Четвер, 02-05-2024, 17:57
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Червень » 25 » Прем'єр-ліга 2013. 7 ТУР
16:20
Прем'єр-ліга 2013. 7 ТУР

Неділя, 30 червня, 14:00,

стадіон «АРЕНА ВОЛЯ» с. Арл. Воля

Арламівська Воля – Зав’язанці - 4:1

(Сороковий Павло 20', 77', 85', 88')

Після грандіозної перемоги в чвертьфіналі Кубка, двома днями раніше, всі чекали такого ж тріумфу від команди і в цьому матчі чемпіонату, враховуючи результати виступів команди суперника. Та наперекір всім очікуванням уболівальників «Ниви», такого видовища вже не було. Проте була гра, і маємо результат. Це аматорський футбол, і тут на результат впливають велика кількість інших суб’єктивних факторів, які не мають прямого відношення до самого футболу. Це і настрій футболістів і їхнє везіння на полі і численні помилки суперників, які мають місце в футболі такого рівня.

Проте чотири м’ячі забито, як би там не було, але це суперника розбито, 4:1, камбек, програючи, ми зуміли відігратись і забити ще тричі – впевнена перемога, три очки здобуто, боротьба за чемпіонство триває.

Розпочали гру, і недооцінили можливостей суперників, які використали перший момент, і перекинули нашого воротаря здалеку, м’яч влетів у самісіньку дев‘ятку воріт – 1:0 ми поступались. Потім давай відіграватись. І питанням було тільки те, коли буде забито цей гол і зрівняно рахунок. Забили рівно через 10 хвилин. Одна з численних атак команди завершилась виходом на вигідну ударну позицію Сорокового, який не схибив з 5-и метрів, розстріляв ворота суперників.

Здавалось, що суперник відразу посиплеться, і ми зможемо спокійно забивати скільки зможемо, та було не так просто. Зав‘язанці мали можливість знову вийти вперед в першому таймі, одного разу, але гравець пробив повз ворота з вигідної позиції. Весь інший час м’яч перебував під контролем наших гравців на половині поля суперників, в основному. Просто «моментище» виникло у Бабина, який обіграв захисника, воротаря, і не зміг забити у пусті ворота, та буває і таке – це футбол. Команди пішли відпочивати за нічийного рахунку.

Другий тайм і на нас тисне відповідальність забити та виграти цей матч, інший результат просто не міг обговорюватись, оскільки команда, яка бореться за чемпіонство, не може втрачати очки в матчах з командою, яка за 6 турів набрала 1 очко.

Команда тиснула суперників, та не змогли забити. Дуже яскраво було видно втому гравців команди села Зав‘язанці, які, починаючи вже з 60-ої хвилини просто вибивали м’яч куди попало, подалі від своїх воріт, не йдучи в атаку взагалі. Та час спливав, а рахунок залишався нічийним, це трохи нервувало. Команда провела ряд замін, які освіжили гру. Над стадіоном почався дощ, зірвався вітер, що заважало в першу чергу нашій команді, яка активно грала в атаці.

Той хто атакує, рано чи пізно заб‘є. Сталось це за 13 хвилин до завершення основного часу гри. Відмінну атаку команди знову завершив Сороковий, відправивши м’яч у ворота гарним ударом. Далі ми впізнали свою «Ниву», яка вміє і любить забивати. Не минуло й восьми хвилин після забитого м’яча, як ми знову забиваємо. Хет-трик робить Сороковий, який після пасу від Гуля, обробив м’яч і пробив з розвороту в дальній кут воріт, воротар без шансів на успіх.

Спливали останні хвилини матчу, і Сороковий ще раз записав своє прізвище в автори голів цього матчу, четвертий гол на його рахунку – це покер. Цього разу вихід віч-на-віч з воротарем, якого Павло легко обіграв, і відправив круглого в ворота – 4:1 кінцевий рахунок в матчі.

Отже, перемогу здобуто, в нас вже вимальовується своєрідна серія перемог, їх тепер п’ять поспіль. Та ми прагнемо більшого, і маємо для цього всі шанси. Попереду важкі та важливі матчі на шляху до головної мети сезону 2013 року. На нас чекає Прем‘єр-ліга, ми боремось за найвищу позицію в турнірній таблиці. Вперед воляни, вперед до нових перемог!

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля

1 липня 2013 р.

 AHOHC


Залишилось три тур до завершення першого кола Прем'єр-ліги 2013. Команда досить успішно веде боротьбу за лідируючі позиції в турнірній таблиці та з врахуванням результатів інших команд, посідає другу сходинку.

У сьомому турі, в цю неділю, ми зіграємо вже четвертий поспіль домашній матч, де суперником буде команда села Зав’язанці, яка на даний момент посідає останню сходинку в чемпіонаті.

Команди зустрічались між собою минулого року у 1/8 фіналу Осіннього Кубка. Пригадуємо цей драматичний поєдинок, який ми вигравали, та через власну необережність звели до серії післяматчевих пенальті, яку нам вдалось виграти. Тому про легковажність ставлення до суперника не має бути й мови. Ми налаштовуємось на серйозну та важку гру, нам потрібна в цьому матчі тільки перемога. Жодна нічия не влаштує команду, яка бореться за чемпіонство. Права на помилку немає, тільки перемога, тільки три очки і тільки впевнена та домінуюча гра на власному полі, ось чого ми чекаємо від нашої Ниви в цьому матчі. 

Запрошуємо любителів футболу на цей матч, підтримаємо команду разом у кожному її матчі. Вперед до перемоги та до головної мети сезону.

Адміністрація сайту

Переглядів: 554 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz