Субота, 04-05-2024, 03:52
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 25 » Підсумки 2011
20:46
Підсумки 2011

FC «NIVA»

КУБОК НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Хто взяв Кубок!? – Хто ж, як не Волєни!

Перемога, яка увійшла в історію.

Для багатьох вона стане не забутньою

до кінця життя.

 

Підводячи підсумки футбольного 2011-ого, ми потроху підійшли до найприємнішого, найвизначнішого, найбільш знакового турніру для нашої Ниви в цьому році. Перемога, здобута в розіграші цього турніру є безперечно найбільшим досягненням Арламівської команди «НИВА» сезону 2011 року. Все це стосується головного кубка району, мова йде про  Кубка Незалежності, фінал якого розігрується щорічно в День Незалежності України. Саме цей трофей вважаємо найбільшим здобутком нашої команди за останні 8 сезонів, та й цього сезону зокрема.

Останні роки цей турнір для нашої команди мав чимале значення. Команда напевне хотіла виграти кубок більше, ніж саму Прем'єр-лігу.  З кожним роком все ближче наближались до перемоги, і нарешті здобули її. Шлях був різним, зокрема:

2008 рік – фінал,

2009 рік – ¼ фіналу,

2010 рік – ½ фіналу,

2011 рік – перемога.

От так з кожним роком наша команда просувалась до перемоги в Кубку Незалежності, та нарешті здобула її. Давайте коротко пригадаємо, яким був шлях нашої команди на цьогорічній переможній кубковій дорозі.

1/16 фіналу Баличі (6:4). Все могло закінчитись вже на цій стадії, ми трохи недооцінили Друголігового суперника, і програли першу зустріч з рахунком 3:2, та вже вдома команда відмінно реабілітувалась, розгромивши суперників – 4:1.

1/8 фіналу  Мокряни (3:1, 3:0 (технічна перемога)). Перша гра, і емоції зашкалюють. Обидві команди достойні перемоги, та наша Нива знову доводить свою перевагу над суперником, поступаючись, ми змогли відновити паритет в матчі, та забити ще два м’ячі й впевнено перемогти.

1/4 фіналу Вовчищовичі (5:2, 3:0 (технічна перемога)). Чвертьфінальна стадія, і стає гаряче, до трофею не так вже й далеко. Волєни впевнено розібрались з суперником на виїзді, забезпечивши собі гандикап у три м’ячі, на матч-відповідь суперники знову не зявились. І таким чином, наша Нива знову у півфіналі, як і минулого року.

Півфінал. Мостиська (2:1). Про цей матч можна і треба говорити чимало. Без сумніву називаємо цю гру найбільш видовищною грою сезону 2011 року в Мостиському районі. Рівень футболу, який продемонстрували команди в цьому матчі, заслуговує найвищої похвали. Обидві команди відверто «бились» за путівку до фіналу. Пощастило нам, ми перемогли, і вже тоді розуміли, що кубок більше від нас не втече. Хоча в підсвідомості був страх програти фінал, цього ми не хотіли найбільше.

ФІНАЛ  Соколя (2:0 (52хв.)). Перед фіналом найбільше говорилось: «Щоб не перегоріли». Все ж перемогли, не перегоріли, просто знищили противника і забрали трофей в Арламівську Волю.

Кубок Незалежності – особливий турнір для нас. Адже його хотілось виграти найбільше, бо вже не вигравали давно. В турнірі команда провела 6 поєдинків, плюс два зарахували технічною перемогою. Все ж рахуємо вісім матчів, в яких ми забили 24 м‘ячі,в середньому виходить по три голи в кожному матчі. Пропустили в тричі менше – вісім, при чому половину з них проти найпростішого суперника – команди села Баличі. Найбільше забив Михальчук – 4 , Бабин і Баличик по три м’ячі, ще в чотирьох гравці Ниви на рахунку по два м’ячі.

Гравець команди

Голи

1.

Юра Михальчук

4

2.

Іван Бабин

3

3.

Міша Баличик

3

4.

Андрій Груник

2

5.

Павло Сороковий

2

6.

Мирон Лучечко

2

 

Володимир Смола

2

-

Разом

18

 

 

 

 

 

На шляху до перемоги нам попадались дійсно найсильніші суперники району. Візьмемо до уваги, що в 1/8 ми вибули бронзового призера цьогорічної Прем‘єр-ліги – Мокряни, у півфіналі - взагалі переможця Прем‘єр-ліги – Мостиська, ну і в фіналі зустрілись з ще однією командою Прем‘єр-ліги. Важкий шлях проходила наша команда, в тому що перемога Ниви дійсно заслужена, не сумнівається практично ніхто, про це сказав сам Голова Федерації, нагороджуючи нашу команду в історичний день – 24 серпня 2011 року.  В наступному році в Ниви ще складніше завдання. Нам доведеться відстоювати честь перемоги та здобутий трофей, а це вдвічі важче.

  Ми багато говорили про півфінальну гру, хочеться додати, що ця гра вважається найважливішим матчем ФК «НИВА» у 2011 році і це однозначно. Та приємно говорити про те, що відбувалось після перемоги у фіналі. Такого футбольного свята Арламівська Воля давно не мала. У всьому тому святкуванні, мені найбільше подобається така футбольна єдність села. Саме цей турнір, і зокрема ця перемога, немов об‘єднала всіх жителів Арламівської Волі. Ми стали єдиною футбольною спільнотою. На футбол ходили всі, коли команда їхала на виїзд, то село немов виїжджало разом з нею. Нива збирала армію своїх вболівальників в кожному матчі. Команду полюбили, кожен став частиною команди, адже вона подарувала перемогу всім нам, вона відновила ті приємні спогади з давніх тріумфів. І кожен міг гордитись тим, що живе в Арламівській Волі. Ми гучно заявили на весь футбольний район, що Арламівська Воля – це велике футбольне село. Такі великі перемоги нам даються не часто, потрібно багато працювати для цього. Можливо ми ще колись виграємо, та не знаємо коли. Звичайно хочеться зробити це у наступному році, але чи так вийде. Перемоги можна чекати довго, може й цілих 25 років, як це було цього разу. Але заради тих моментів перемоги, заради тої радості від виграшу та тих приємних спогадів, ми готові чекати скільки завгодно. І перемога знову завітає на наш стадіон, в село, в моє рідне село, в Арламівську Волю!!!

Оскільки це остання стаття в цьому році, то хочу подякувати всім гравцям футбольної команди «НИВА», які підтримували нас в тій роботі по діяльності сайту на протязі цілого сезону. Приємно, що саме в сезон, коли ми створили сайт, почали писати на ньому статті, команда досягла найвищих результатів, тим самим давала нам поштовх до написання нових статей і стимул до подальшої роботи. Нехай в новому сезоні нам знову буде про що писати.

Андрій Горбатий

 для ФК «НИВА», грудень 2011 року

 

Переглядів: 484 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz