Понеділок, 06-05-2024, 22:46
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 30 » "Золота осінь 2013". ФІНАЛ
01:00
"Золота осінь 2013". ФІНАЛ

ФК «НИВА» - ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Кубка сільських колективів

«ЗОЛОТА ОСІНЬ 2013»

FINAL winners

Неділя, 3 ЛИСТОПАДА 2013р., 14:00,

стадіон села «КРИСОВИЧІ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ – ПІДГАТЬ – 2:1

(Маїк Тарас 12′, 36′)

Арламівська Воля – Абсолютний Чемпіон району 2013!

Арламівська Воля – вдруге поспіль, Переможець Кубка сільських колективів «Золота осінь». Воля здобула чергову велику перемогу, ми відстояли виграний минулого року трофей, і являємось на сьогодні найсильнішою футбольною командою Мостиського району.

Хто б сказав це ще минулого року, коли після перемоги в Кубку «Золота осінь 2012», багато розмов велось про те, чи втримається наша команда на такому рівні, чи зможемо хоча б повторити успіх в наступному сезоні, а виявляється, ми цей успіх потроїли. Це просто неймовірне досягнення, раніше не бачене в футболі нашого району, це абсолютний рекорд, абсолютне чемпіонство та грандіозне досягнення команди «Нива» з Арламівської Волі. Наші Чемпіони ставлять надвисоку планку перемог, оформлюючи «Чемпіонський хет-трик»!

Йшли до чергової перемоги впевнено, долаючи найсильніші команди району, перемагали складних суперників, і у фіналі зустрілись з командою сусіднього села – Підгать, на нас чекав дербі-матч, який ми зобов‘язані були вигравати.

День фіналу, свято футболу в Крисовичах, велика кількість глядачів з усього району приїхали подивитись на гру найсильнішої команди району, мова йде про нашу «Ниву», та побажати нам «зупинитись». Ми розуміємо футбольну заздрість з боку наших суперників, адже жодній команді за останні роки не вдавалось досягти таких вершин, а тут, виграють все підряд. Тому налаштовувались на важку та відповідальну гру, розуміли, що права на помилку немає, треба забивати і доказувати свій високий клас.

Отож гра розпочалась, а разом з нею і надії на черговий успіх нашої команди. З перших хвилин Воляни контролювали гру, пробуючи знайти слабкі місця в грі суперників, що дало свої плоди вже на стартових хвилинах, ми відкрили рахунок на 12-ій хвилині матчу. Смола Іван виконав подачу в штрафний майданчик, там Сороковий переправляв головою на дальню стійку, де на добиванні відмінно зіграв Маїк, пробивши влучно у ворота – 1:0, і уболівальники нашої команди вже радіють першому голу.

Після забитого голу наші хлопці стали грати ще більш відкрито, впевненіше йшли в атаку, і подвоювати рахунок мав Смола, вийшовши на вигідну ударну позицію, але воротар випередив його в боротьбі за м‘яч. Після цього був момент зрівняти рахунок у суперників, коли м‘яч з практично пустих воріт вибив Ізьо. Далі був момент, коли Баличика за ногу зачепив воротар в штрафному майданчику, але арбітр пенальті не поставив, все це сталось після удару Смоли зі штрафного, коли воротар випустив м‘яч з рук.

Наша команда довела клас своєї гри, забивши і другий гол в матчі. Атака розпочалась передачею з глибини поля вперед на Сорокового, той прийнявши м‘яч відкинув його під удар Маїку, якому залишалось пробити сильно і влучно по воротах, що він і зробив – 2:0 на 36-ій хвилині. Тут вже багато хто думав що гру зроблено, адже перевага в два м‘ячі багато про що говорить, та супернику вдалось організувати свою контратаку і забити гол у відповідь. Гол забито на 40-ій хвилині, після подачі з правого флангу, м‘яч у ворота переправив головою центровий гравець команди суперників. Пропустивши, наші хлопці кинулись відразу в атаку, Сороковий пройшовши по центру кількох гравців відкинув на Смолу, який пробив потужно, але м‘яч пролетів вище, зачепивши перекладину воріт.

Після перерви нашим завданням було втримати перевагу в рахунку, та при можливості забити більше. Можливість була, могли забивати і впевнено доводити цей фінал до логічного кінця, але свої моменти ми не використали, натомість суперники почали активніше рухатись в центрі поля, де переграли наших гравців в другому таймі, і створювати свої небезпечні атаки біля наших воріт.

Зокрема, на 56-ій хвилині нашу команду виручив воротар Чопко, коли відбив вихід сам на сам гравця команди суперників. А в середині тайму Маїк змарнував відмінну нагоду оформити хет-трик в матчі, коли після пробиття штрафного удару Смолою, м‘яч дістався йому на досить вигідній позиції, з якої він пробив вище воріт. В другій половині тайму наша команда провела ряд замін, які освіжили сили команди та дозволили нам збити темп гри, який нарощували суперники, з метою відігратись. Свою нагоду забити втратив також гравець, який вийшов на заміну, мова йде про Конюховського, виходячи він-на-віч з голкіпером, він не зміг вчасно пробити та реалізувати цю можливість.

Час спливав, а з ним росли наші надії на чергову перемогу. До основного часу гри компенсовано 4 хвилини, ми втримали вигідний нам рахунок, і разом з фінальним свистком, стали першою командою в районі, яка тріумфувала двічі поспіль в Кубку «Золота осінь». Ми перемогли, Арламівська Воля – переможець чергового турніру футбольного району.

Було проведено церемонію нагородження учасників фіналу. Свої нагороди отримали судді, на чолі з Романом Базиляком, до речі, він також обслуговував фінальний матч цього Кубка і минулого року. Дуже негарно повели себе деякі уболівальники та гравці команди села Підгать, які свистом і обурливими вигуками вітали моменти нагородження арбітрів та переможців цього матчу. Це все емоції, але потрібно грати в футбол і доказувати свою перевагу на футбольному полі. Нагорода кращому гравцю фінального матчу була вручена Маїку Тарасу, півзахиснику нашої команди, який забив два голи в цьому матчі, до речі, і минулого року у фіналі Тарас забив вирішальний м‘яч, який подарував нам перемогу. Далі нагородження переможців, капітан нашої «Ниви» - Бабин Іван, отримує його з рук Голови ФФМР, і з цієї хвилини, команда «Нива» Арламівська Воля – Володар Кубка сільських колективів «Золота осінь 2013»!

Вітаємо нашу команду з цим грандіозним успіхом, це вже третій кубок сезону, протягом календарного року ми виграли все, що можна було виграти в районі. Наша команда встановлює чималу планку перемог на наступні роки, доводить всім, що Воляни на сьогодні – найсильніша команда Мостищини.

Дякуємо Вам хлопці за цю чудову перемогу, будемо ще аналізувати всі ці матчі, й не раз говорити про наші перемоги, а зараз готуємось до чергового важливого матчу за Суперкубок району 2013, який ми проведемо вже найближчими вихідними.

Вітаю тебе Арламівська Воля з величною перемогою, зичу нашій команді й надалі радувати нас перемогами і залишатись великою футбольною командою з великим іменем «Нива»!

Підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля

5 листопада 2013р.

 

АНОНС

Арламівська Воля в черговий раз учасник фінального матчу Кубка району. Даний турнір – третій за престижністю в нашому районі, вигравши Чемпіонат і Кубок, наша команда прагне встановити абсолютний рекорд перемог в Мостиському футболі, виграти і Кубок «Золота осінь»!

 

Настав час ФІНАЛУ! Великий фінал Кубка для Арламівської Волі. Наші чемпіони боротимуться за ще один Кубок і тим самим, маємо шанс ще раз вписати своє ім‘я в історію футболу Мостищини, в разі здобутої перемоги в цьому фіналі.

Важка дорога пройдена, перед нами вирішальний матч, шанси на успіх в якому розцінюються як 50 на 50, тому розуміємо серйозність наступної гри та з максимальною зосередженістю готуємось до найважливішого матчу турніру – фіналу Кубка сільських колективів «Золота осінь 2013».

 КУБОК НА ВОЛЮ! – під таким гаслом будемо боротись за перемогу в фінальному матчі. Наша «Нива» - найсильніша команда району за підсумками сезону, та важлива перемога ще попереду, йдемо до неї, разом, Вперед Воляни – по кубок!

ПЕРЕДФІНАЛЬНЕ ПРЕВ‘Ю

Для того, аби перемоги у фіналі цього турніру, нам потрібно забути всі попередні перемоги, опуститись з хмар на землю, зрозуміти важливість цього матчу, поставитись з максимальною серйозністю до поєдинку та здобути цю перемогу. Тільки уявимо собі, що ми програли фінал, як буде після цього, ми не можемо цього допустити. Всі розуміємо, хто є фаворитом фіналу, але хочеться ще раз нагадати, що у фіналі шанси на перемогу оцінюються як 50 на 50, і не більше в нашу сторону. В таких матчах виграють аутсайдери, хоча дійшовши до фіналу, їх немає.

Підгать – сусіднє село, це ж дербі. Нагадаємо нашим любимим сусідам, хто господар футболу в нашому районі. Згадуємо поразку в півфіналі цього турніру у 2010 році саме від команди села Підгать. Пригадуємо цей прикрий фінал, коли за повної переваги в матчі нашої команди, ми не могли реалізувати своїх можливостей, і під кінець матчу не забили з 11-и метрового удару, потім на останніх хвилинах суперник пробив пенальті і виграв цей матч з рахунком 1:0. Тепер ми не маємо права допуститись знову такої помилки, нам потрібна тільки перемога, забиті м‘ячі та впевнена гра у фінальному матчі. Вперед хлопці, до фінального бою за трофей – КУБОК НА ВОЛЮ!

Пригадуємо історію виступів команди в даному турнірі. Почнемо з 2009 року, тоді ми дійшли до ¼ фіналу. Через рік на стадії півфіналу нашу команду зупинила Підгать. У 2011 ми поступились Золотковичам в серії пенальті, теж на стадії півфіналу. І нарешті, минулого року – 2012-му, ми перемогли в Кубку, вперше в новітній історії команди зуміли виграти Кубок «Золота осінь». Та вже зараз, можемо зробити це ще раз. Залишається тільки перемогти у фіналі.

Пройдена непроста дорога попередніх етапів. Ми дійшли до фіналу заслужено, здолавши на шляху головних претендентів на перемогу. Мова йде про команду сіл Раденичі/Зав‘язанці, яка була спеціально створена для перемоги в цьому турнірі з напів обласного складу Раденицького «Урагану», який виступає в першості області. Та ми їх здолали. Далі нам протистояли Мишлятичі зі своїм вузьким полем – переможці Першої ліги, непроста була гра, але блискуча серія пенальті вивела нас в півфінал. Тут ми зустрілись з грізними Крисовичами, які вже не знають, ким ще підсилитись, щоб здолати цю «Ниву». Скажемо так хлопці: «А ви спробуйте так як ми, своїми силами. Тоді заслужите повагу серед суперників, злагодженість та довіру серед команди і любов та підтримку серед уболівальників». От така наша правда, ми йдемо до перемог власними силами, і збираємо плоди перемог зараз, бо час настав для цього. Арламівська Воля – Чемпіон району, Володар Кубка району – йде до нової перемоги! Вперед Воляни, доведіть всім ще раз, що ви найкращі в своїй справі, впишіть ще раз своє ім‘я в історію футболу Мостищини та Арламівської Волі зокрема, зробіть це яскраво, здобудьте для всіх нас цю важливу перемогу! Разом, по Кубок!

Запрошуємо усіх цієї неділі у Крисовичі, де о 14:00 розпочнеться фінальний двобій. Підтримаймо наших Чемпіонів, створимо гідну атмосферу для цього фінального матчу. Зичимо нашій «Ниві» перемогти та привезти цей кубок додому.

Підготував

Андрій Горбатий

30.10.2013

Переглядів: 800 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: чемпіони, золота осінь | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 10
avatar
10 Марічка • 21:24, 03-11-2013
Ви молодці)))Ви ЧЕМПІОНИ....і сьогодні Ви це ще раз довели цілому району)))Ми пишаємось нашою рідною ФК "Нивою")))
А вболівальники Ваші завжди з Вами))
avatar
9 gorbatuy_29 • 21:29, 02-11-2013
Груник Андрій (півзахисник)

Як ти оцінюєш шанси нашої команди на перемогу в фіналі? 
В нас є досвід в фіналах,тому недооцінки точно не буде,будем віддаватись на повну!

І як відомо, за результатами фінального матчу буде вручено приз кращому гравцю фіналу. Чи хотілось би тобі бути цим гравцем?
Звичайно,але кращий гравець фіналу це наші уболівальники і ми всі!
avatar
8 gorbatuy_29 • 01:35, 31-10-2013
Задали деякі питання нашим футболістам стосовно фіналу, нижче читаємо їхні відповіді:

Баличик Михайло (півзахисник)

Як ти оцінюєш шанси нашої команди на перемогу в фіналі?
50 на 50

І як відомо, за результатами фінального матчу буде вручено приз кращому гравцю фіналу. Чи хотілось би тобі бути цим гравцем?
Канєшно шо хочеться, але головне перемога)))

Бабин Іван (капітан команди, нападник)

Як ти оцінюєш шанси нашої команди на перемогу в фіналі? І як відомо, за результатами фінального матчу буде вручено приз кращому гравцю фіналу. Чи хотілось би тобі бути цим гравцем?
Підгать має хорошу команду але я важаю нашу команду фаворитом фіналу і думаю ми зробим все шоб підтвердити це в матчі. А на рахунок кращого гравця мені не важливо його получити і не важливо хто його получить для мене головне виграти разом з командою кубок!!!!

Відповіді інших гравців команди, згодом.
avatar
6 voskalo • 22:52, 30-10-2013
Коли буде передматчева прес-конференція?
avatar
7 gorbatuy_29 • 00:55, 31-10-2013
Непогана ідея, щось придумаємо в тому плані.
avatar
5 mayik-94//// • 21:40, 30-10-2013
буде перемога з мінімальним рахунком.....Фк.Нива-чемп....
avatar
4 Уболівальник • 13:31, 30-10-2013
зичу вам лише перемоги, вболіватиму за свою рідну команду!
avatar
3 Ванька • 13:11, 30-10-2013
ніякої недооцінки суперника не має бути !!! молоді хлопці з вогнем в очах, плюс дербі, на все це потрібно звертати увагу і налаштовуватися серйозно...але сміхуйочки можна і не припиняти))) biggrin biggrin biggrin
avatar
2 Павло • 10:49, 30-10-2013
Зробимо все від нас залежне!!!
avatar
1 Марічка • 01:06, 30-10-2013
applause
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz