань. І тоді важко було навіть думати про те, що обидві команди будуть стояти на найвищих сходинках п’єдесталу в кінці турніру. Та все це було попереду.

Срібні призери «Турніру з міні-футболу» 2011 року

Півфінальні матчі проводились через два тижні – 10 квітня. В турнірі на цей момент залишилось 8 команд. Зрозуміло, що наші команди проводили свої матчі в різних групах. Так «Нива-1» змагалась за путівки до фіналу з Раденичами та Малновом. Гусаків, який був четвертою командою цього півфіналу, не приїхав. В фінал з груп вже тепер виходило по дві кращих команди. Першу гру ми виграли проти Раденич – 4:2. Малнів теж поступився нашій команді – 1:0,  тому з легкістю пробиваємось у фінал. В цей час друга команда тільки розпочинала свої матчі, і вже було відомо про успіх першої команди, тому стимул вийти двома командами до фіналу тільки зростав. Ми отримали унікальну нагоду пробитись до фіналу двома командами, і не повинні були втрачати цього шансу. Команда «Нива-2» не підвела, і зуміла з другого місця пробитись до фіналу кубка. Вигравши два перших матчі від Мостиськ-2 та Крукенич, ми забезпечили собі вихід у фінал, але поступившись Вовчищовичам, зробили це з другого місця. От такий собі прорив з Арламівської Волі, виставити дві команди, і обома вийти до фіналу. Тут перемогти було не завданням, а обов’язком. Ми не мали права завершувати змагання в турнірі, не привізши кубка додому.

Сам фінал виявився досить цікавим з різних причин. Підтримати наші команди, з Арламівської Волі приїхала велика кількість вболівальників. Всі чекали тріумфу, перемоги. Була розмова про «абсолютний успіх», тобто посісти першу та другу сходинку в турнірі. Тоді це було б щось неймовірне, на це ми й надіялись. Точніше кажучи, головним завданням було посісти перше та друге місця. Приємно зараз про це говорити, коли вже відомі приємні результати, та ще тоді, перед початком матчів – це була ніби мрія. Адже тільки уявити собі: 2 команди за які вболіваєш, виграють турнір. Такого в районі ще не було. Всі ці події фінального дня залишаться в пам’яті ще надовго. Ще один приємний факт для вболівальників це те, що в п’ятьох з шести матчах фіналу, ми вболівали за своїх. Не доводилось чекати коли зіграють суперники. Наші команди, одна з одною, по черзі проводили свої матчі з тими ж суперниками – Вовчищовичі та Малнів.

17 квітня 2011 року – цей день увійшов в історію команди «НИВА». День, коли наша команда здобула найважливішу перемогу за останні декілька сезонів. Ми виграли «Турнір з міні-футболу». «Нива-2» впевнено виграла від обох суперників (Вовчищович та Малнова) з відповідними рахунками 3:0 та 2:0. «Нива-1» в першому матчі проти Вовчищович,  виграла з рахунком 2:0. А вже в другому матчі несподівано поступилась Малнову – 2:1. Суперники між собою зіграли в нульову нічию. І остання гра між командами з Арламівської Волі, вирішувала розташування місць в фіналі. Для того, щоб посісти перше та друге місце нашим командам, цей матч повинен був завершитись перемогою «Ниви-1», так воно й сталось, іншого результату ми й не чекали. Лише насолоджувались грою обох наших команд у фіналі. Такі моменти запам’ятовуються надовго. Відео ролик з цього матчу між командами «Нива-1» та «Нива-2» можете переглянути на сайті, в каталозі файлів. Такий переможний для нас день став початком успіхів команди у цьому році. В турнірах з міні-футболу найбільшим досягненням команди було 4 місце у фіналі три роки тому, а вже зараз головні нагороди в наших руках.  

            За всі етапи «Турніру з міні-футболу» нашим командам разом вдалось забити 48 м’ячів, таке число вражає. Найбільше забив Бабин Іван – 11 м’ячів, другим за кількістю забитих голів є Баличик Міша, на його рахунку 8 точних попадань в площину воріт. Третю сходинку розділили Сороковий Павло та Маїк Тарас, на їхньому рахунку по 7 м’ячів. Загальна таблиця бомбардирів обох команд виглядає наступним чином:

Гравець команди

 Голи

1.

Бабин Іван

11

2.

Баличик Міша

8

3.

Маїк Тарас

7

-

Сороковий Павло

7

4.

Смола Володя

5

5.

Груник Андрій

4

6.

Груник Василь

2

-

Карпа Степан

2

7.

Озимко Назар

1

-

Квик Іван

1

=

 Всього гравці забили

48

 

            Отже, ми здобули грандіозну перемогу в міні-футбольному турнірі, заявивши про себе на весь район. Показали, що ФК "НИВА" може на рівні грати з найсильнішими командами району. Тоді для нас це було важливо, ще буквально два роки тому, ми тільки починали серйозно виступати і показувати високі результати. А вже сьогодні, ФК "НИВА" – це одна з найсильніших команд Мостиського району. Наступного року нам потрібно довести, що кубок з міні-футболу знаходиться в Арламівській Волі не просто так, будемо захищати титул «Переможців Турніру з міні-футболу».

            Тож вітаємо всіх з цією першою важливою перемогою в сезоні 2011 року, та зичимо подальших успіхів в наступних Турнірах з міні-футболу.

Андрій Горбатий,

Для ФК "НИВА"», 29 листопада 2011р.

 

Переглядів: 540 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz