Субота, 04-05-2024, 02:41
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 21 » Підсумки 2011
13:32
Підсумки 2011

FC «NIVA»

Кубок Чемпіонів Львівщини 2011-2012

Обласні змагання в Арламівській Волі. Буквально два роки тому про це можна було лише мріяти, а вже зараз це реальність, успіх та перемога. Участь в обласній Лізі Чемпіонів – це вже досягнення, а вихід до стадії плей-оф – безперечна перемога нашої команди. Як розповідають гравці команди, спостерігаючи ще минулого сезону за виступами наших сусідів – Соколі в цьому обласному турнірі, з‘явилась надія і бажання взяти участь в Кубку Чемпіонів і нашій команді – Арламівській «Ниві».

Для нас це було щось нове, турнір такого рівня, спочатку очікували просто виступити, заявити про себе. Вийти з групи, ніхто й не чекав такого успіху – це було досягнення і велика перемога. Хочеться сказати, незалежно від того, як завершиться виступ нашої команди у цьому турнірі, ми вже перемогли, звичайна сільська команда з Арламівської Волі показала ледь не всій футбольній області, що ми вміємо грати футбол і робимо це дуже добре.

Пригадую, як після одного з матчів, традиційно святкуючи недільну перемогу, команда заявила про можливість виступу в турнірі вже цього сезону. Для мене це було несподівано, і почувши такі слова, відчув гордість за своє село, за рідну команду. Вже давно вболіваю за команду, пригадую ледь не всі її матчі, багато було програшів, невдач чи просто невезінь, а тут виступ в обласному турнірі – мрія і вже зараз реальність.

Провівши 4 поєдинки, наша команда посіла другу сходинку в своїй групі, і зуміла вийти до 1/8 фіналу розіграшу кубка. Це був місяць обласного футболу в Арламівській Волі. Першу гру зіграли вдома проти Лапаївки, команда серйозна, та не така вже й страшна, невистачило досвіду нашій команді, аби дотиснути суперників вже в першому матчі і вирвати нічию, а так мінімальний програш, і ми задоволені грою своєї команди. Відразу після закінчення матчу, ми зрозуміли, що ФК "НИВА" може спокійно виступати на обласному рівні і демонструвати високі результати.

Другий матч, і доводимо насамперед собі, що виступ в обласних змаганнях - це правильний вибір на шляху досягнення вищих результатів. Впевнена, безперечна перемога на полі суперників, прекрасні голи і рахунок 2:0 – перша перемога в обласних змаганнях. Після цього матчу, всі розуміли, що половина справи зроблена, і ми вже на 50% вийшли з групи, та не можна було забігати наперед. Вирішальні поєдинки ще попереду.

Третя гра на полі Лапаївки, де ми розуміємо нерівність сил обох команд, але все ж прагнемо відімстити за домашню поразку, і здобути перемогу. Та цього разу грали не слабше суперників, пропустили два кумедні голи, і не зуміли зрівняти рахунку в матчі, гра знову завершилась мінімальною перемогою Лапаївки 2:1. Четверта і вирішальна гра для нашої команди, в цьому матчі нас влаштовувала й нічия, але для впевненості у виході до наступного етапу, потрібно було перемагати, та й одночасно подарувати свято своїм вболівальникам. Гравці Ниви провели дуже напружену гру, та все ж зуміли забити м’яч, і змінити стиль гри суперників, що й дозволило вразити ворота Черлян вдруге. Знову перемога 2:0, і вихід з групи в плей-оф кубка. Вийшло своєрідне алібі, двічі програш від Лапаївки з рахунком 2:1, і двічі виграш від Черлян з рахунком 2:0.

ФК "НИВА" зуміла забити шість м’ячів у ворота суперників, по одному разу відзначались наступні гравці:

Гравець команди

Голи

1.

Сороковий Павло

1

 

Смола Володимир

1

 

Михальчук Юра

1

 

Швець Микола

1

 

Маїк Тарас

1

 

Баличик Михайло

1

=

Разом

6

 

Пропустила наша команда 4 м’ячі, по два в кожному матчі з Лапаївкою, яка є однією з кращих команд найсильнішого футбольного Пустомитівського району області, та в свою чергу і наша команда забила їм два м’ячі, що теж важливо в таких матчах.

Проводити підсумки та аналізувати цей турнір поки що зарано, адже змагання ще тривають. Кубок Чемпіонів області побудований за аналогом Європейської Ліги Чемпіонів. Матчі плей-оф проводяться навесні, в кожному етапі по дві гри: вдома і на виїзді. Тому чекаємо на наших суперників, і вже весною продовжимо змагання в цьому турнірі, та одночасно розпочнемо новий футбольний сезон матчами обласного Кубка Чемпіонів. Завданням є пробитись до чвертьфіналу, а далі побачимо, адже простих суперників не залишилось, гра серйозна тому задля перемоги треба буде боротись.

Окремо хочеться від імені ФК "НИВА" подякувати  гравцям інших команд району, які виступали за нашу команду в матчах Кубка Чемпіонів, і тим самим з їхньою допомогою ми зуміли пробитись далі. Надіємось на вашу участь у подальших матчах. Адже наша команда представляє цілий Мостиський район в обласному турнірі, тому змагаємось за престиж району разом. Звичайно ж хочеться вчетверте привезти трофей на землі Мостищини. До цього це робили Мостиська, Судова Вишня, і минулого року Раденичі, та головна боротьба попереду, і статись може будь-що, бо це футбол, а тут все непередбачено.

            В 2011 році наша команда підняла дуже високу планку для себе на наступні роки. Успіх цього року є просто не зрівняльним за попередні 8 років. І команда розуміє, що потрібно наступного року цю планку втримати, повторити цей успіх – цього будуть очікувати та вимагати вболівальники. Враховуючи потенціал та прогрес команди так мало б і бути, та насправді, показати хоча б такий ж результат в наступному році буде дуже важко, та час покаже, і ми знову станемо чемпіонами, так як зробили це у 2011.

            Вітаємо команду з цим визначним історичним досягненням. Така подія безперечно увійде в історію команди, і ще багато років будемо згадувати і гордитись цією важливою та радісною для нас футбольною подією – виходом до 1/8 плей-оф Кубка Чемпіонів Львівської Області.

Андрій Горбатий,

Для ФК "НИВА", грудень 2011 року

Переглядів: 534 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz