Понеділок, 06-05-2024, 13:50
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 14 » Прем'єр-ліга. 15 ТУР
16:30
Прем'єр-ліга. 15 ТУР

Центральний матч 15 туру, с. Арламівська Воля

Premier League 2012. 15 TYP

Неділя, 19 серпня 2012, 14:00, стадіон «APEHA BOЛЯ»

ФК «НИВА» - ФСК «СКАЛА» - 3:3

(Смола Іван 67', 77'; Квик Іван 74')

            Чергова гра гідна фіналу будь-якого турніру. Як і очікувалось, команди показали дійсно видовищний футбол, красиву гру, забивали при цьому багато та на різні смаки. А якщо взяти до уваги той факт, що програючи з різницею у три м’ячі, і в кінцевому результаті наша команда зрівнює рахунок, то з легкістю можна стверджувати, що глядачі на стадіоні були свідками однієї з найцікавіших ігор в історії футболу села Арламівська Воля.

            Початок гри був за господарями поля, ми створили декілька непоганих моментів біля воріт Скали, були й шанси відкрити рахунок, та команду гостей виручав голкіпер. Свою нагоду забити на відмінно використали суперники.

            Штрафний удар, який був призначений практично на ліній штрафного майданчика, наш воротар відбив, та в результаті замішання в карній зоні на добиванні вдало зіграли футболісти Мостиськ – 1:0 на 21 хвилині гри.

            Легкий шок для команди та ми відразу кинулись відіграватись. Вже через три хвилини просто блискучий удар по воротах у виконанні Смоли В. відбиває голкіпер команди суперників, переправляючи м'яч на кутовий. В наступній атаці суперники знову заробляють право виконати штрафний удар.

            Після його виконання м'яч влучає в стінку та відбивається далеко за межі штрафної зони, гравець «Скали» з лету, сильним ударом закидає м'яч за комір нашому голкіперу – 2:0.

            І тут вже було не до жартів, два м’ячі ми, не пам’ятаю коли відігравали. Та це був не кінець голів в наші ворота.

            На 29-ій хвилині першого тайму сильним ударом здалеку під ліву стійку, гравець команди Мостиськ забиває третій м'яч в ворота Ниви.

            Отак за 9 хвилин ми пропускаємо три м’ячі в власні ворота. В команді починається паніка, гравці намагаються тиснути на суперників, та ті просто стараються збити темп гри, який, до речі, в цьому матчі був надзвичайно високим. Переломити такий хід гри було надзвичайно складно. Та вже в першому таймі наші футболісти могли забити й не один м'яч. Тільки згадати удар Тітуніна, воротар знову на висоті, переправляє м'яч на кутовий. Удар Смоли Івана – неточно. Багато невезінь було в першому таймі для нашої команди, та загалом його краще провели суперники, три м’ячі забито, і можна було б думати про легку прогулянку в другому таймі, та Нива все ж переломила гру, і почала забивати у відповідь.

            Друга половина гри була цілком протилежною до першого тайму. За ці 45 хвилин на полі домінували господарі поля, ну і забивали відповідно теж. В перериві було змінено розстановку гравців команди на полі, зробили одну заміну, і розраховували на швидкий м'яч в ворота суперників, який би приніс впевненість футболістам, а разом з нею і забиті голи. Та не так все вийшло як планували. Безперечно створювали гострі моменти, але й тим самим відповідали суперники. Одного разу, на старті другого тайму, команду рятує голкіпер, парируючи практично бездоганний вихід віч-на-віч нападника Скали.

            Гра продовжувалась, і шанси на те, щоб забити три м’ячі в ворота Скали і здобути хоча б нічию, ставали марними. І тут ми забили перший м'яч в ворота гостей.

            Бездоганний удар, з відстані понад 30 метрів до воріт, з лету, виконав Смола Іван, після якого м'яч на високій швидкості влетів в дальній верхній кут воріт – 3:1 на 67-ій хвилині, і в нас залишається ще половина тайму на те, щоб забити два м’ячі.

            Та відразу після того, як рахунок в матчі став 3:1, відмінну нагоду забити втратили Мостиська, це був просто мега момент, коли суперники двічі грали на добиванні, та не могли влучити практично у пусті ворота. Минає після цього декілька хвилин і команда Нива примушує своїх уболівальників зірвати сплеск овацій, коли забиває гол і робить рахунок 3:2.

            Атаку розпочав Смола Іван, який пройшов по правому флангу, і з дуже гострого кута зробив точний простріл в штрафну зону, де першим на м’ячі був наш Квик Іван, який і проштовхнув цей м'яч в ворота – 3:2.

            Після цього голу вболівальники просто гнали своїх хлопців вперед, залишалось зовсім небагато, лише один м'яч і рахунок зрівняно. Так і сталось, забитого голу довелось чекати не довго. Проходить лише 3 хвилини і ми зрівнюємо рахунок в матчі, сенсація – 3:3, і стадіон вибухає в емоціях, це неймовірно, зробити просто неможливе, забити три м’ячі Чемпіонам району 2011 за 10 хвилин.

            Знову швидка та організована комбінаційна атака Ниви. Подача з флангу, і Смола Іван робить дубль, замикає цей простріл, м'яч летить в сітку воріт – 3:3, залишається грати ще 13 хвилин основного часу.

            Коли рахунок став рівним, на полі розгорнулась інша гра, ще напруженіша, ще швидша, емоції набігали, нервували всі, нічийний результат не влаштовує жодну команду, все мало б вирішитись в останні хвилини.

            Тут команди по черзі створюють гострі моменти біля воріт одна одної. Смола І. знову на ударній позиції, та м'яч пролітає поруч зі стійкою. Потім пас на Бабина, який практично сам на сам з воротарем, і вже готується задати фінального удару по воротам, та арбітр фіксує офсайд, дуже спірний епізод. Тут і суперники відповідають своєю атакою, та м'яч пролітає вище над перекладиною. Напруження росло, Нива мала шанси забити, але могли й пропустити, тому йти ва-банк в цьому матчі було надто ризиковано. Арбітр компенсував затримки в матчі трьома хвилинами додаткового часу, які пробігли дуже швидко, після чого пролунав фінальний свисток в матчі, який знову дає нам надію на успіх. В разі поразки, шансів стати першими в районі вже не було б, а так ми знову надіємось, і вже тепер все залежить не лише від нашої команди. Окрім того, що нам потрібно вигравати останні три матчі, ми ще й повинні розраховувати на те, що Крисовичі втратять 4 пункти в останніх трьох поєдинках, за такого розпису ми будемо на першому місці. Важко, та можливо. В футболі буває все, це гра непередбачувана та дуже мінлива.

            Тепер відмічаємо факт гри команди. Як за 3:0 після першого тайму, зробити  3:3, дуже цікаво виходить. Суперники забивали свої три м’ячі терміном у 8 хвилин, ми у 10. Весь інший час матчу команди дарували уболівальникам напруження, видовичність та захоплення грою високого рівня. Цей матч нагадав багатьом гру фіналу ЛЧ УЄФА сезону 2004/2005, коли була аналогічна ситуація: Мілан виграючи з рахунком 3:0 після першого тайму, зумів пропустити 3 м’ячі від Ліверпуля в таймі другому, і потім програти в серії пенальті. Тому, якби цей матч, Нива – Скала, продовжити, то думаю перемога була б за нами.

            Дякуємо всім, підтримка як завжди на висоті, найкращі уболівальники району – це без сумніву. Футболістам за чудову гру, є надія, і будемо за неї триматись до останнього. Команді подальших перемог. Серія безпрограшних матчів команди складає вже 9 поєдинків. На домашньому стадіоні ми не програємо вже теж 9 матчів поспіль, статистика радує.

            Вперед Воляни, нас чекають великі перемоги!

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

20 серпня 2012 року.

 

Прев’ю

          Вже через декілька днів наша команда проведе ще один вирішальний матч в цьогорічній Прем'єр-лізі району. За підсумками цього поєдинку можна буде говорити про подальші плани команди на заключні матчу першості району.

          Матч проти Мостиської «Скали» в певній мірі є так званим «дербі» для Арламівської Волі. Впродовж останніх футбольних сезонів ці команди зустрічались чимало разів. І в значній більшості цих поєдинків, перемогу святкували футболісти з Мостиськ, при чому за грою наша команда нічим не поступалась. Так само і цього сезону, в матчі першого кола між командами, мінімальну перемогу святкували мостищани, забивши вирішальний гол на 93-ій хвилині зі стандарту. Тому мотивація в наших гравців на цей матч більш ніж особлива.

          Тепер розуміємо, що на нас чекає футбол дійсно високого рівня. Обидві команди будуть демонструвати віддану та наполегливу гру в цьому матчі, оскільки і для наших суперників ще залишаються шанси на переможну позицію в цьогорічній Прем'єр-лізі. Деяку перевагу в цьому матчі має команда «Нива», яка грає вдома. Наш домашній стадіон цього року дарував своїй команді лише перемоги. І ми надіємось на продовження цієї блискучої домашньої серії перемог на «Арені Воля» і в цьому матчі. Крім того, наш недільний суперник – «Скала», показує на цьому стадіоні гру не настільки хорошу, як вони це роблять вдома, тобто наш стадіон для суперників не дуже зручний.

          Отож запрошуємо всіх любителів футболу Мостищини на центральний матч туру, гру між двома висококласними командами району, які, цілком імовірно, поділять між собою лідируючі позиції в чемпіонаті цього року.

          Нашій команді зичимо вдалої гри та тільки переможного результату. Вперед «Нива», вперед до перемоги!

Андрій Горбатий,

Для команди «Нива»

 

Переглядів: 688 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz