Вівторок, 07-05-2024, 00:18
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 26 » Прем'єр-ліга. 16 ТУР
18:41
Прем'єр-ліга. 16 ТУР

Premier League 2012. 16 TYP

Неділя, 26 серпня 2012, 14:00, стадіон смт. Судова Вишня

ФК «ВИШНЯ» - ФК «НИВА» - 2:4

(Смола Володимир 39', 54; Тітунін Анатолій 65'; Сороковий Павло 78')

          Цієї неділі наша команда провела останній виїзний матч чемпіонату району – Прем'єр-ліги 2012. В цьому матчі ми здобули справжню вольову перемогу. Програючи по ходу зустрічі з рахунком 2:0, команда «Нива» переломила гру на свою користь та забила у ворота суперників чотири м’ячі.

          Почали традиційно гостро. Як завжди, перших 15-20 хвилин ми створюємо декілька дійсно гострих моментів біля воріт суперників, правда забити виходить не завжди, так було і цього разу.

          Три стовідсоткові нагоди ми втратили в середині тайму. Спочатку, на 16-ій хвилині, сильний удар зі штрафного у виконанні Смоли Володі метрів з 35 до воріт, та воротар забирає круглого в руки. Потім, через 2 хвилини, Баличик гостро подає в штрафний майданчик на Тітуніна, який головою замикав цю передачу, та голкіпер суперників знову на висоті, переводить м'яч після цього удару на кутовий.

          Якраз після цих стартових моментів темп гри дещо впав, і суперники мали можливість розводити свої атаки біля наших воріт. В одній з таких рахунок в матчі було відкрито.

          Гравець «Вишні» вдало прийняв м'яч в центрі штрафного майданчика «Ниви» і сильно з кількох метрів до воріт пробив по воротах, м'яч в сітці воріт на 23-ій хвилині гри.

          Думалось, що після пропущеного м’яча наші хлопці наберуть футбольної злості, та підуть відіграватись, але як виявилось, один пропущений м'яч злості не додав, вирішили пропустити ще раз, а тоді давай відіграватись.

          Знову не до кінця безпомилкова гра наших захисників, неприкритий гравець в карній зоні, приймає м'яч і б’є по воротах – 2:0 на 31-ій хвилині гри.

          От після пропущеного другого голу, наша команда вже серйозно задумалась над забитим голом у відповідь. І вже на 39-ій хвилині ми скоротили відставання в рахунку до мінімального.

          Блискучий удар у виконанні Смоли Володимира, здалеку, маючи час для підготовки, Володя сильно закрутив м'яч під дальню стійку, воротар пропустив поміж руки, не змігши зафіксувати м’яча – 2:1

          В другому таймі ми побачили рівно стільки ж м’ячів в воротах, як у таймі першому. Єдиною відмінністю є те, що цього разу м’ячі летіли виключно в ворота команди з Судової Вишні.

          Вже на 9-ій хвилині другої половини гри ми зрівняли рахунок. Дубль на рахунку Смоли, який замкнув головою подачу з кутового сильним ударом під перекладину – 2:2.

          Потім ми ледь не пропустили. Чудову нагоду знову вийти вперед в зустрічі втратили суперники, коли виходячи віч-на-віч з нашим голкіпером не змогли його переграти, при чому виходили двоє на одного воротаря. Відразу після цього епізоду ми відповідаємо своєю гострою атакою. Баличик завдає сильного удару низом по воротах, та воротар дотягується до м’яча і переправляє його на кутовий. Через 5 хвилин ми виходимо вперед в цій зустрічі.

          Рахунок 3:2 в матчі робить Тітунін Анатолій, який, по-перше: забиває свій перший м'яч в складі нашої команди, а по-друге: забиває команді з свого рідного міста. От такий вийшов дебют. А гол забив зі штрафного, який він виконав на відмінно, поклавши м'яч низом у ближній кут, воротар не зміг дотягнутись до цього удару. До речі, автор голу не святкував цього взяття воріт, думаю тут все зрозуміло.

          Вийшовши вперед, наша команда вже не намагалась так гостро і активно атакувати. Та до кінця матчу залишалась ще половина тайму, і гра тривала в основному в центрі поля, тобто команди по черзі володіли м’ячем і створювали не дуже гострі моменти біля воріт одна одної, за винятком одного, коли Нива забиває четвертий м'яч в ворота суперників.

          Дуже красивий гол вийшов. Тітунін виконав подачу кутового на ближню стійку, де знаходився Смола, який головою переправив м'яч далі вздовж воріт, де на дальній стійці цю передачу з відстані 1-2 метра красиво в стрибку замкнув Сороковий. Отож рахунок в матчі 4:2 і останній гол забито на 78-ій хвилині матчу.

          До кінця гри нічого особливого на полі вже не сталось. Арбітр компенсував затримки в матчі 4-ма хвилинами, і після їх закінчення дав фінальний свисток в матчі, який сповістив, що наша команда здобуває вже одинадцяту перемогу в Прем'єр-лізі району цього річ.

          Команда з Судової Вишні – це молода та перспективна команда. В майбутньому на них чекають чималі звитяги. На сьогоднішній день команда з Арламівської Волі – це досвідчена команда з добре награним складом гравців. Тому такі вольові перемоги, коли програєш з різницею в два м’ячі, а потім здобуваєш перемогу, даються лише з часом, тут свою роль відіграє досвід гравців та зіграність команди. Ми ж бажаємо нашим колегам, футбольній команді «Вишня», в подальшому, й далі грати в красивий футбол та здобувати перемоги. А ми продовжуємо боротьбу за другу сходинку Прем'єр-ліги району, де зараз нашим головним конкурентом за неї є Мостиська «Скала», яка випереджає нас в турнірній таблиці на одне очко.

          Вітаємо з перемогою, зичимо й далі перемагати та закінчити цей успішний сезон на другому місці, яке є дуже високим здобутком. Та спочатку боремось за цю позицію.

 

Звіт підготував Андрій Горбатий,

Для команди «Нива»  села Арламівська Воля,

30 серпня 2012 року.

         

 

Переглядів: 637 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz