Понеділок, 06-05-2024, 22:29
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 30 » Прем'єр-ліга. 17 ТУР
18:07
Прем'єр-ліга. 17 ТУР

Premier League 2012. 17 TYP

Останній матч Прем'єр-ліги цього сезону

Неділя, 2 вересня 2012, 14:00, стадіон «APEHA BOЛЯ»

ФК «НИВА» - ФК «ДІАМАНТ» - 5:1

(Сороковий Павло 3'; Смола Володимир 53'(п), 84'; Гуль Назар 64', 65')

          Відмінне завершення Прем'єр-ліги району, здобута більш ніж переконлива домашня звитяга з розгромним рахунком, яка дозволяє стверджувати те, що Арламівська Воля в чемпіонаті району 2012 року вдома не програвала жодного разу. Тим самим, розгромний результат матчу в користь нашої команди, є, так би мовити, віддачею суперникам за поразку з рахунком 1:4 у першому колі.

          Отож розпочали вже традиційно гостро, і більш того, навіть забили на початку матчу.

          Одну з перших атак команди відмінно завершив Сороковий вже на третій хвилині матчу. Він прокинув собі м'яч з центру на ударну позицію і відмінно виконав удар під перекладину, м'яч влетів воротарю за комірець.

          Здавалось, що після швидкого голу ми сьогодні побачимо якийсь зорепад голів від нашої Ниви, та гра пішла за дещо іншим сценарієм. Та вже через три хвилини після забитого голу, Сороковий мав класну нагоду подвоїти рахунок в матчі і тим самим оформити дубль, коли виходив на побачення з голкіпером. В цьому епізоді Павло пробив низом у лівий кут, та воротар зумів забрати м'яч в руки.

          Далі наші гравці продовжували контролювати гру, створювали раз по разу непогані нагоди щоб забити. В середині тайму ще одна гарна атака, цього разу Бабин бив з кількох метрів по воротах, та його удар був заблокований і Сороковий завдавав ще одного удару, приблизно з тої ж позиції, з якої він забив перший гол, та цього разу м'яч пролетів поруч зі стійкою.

          За 5 хвилин до кінця першої половини гри суперники розіграли непогану комбінацію, яка й призвела до взяття воріт.

          Комбінована атака, м'яч спочатку переводять з правого на лівий фланг, а потім прекрасний пас на нападника Діаманту, який і пробиває низом у ближній кут воріт, рахунок в матчі зрівняно – 1:1.

          На останній хвилині тайму суперники мали можливість вийти вперед в цій зустрічі. Подачу з кутового замикав один з гравців Діаманту, м'яч влучив в перекладину.

          В перерві між таймами футболісти розуміли, що потрібно забивати та вигравати цей матч, оскільки залишались шанси на друге місце в чемпіонаті. Тому гра в другій половині матчу пожвавилась і Нива забила ще 4 голи в ворота суперників.

          Знову на старті тайму ми показуємо комбінаційний футбол, в результаті чого створюємо ще декілька гарних моментів забити. На другій хвилині Смола пробиває зі штрафного вище, а через дві хвилини гарна гра в дотик у виконанні Баличика, Бабина та Квика, останній з яких з кількох метрів до воріт поцілив у стійку. В одній з наступних атак в штрафному майданчику суперників збивають Сорокового і арбітр показує на одинадцятиметрову позначку.

          Пенальті на відмінно виконав Смола Володя, пробивши технічно в лівий кут воріт – 2:1 на 53-ій хвилині.

          Потім нагода в Бабина, де після помилки захисників Діаманту, м'яч опинився у нашого нападника, який не встиг пробити по пустим воротам, захисник виніс м'яч на кутовий.

          Третій гол за команду в цьому матчі належить Гулю Назару. Наймолодший гравець команди в цьому матчі вдало замкнув прострільну передачу від Бабина з правого флангу, пробивши під перекладину – 3:1.

          Не минуло після забитого голу й однієї хвилини, як Гуль робить дубль в матчі, забиваючи ще раз.

          Назар обробив м'яч і сильно пробив з лівого флангу, м'яч влетів під ближню стійку у ворота – 4:1.

          Гру було зроблено, чотири м’ячі в ворота суперників забили. Та незважаючи на це ми й далі продовжували штурмувати ворота команди суперників, що призвело до ще однієї пенальті в матчі. На 78-ій хвилині гри за порушення правил проти Баличика у штрафному майданчику, арбітр матчу знову вказав на позначку, з якої пробивають пенальті. До м’яча знову підійшов Смола Володимир, і цього разу пробив на силу, м'яч влучив в перекладину і від неї вдарився об землю не перетнувши лінії воріт, тобто промах.

          Смола зумів реваншуватись за нереалізований пенальті через декілька хвилин.

          Точна подача з кутового у виконанні Баличика на голову Смоли, який аналогічно як в  попередньому матчі забиває м'яч у ворота – 5:1.

          Отож встановлено кінцевий рахунок матчу, хоча моменти забити у нашої команди ще були. Один з таких, коли Квик з кількох метрів до воріт пробивав сильно низом та воротар переправив м'яч на кутовий.

          Паралельно з цим матчем проводився і центральна гра туру між командами Скала – Шанс, де перемогу святкували Мостищани. В разі ж перемоги Крисович або нічиєї, наша команда посіла б другу сходинку в чемпіонаті, а так зараз ми треті і залишаються ще невеличкі шанси на срібні медалі Прем'єр-ліги району, але від нашої команди вже нічого не залежить. Нива відіграла усі поєдинки в чемпіонаті району 2012 року, і за їх підсумками ми треті в Прем'єр-лізі. Попереду нас чекають матчі Кубка сільських колективів «Золота осінь», який стартує вже через два тижні.

          Вітаю команду з черговою перемогою.

          Звіт підготував Андрій Горбатий,

Для команди «Нива» с. Арламівська Воля,

2 вересня 2012 року

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          В останньому домашньому матчі цьогорічної Прем'єр-ліги, наша команда спробує зберегти гегемонію домашнього стадіону «Арена Воля». Саме на початку сезону, коли стадіон почав носити саме таку назву, наша команда не програла жодного очка в домашніх матчах Прем'єр-ліги. 7 поєдинків завершено блискучими перемогами, і лише в одному зафіксовано нічийний результат. І тому тепер перед заключним матчем на домашньому полі, мотивація не програти вдома є неабиякою.

          Та окрім вищесказаного, ми пам’ятаємо, як на початку сезону, перед матчем фіналу Кубка Чемпіонів Львівщини, проводили виїзну гру проти команди Мостиська2 / Чернява, де приголомшливо поступились з рахунком 4:1, ця поразка є найбільшою в сезоні. Тому, думаю, гравці розуміють, що треба розставити всі крапки над «і», та здобути впевнену домашню перемогу і в цьому матчі.

          Запрошуємо вболівальників підтримати команду в останньому матчі чемпіонату району – Прем'єр-ліга 2012, де, нагадую, ми боремось за другу сходинку в районі.

          Зичу команді перемоги!

 

 

Переглядів: 697 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz