Понеділок, 06-05-2024, 22:12
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 21 » Прем'єр-ліга. Перенесений матч 11 ТУРу
00:01
Прем'єр-ліга. Перенесений матч 11 ТУРу

Premier League 2012. 11 TYP

День Незалежності України

П’ятниця, 24 серпня 2012, 13:00, стадіон села Соколя

перенесений матч

ФК «СОКОЛИ» - ФК «НИВА» - 2:0

          Не прогнозований результат гри, матч, результат якого перекреслив шанси нашої «Ниви» на золоті медалі Прем'єр-ліги району, та ми все ж будемо продовжувати грати в футбол та боротись за 2-у сходинку в турнірній таблиці, яка теж є призовою. Тому не все втрачено, гра триває.

          Матч, який ми зарання приписували до переможних, зробили все для того, щоб так сталось, та фортуна в цей день була не на боці сильніших, ми програли.

           Розпочали все традиційно, гострі моменти. Вже на 1-ій хвилині класний пас у виконанні Смоли Володі на Сорокового, який вийшов на дуже зручну позицію для удару, і вже його завдавав, та захисники Соколі вчасно встигли заблокувати цей удар по воротах. Впродовж всього матчу, аж до 80-ої хвилини гри, коли нам забили перший м'яч, наша команда створила велику кількість моментів біля чужих воріт, та не забили, м'яч просто не влітав у ворота.

           Згадати тільки виходи на воротаря Груника Андрія та Сорокового, тут або удар вище воріт, або ж заблоковано захисниками команди суперників, не рідко команду виручав і воротар.

          Прекрасний момент на 27-ій хвилині, коли Смола до кінця поборовся за м'яч і зміг завдати класного удару по воротах головою, та м'яч влучив в перекладину. Потім через декілька хвилин, відмінну нагоду забити втратив Тітунін, який пробив вище воріт з меж карної зони суперників.

          Під кінець першого тайму Баличик боровся за м'яч в штрафному майданчику, де його відверто тримали за футболку, це ж пенальті, та арбітр ігнорує цей епізод, в якому Михайло все ж зміг перекинути воротаря, та м'яч знову влучив в перекладину і вийшов за межі поля. На цьому, в основному, важливі моменти в першому таймі були вичерпані, і на нас чекала злива гострих атак біля воріт Соколі в другій половині гри.

          Справді, другий тайм, і знову м'яч на половині поля суперників під контролем футболістів Ниви. Щоб описати всі моменти, які були в наших гравців за цей матч, не вистачить і трьох таких звітів, тому в загальному картина зрозуміла: до 80-ої хвилини сиділи на воротах Соколі, потім пропустили.

          Гарну гру та особисту майстерність демонструє Смола Володя, коли прибирає на своєму шляху до воріт двох захисників Соколі і класно пробиває по воротах, та голкіпер команди суперників парирує цей удар. Відразу через хвилину, Володя знову загострює ситуацію на полі, його удар під дальню стійку, м'яч влучає в неї, і по лінії викочується з воріт, ну просто не щастить.

          Через 5 хвилин, Плювак б’є головою після подачі з кутового, м'яч летить в лічених сантиметрах від стійки воріт повз них.

          За десять хвилин до кінця матчу, ми пропускаємо контратаку команди суперників, яка завершується блискучим ударом у дальній верхній кут воріт, рахунок відкрито – 1:0.

          Чесно кажучи всі присутні в цей день на футболі були шоковані таким розвитком подій. Весь час атакує одна команда, а забиває інша. Такий футбол, не забиваєш ти, забивають тобі. Після цього керівництво нашої Ниви робить деякі перестанови зі складом, точніше кажучи: Смола Іван займає позицію нападника, а на його місце у воротах стає Маїк Стефан.

          І тут фатальної помилки допускається Маїк Тарас, який вибиваючи м'яч від воріт, влучив у нападника команди суперників, який відразу пробив у відповідь, і м'яч рикошетом від того ж таки Маїка влітає у ворота – 2:0.

          Звичайно не чекали такого розвитку подій. Гравці приголомшені, та що поробиш. Гра так і завершилась, і ще довго після неї ми не могли повірити, як могло так статись. Чемпіонські надії поховано.

          Все ж, якби там не було, ми повинні розуміти, що винні в цьому самі. Футбол – непередбачуваний, і перемагають не завжди сильніші. Тому будемо й далі боротись за кожну перемогу і чекати наступного матчу з командою села Соколі, щоб довести усім, що ця поразка – це просто непорозуміння на футбольному полі.

 

Звіт підготовив Андрій Горбатий,

Для команди «Нива» села Арламівська Воля,

29 серпня 2012 року.

         

 

Прев’ю

          Другий рік поспіль саме на День Незалежності, 24 серпня, ми зустрічаємось з командою села Соколя. Пригадуємо як минулого року впевнено здобули перемогу в фіналі Кубка Незалежності, а цього річ команди зустрінуться вже в перенесеному матчі 11 туру Прем'єр-ліги району.

          Суперника знаємо добре. В першому колі здобули впевнену перемогу з рахунком 1:0. Гра була на боці Ниви, та забити далось не легко, все ж три очки було здобуто. Зараз «Соколи» посідають 5-у сходинку в турнірній таблиці.

          Для нас головним та прямим завданням на кінцеві матчі чемпіонату залишається здобути максимальну кількість очок, виграти всі поєдинки, і тоді при вдалих для нас результатах інших матчів, будемо мати шанси на 1-ше місце. Зараз ж ситуація досить складна, та максимум що ми можемо зробити, то це вигравати.

          Знаємо, що кожного року, 24 серпня, проводиться фінальний матч Кубка Незалежності району. Тому перенесений матч буде зіграно в такий ранній час о 13:00, а фінал Кубка запланований на 16 годину. Чинними переможцями Кубка є  ФК «Нива», а вже за декілька днів будемо мати нового володаря Кубка. Ним стане, або «Скала» Мостиська, або «Старт» Золотковичі. Нехай переможе сильніший.

          Нашій команді зичимо вдалої гри та перемоги.

           

Переглядів: 700 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz