П`ятниця, 03-05-2024, 00:24
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 14 » Прем'єр-ліга 2013. 5 ТУР
10:17
Прем'єр-ліга 2013. 5 ТУР

Неділя, 16 червня, 14:00,

стадіон «АРЕНА ВОЛЯ» с. Арл. Воля

Арламівська Воля – Старява – 1:0

(Груник Андрій 38')

Блискуча гра у виконанні футболістів Ниви, заслужена перемога, прекрасний влучний удар в ворота суперників, і вже традиційно, змарнована численна кількість прекрасних нагод, щоб забити більше. Та команда  підтверджує клас однієї з сильніших команд Мостищини, впевнено переграючи одного з лідерів чемпіонату, про що ідеально засвідчує статистика матчу.

Статистика центрального матчу 5 туру Прем'єр-ліги

16 (5)

УДАРИ

9 (5)

9 (3)

УДАРИ В ПЛОЩИНУ ВОРІТ

3 (2)

12 (6)

КУТОВІ

0

1 (1)

ОФСАЙДИ

0

15 (8)

ФОЛИ

15 (8)

1

Попередження

0

 0

Вилучення

0

*в дужках вказано показник після першого тайму

ЗВІТ

Всі ми з нетерпінням чекали початку цього футбольного матчу, центрального матчу туру, який по ходу гри підтвердив свій статус. Важкі погодні умови, пекуче літнє сонце, та футболісти відстоюють честь команди, і переборюючи втому,  демонструють видовищний футбол та виграють цей неймовірний поєдинок. 

Початок цього матчу був трохи іншим, від традиційного у виконанні Ниви, оскільки за стартові 15 хвилин матчу, ми лише на останніх з них змогли загострити ситуацію біля воріт суперників. Комбінацію розіграли Маїк з Бабином, після чого перший красиво пробив з льоту, та м'яч відбив воротар. Та перед тим одну з небагатьох атак в цьому матчі розіграли суперники, яка завершилась відмінною грою воротаря Ниви, який забрав м'яч після удару з близької відстані по воротах.

В середині тайму, свій момент забити втратив Баличик, коли після подачі з кутового, можна було замикати м'яч в ворота, та Міша пробив вище, вже традиційно в його стилі. Через декілька хвилин, знову кутовий, який виконує Сороковий, головою пробиває Бабин, і воротар суперників ледве парирує цей удар, залишаючи ворота сухими. Минає ще 5 хвилин, і другий момент втрачають суперники, після удару головою м'яч пройшов повз стійку.

Далі нам вдалось забити. Гол у ворота суперників забив Груник, пробивши сильно під перекладину, і м'яч по неймовірній траєкторії влетів у сітку воріт, без шансів на успіх для воротаря, і це як виявилось вирішальний гол матчу. До закінчення тайму залишалось 5-6 хвилин, і команди спокійно провели цей час, не створивши серйозних нагод щоб забити.

В другому таймі наша Нива виглядала ще кращою, суперники лише один раз серйозно потривожили нашого воротаря, весь тайм ми просто сиділи на воротах Старяви. Вже на 46-ій хвилині Гуль виконав подачу на Бабина, який змазав, не попавши по воротах після удару головою. Через дві хвилини відмінно виконаний штрафний удар Сороковим, м'яч летить в ближню дев'ятку, та знову воротар суперників рятує свою команду від пропущеного голу, переправляючи м'яч на кутовий. Тут знову подача, і Павло попадає головою в перекладину – ще один 100% момент.

Середина тайму, і моменти ростуть. Удари, подачі, красиві паси – все є, тільки забити не виходить. Дуже цікаву комбінацію розіграли гравці  Ниви на 71-ій хвилині, виконуючи вільний удар. Сороковий перекинув стінку,  де вибігав Квик, який повинен був переправити м'яч у ворота, та цього разу теж не вийшло.

Гарні нагоди забити мав і Конюховський, одного разу виходив сам на сам, та воротар відбив, і в друге, коли пробив низом повз ворота.

За 7 хвилин до кінця матчу, арбітр призначив пенальті у ворота Старяви за гру рукою. Бити йшов Квик, який, за останні 5 років жодного разу не промазав з 11 метрової позначки. Цього разу пробив сильно у лівий нижній кут, та воротар вгадавши напрямок удару зміг відбити це пенальті, рахунок залишився незмінним. За такої розстановки, команда максимально обережно проводила кінцеві хвилини зустрічі, намагалась не віддавати м’яча супернику взагалі, що нам добре вдавалось.

Дуже нервовими вийшли ці хвилини для усіх, оскільки перемога висіла на волоску, навіть за такої впевненої гри розумієш, що пропустити дуже просто, в футболі бувало чимало таких випадків, ця гра дуже непередбачувана. Та попри всі побоювання уболівальників, суперник не зміг нічого створити за цей час, ми навіть могли подвоїти свою перевагу за останні 5 хвилин, як мінімум двічі.

Час вийшов, матч закінчився, Арламівська Воля святкує дуже важливу перемогу в центральному турі Прем'єр-ліги. Вітаємо команду з цим міні-тріумфом та зичимо й надалі демонструвати гру такого високого рівня, радувати своїх уболівальників красивими перемогами за здобути головну перемогу в сезоні – виграти першість району – Прем'єр-лігу 2013 року!

Звіт підготував

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» с. Арл. Воля,

17 червня 2013 р.

 

 AHOHC

Після вдалої гри у минулому турі проти Скали, де ми взяли три очки, на нас чекає ще один непростий суперник у цьому, 5 турі Прем'єр-ліги. Центральний матч туру буде зіграно саме в Арламівській Волі. Зустрічаються команди, яка мають в активі однакову кількість очок, і ділять перші сходинки в чемпіонаті на даний момент.

Безперечно, для успішного виступу в чемпіонаті, та зайнятті призових місць, нам просто необхідно перемагати в цьому матчі. Такі матчі часто називають: грою за шість очок. Так воно і виходить, оскільки, в разі перемоги, набираємо 3 очки ми, і таку саму кількість очок втрачає наш суперник – найближчий переслідувач по турнірній таблиці.

Про історію зустрічей команд сказати практично нічого. Село Старява, давно не виступали в найвищій лізі району, та й в кубкових турнірах, за останні роки, команди теж не зустрічались. Але ми маємо результати матчів Старяви у цьому сезоні, яка в минулому турі здобула перемогу в матчі з лідером чемпіонату – командою села Стоянці, яка, пригадуємо, розгромила нас в першому турі з рахунком 5:1, тому про серйозність наступного суперника говорити багато не потрібно. Нам треба взяти три очки в цьому матчі, і ми зробимо все для цього можливе.

Футбол розпочнеться традиційно о 14:00, приходьте та уболівайте за свою команду у центральному матчі 5 туру Прем'єр-ліги району 2013. ФК «Нива» - вперед до перемоги!

Адміністрація сайту

 

 

Переглядів: 630 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz