Субота, 04-05-2024, 01:10
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 13 » Підсумки 2011
00:30
Підсумки 2011

FC «NiVA»

Кубок Сільського господарства

Осіння Кубкова надія команди та розпач від поразки…

Вигравши Кубок Незалежності та Турнір з міні-футболу, команда бажала здобути весь комплект кубків сезону. До цього комплекту нам не вистачало одного – Кубка Сільського Господарства чи Осіннього, як його по-іншому називають. Вперше за новітню історію команди, тобто за останні 5 сезонів, нашу команду визнали фаворитом всього турніру. Беручи участь у кубкових турнірах до цього, ми завжди надіялись на хороший жереб, очікували несильних суперників, з надією пробитись якомога далі по турніру. Цього разу неважливо було з ким грати, ми найсильніші в турнірі, і виграти – це було обов’язком для нас.

            Водночас з поставленою задачею на Кубок Осені, всі розуміли, що важко буде «битись на два фронти», оскільки одночасно з цим турніром стартувала Обласна Ліга Чемпіонів, де теж були поставлені певні завдання. Та все ж, вимагали від команди максимальної віддачі та здобуття поставлених цілей до кінця сезону. Зіграли в турнірі 3 поєдинки, два з них виграли, пробились до півфіналу, програли, вилетіли. Ось така хронологія кубка осені для нас. В цих трьох матчах ми забили 8 м’ячів, пропустили лише двічі. Забивали за нашу команду четверо гравців, по два м’ячі кожен:

Гравець команди

Голи

1.

Квик Іван

2

-

Груник Андрій

2

-

Сороковий Павло

2

-

Смола Володимир

2

=

Разом

8

 

Підсумовуючи цей турнір, згадуються і великі перемоги і дуже печальна поразка, - традиційна, безвихідна для нас серія з 11 метрів. В 1/8 фіналу розгромлюємо Мостиська-2 вдома, відкатавши супернику п’ять сухих м’ячів. Серйозна заявка на перемогу в турнірі вже в першому матчі, адже обіграли команду з Прем'єр-ліги, ще й як обіграли. Просуваємось далі, і в чвертьфіналі нам попадається суперник з Другої ліги району. Команда села Підліски ледь не зупинила нашу команду на шляху до півфіналу. Суперники вели в рахунку протягом більшої половини матчу, та все ж досвід взяв гору над фанатизмом, бо тільки так можна назвати забитий в наші ворота м’яч, та намагання його втримати до фінального свистка. Проти нас знову грає занадто велика впевненість у власних силах, знову несерйозне налаштування, та все ж видряпались. В середині другого тайму заробляємо пенальті, і Груник кладе м’яч у сітку воріт. Переможний гол забили за 5 хвилин до фінального свистка, відзначився Сороковий, і вивів нашу Ниву до півфіналу.

Тут знову хочеться пригадати напружений графік команди під час Осіннього Кубка. Саме перед півфінальним матчем, ФК "НИВА" провела дуже важку та важливу зустріч у Кубку Чемпіонів, де в певній мірі вирішувалась доля виходу до плей-оф цього турніру, та перемогу ми здобули, обігравши Черляни – 2:0. Після не безгрішної гри в півфіналі, ми намагались зрозуміти, в чому ж причина такої слабкої гри. Не хочеться списувати слабку гру на втому гравців, але іншого пояснення не знаходимо. Просто не хватило сил, не дотягнули. Більша половина основного складу півфінального матчу провела 90 хвилин на полі у суботу. Забивши м’яч вже на 3-ій хвилині, ми не змогли втримати перевагу. Повні сил гравці Золоткович зуміли зрівняти рахунок, і за рівного рахунку перевести гру в післяматчеву лотерею. Що було далі, ми всі добре пам’ятаємо. Як і останні 4 рази, нам знову не пощастило. Психологічне налаштування гравців Ниви було слабшим ніж у суперників. Скільки емоцій було під час тієї серії пенальті, і якби забили спочатку Бабин, потім Баличик, то були б у фіналі, та ми програли і припинили виступи у турнірі на традиційній стадії – півфінал. За останні два сезони, ми зупинялись в кубках на стадії півфіналу тричі з чотирьох можливих, четвертий випадок – це перемога в Кубку Незалежності. А згадаймо минулий сезон. В осінньому – програш від Підгаті, в Незалежності – від Раденич. От такі невезучі для нас півфінали.

1989 рік – ФК "НИВА" востаннє святкувала перемогу в кубку, розіграш якого проводиться восени, аналог теперішнього Осіннього Кубка. 22 роки не вигравали цього трофею, і надіялись на цей рік, всі чекали успіху від нашої Ниви, але ми самі переоцінили свої можливості, не зуміли пройти до фіналу, де по-моєму перемога була б на 90% у нас в кишені.

            Цікавим залишається ще одне співпадіння. Півфінал ми програли на тому ж полі в Крисовичах, де виграли перший турнір сезону – міні-футбол. Саме через 7 місяців після грандіозної перемоги в одному турнірі, на тому ж стадіоні ми розчаровані печальною поразкою в останньому районному матчі сезону. Перемогу в Осінньому Кубку святкувала команда Першої ліги – Мишлятичі, яка здолала наших кривдників у фіналі з рахунком 1:0.

            Отже, ФК "НИВА" не зуміла зібрати комплекту кубків району всього лише через серію пенальті. Нам знову не пощастило, або були слабшими в певний момент, який на повну використали суперники. Та все ж, ми знову в четвірці кращих по турніру, це вже про щось говорить. Одна з сильніших команд району, - такий статус отримала наша команда по ходу цього сезону.

            Все ж Осінній Кубок – це перевірка команд на витривалість та збереження сил до кінця сезону. Адже останній турнір в сезоні, останні матчі, і як свідчить статистика кількох сезонів, перемогу в Осінньому Кубку святкують далеко не фаворити турніру, а зазвичай команда середнього рівня в районі. Бажаємо команді наступного сезону здобути бажаний Осінній Кубок, і щоб він був завершальним кубком в сезонному комплекті до того здобутих нагород.

Андрій Горбатий,

Для ФК "НИВА", грудень 2011 року

Переглядів: 566 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
avatar
2 6u6a7738 • 14:58, 16-12-2011
Андріюха ти маладєц !!!
могли б і ліпше зіграти, моя оцінка тверда 4 !!! smile
avatar
1 gorbatuy_29 • 00:32, 13-12-2011
Оцініть, будь-ласка, виступ команди в цьому турнірі за 5-бальною шкалою від 1 до 5. Наприклад: 4. Дякую biggrin
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz