Понеділок, 29-04-2024, 06:05
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Серпень » 23 » ФІНАЛ. FINAL. ФІНАЛ
13:27
ФІНАЛ. FINAL. ФІНАЛ

ХХ РІЧНИЦЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

ФК «НИВА»  


ВОЛОДАР КУБКА  НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2011

День Незалежності України.16:00. Центральний стадіон м. Мостиська

ФК «НИВА» (Арламівська Воля) – ФК «Соколи» (Соколя) – 2:0 (53хв.)

Звершилось. Як і 25 років тому,

Кубок Незалежності знову в Арламівській Волі


Саме так, ще в далекому 1986 році Футбольна Команда «НИВА» здобувала перемогу в Кубку району, який зараз називаємо Кубком Незалежності, в честь свята, в день якого щорічно розігрується фінал. Довгий шлях подолала команда «НИВА», щоб привести цей трофей в рідне село Арламівську Волю. Ми йшли до цією перемоги багато років, і зокрема останні роки мали неабиякі шанси виграти цей кубок. Та було не легко, двічі доходили до фіналу, і там поступались, багато разів вибивали з кубка на стадії півфіналів – завжди чогось не вистарчало команді, інколи несправедливе суддівство, або просто – везіння.

Не легко було команді й цього року. Пройшовши в попередніх етапах серйозніших суперників, команди: Мокряни, Мостиська, нам не залишалось іншого виходу, ніж той, щоб привезти кубок додому. Фінальний суперник Ниви – команда з Соколі. Команда молода та перспективна в майбутньому, та на сьогодні, рівної гри у фіналі, звичайно ж не очікували. Волєни переважали за всіма показниками…

            Отож  24 серпня, 16:00, стадіон м. Мостиська, фінал Кубка Незалежності. Як вже було зазначено, саме в цей день щорічно проводиться фінал кубка, і саме на цьому стадіоні, який є центральним в районі. Перед центральним матчем дня було розіграно ще один кубок – серед молодіжних складів. Там зустрілись команди з сіл Малнів та Мишлятичі. Останні й здобули перемогу.  Та стадіон очікував головного свята дня, головної події футбольного року Мостищини – фіналу Кубка Незалежності. Коли команди виходили на футбольне поле, то стадіон зірвався аплодисментами, вітаючи фіналістів. Після цього було виконано Державний гімн України, гравці привітали один одного, і розпочався фінальний двобій.

            Арламівська Нива, як нас тепер називають в районі, відразу ж заволоділа м’ячем з перших хвилин. І вже на другій хвилині матчу заробила право виконати кутовий удар. Подавав м’яч Сороковий на ближню стійку, та хтось з наших гравців пробив повз ворота. Через декілька хвилин суперники мали прекрасну нагоду щоб відкрити рахунок в матчі, та не вийшло. Розвинувши атаку, нападаючий пробивав сильно  метрів з дев‘яти від воріт, та Квик кинувся під цей удар, і м’яч влучив йому у спину. Та як говорив після гри наш голкіпер, що бачив напрямок удару м’яча, і міг його забирати в руки. Це був єдиний гострий момент Соколі біля наших воріт до кінця гри, більше вони серйозних загроз біля наших воріт не створили. Потім почалась серія небезпечних атак і ударів команди Нива. На 9-ій хвилині, Смола пробиває штрафний удар низом, та м’яч забирає воротар суперників. Пригадуємо відразу після цього удар Груника А., після якого м’яч пролетів вище воріт. Через декілька хвилин Баличик збиває гравця суперників  в центрі поля, та після подачі цього м’яча, наші захисники впевнено відбивають цю атаку, і команда знову продовжує атакувати. На 20-ій хвилині Бабин обіграє двох захисників і скидає м’яч в центр під удар Грунику Андрію, який знову пробиває в кількох сантиметрах від перекладини воріт. Нива продовжує щораз більше атакувати, а відчувається запах голу, але поки що рахунок не відкритий.

            Вболівальники ще активніше підтримують команду, і гравці це відчувають, оскільки загострення біля воріт Соколі зростає. 24 хвилина, Смола пробиває здалеку, м’яч влучає в штангу, та відбившись від штанги, Сороковий пробиває по воротах, та м’яч пролітає біля дев‘ятки воріт, виходячи за межі поля. Оце так був шанс відкрити рахунок. Та Нива не зупиняється. Стадіон скандує: треба гол! І так, 26 хвилина, штрафний удар метрів десь з 30 до воріт, пробивати йде звичайно ж Смола. Сильний удар – ГОООЛЛ!!! Стадіон зривається зі своїх місць, і голосно скандує молодці, молодці! Оце так гол, нарешті забиваємо після таких затяжних атак. Вболівальники на позитиві продовжують кричати та ще більше підтримувати команду. А Нива й далі небезпечно атакує, бо розуміє, що перевага в один м’яч – це практично не перевага. Через чотири хвилини, Нива марнує ще один стовідсотковий момент, щоб забити. Атака розвивалась наступним чином. Сороковий, поборовшись до кінця, забрав м’яч в захисників суперників, і віддав сильний пас на Бабина, якому тільки залишалось правильно підставити ногу, і забити в пусті ворота. Та пас був трохи сильним, і наш капітан не зміг переправити м’яча у ворота. До кінця першого тайму залишалось 5 хвилин. Нива розвиває ще одну небезпечну атаку. Красивий пас Смоли на Баличика, який проходить флангом, і прострілює в центральну зону, де нікому було замкнути цю передачу. Після цього ми продовжуємо контроль м’яча, і до кінця першого тайму серйозних моментів не створюємо. Отож перерив.

            В перерві команда обдумала стратегію гри на другий тайм, де завданням було забити як мінімум ще один м’яч, і втримати перевагу над суперником. Початок другої половини гри, і Нива продовжує своє домінування над суперником. На 49-ій хвилині гри відбулась кульмінація всього фіналу. Прекрасний пас з центру поля виводить Сорокового на побачення з голкіпером, і той красиво, сильним ударом в дальній кут воріт заганяє круглого в сітку – гол, 2:0! Стадіон знову зривається з аплодисментами і вигуками подяки в сторону гравців Ниви, які в свою чергу плескають своїм вболівальникам, котрі забезпечують таку важливу підтримку своїй команді на кожному її матчі. Арбітр показав на центр, та суперники зрозуміли, що це кінець для них, і відразу кинулись на арбітра з апеляціями, щоб той відмінив взяття воріт, оскільки вважали, що гол забито з офсайду. Та насправді взяття воріт було чистим, ніякого офсайду не було. Гра продовжилась, та не надовго. На 52-ій хвилині, після грубої гри одного з гравців Соколі, арбітр показав йому жовту карточку, та на цей момент один гірчичник у нього вже був, тому друга жовта автоматично переходить у вилучення з поля. Тут інший гравець команди з Соколі, відверто штовхнув арбітра в спину, на що теж побачив перед собою червоне світло –вилучення з поля за неспортивну поведінку. Суперників обурило таке рішення арбітра, і ще один гравець суперників просто накинувся на суддю, і теж отримав червону картку. Гру було зупинено, оскільки Соколя довго не могла вирішити, чи буде продовжувати гру. Суперники розуміли, що 8 гравців проти 11-и, та ще й програючи 2:0, просто ніяк не зможуть виграти цей матч. В цей час велика армія вболівальників, в тому числі й Тринадцятий сектор команди «НИВА», це так називають старших вболівальників команди, скандували ГАНЬБА!, у відповідь на таку поведінку деяких гравців Соколі.

Після відмови команди Соколі продовжувати гру, арбітр дав фінальний свисток, про закінчення матчу. Мрія здійснилася, Футбольна Команда «НИВА» - володар Кубка Незалежності 2011 року.

Продовження звіту з нагородження команди та святкування перемоги згодом. Вже готується..



Прев‘ю: Саме команду з Арламівської Волі вважають головним фаворитом цього фіналу значна більшість любителів та знавців футболу Мостищини. Приємно знову грати у фіналі, адже така можливість випадає далеко не кожному. Команда розуміє серйозність свого суперника. Адже недооцінка може дорого коштувати. Це фінал, і права на помилку тут не має ніхто. У фіналі зустрічаються лише найкращі команди, тому шанси тут рівні. «НИВА» буде грати лише на перемогу, тому цього ми їй і бажаємо. Прохання для вболівальників, які будуть на фіналі: давайте забезпечимо нашій команді гідну підтримку, достойну фіналу, і разом здобудемо цю важливу перемогу, та привеземо трофей додому, в наше рідне село Арламівська Воля. $CUT$

Ми знову граємо у фіналі. Такий важкий шлях вдалось подолати цього року команді Нива, для того щоб грати в фіналі Кубка Незалежності. Це важливе досягнення для команди – ФІНАЛ. Давайте згадаємо як ми дійшли до фіналу.

1/16 фіналу Баличі (6:4)

Програвши на виїзді з рахунком 3:2 від команди Першої ліги, Нива зрозуміла, що більше розслаблятися не можна, і вдома у матчі-відповіді дотиснула суперників, вигравши з рахунком 4:2. А прохід далі був під загрозою, якби продовжували недооцінювати суперників у домашньому матчі-відповіді. Та все обійшлося, і ми пробились до 16 кращих в кубку.

1/8 фіналу  Мокряни (3:1, 3:0 (технічна перемога))

            Пригадуємо, як програючи в першому матчі з рахунком 1:0, ми зуміли знайти сили щоб зрівняти рахунок, та потроїти його перевагу. Команда зіграла на класі, адже не кожному вдасться забити три прекрасні м’ячі за 18 хвилин, які залишались до кінця матчу, при чому програючи. Тому здобувши виграш, ми чекали наших суперників вдома, та вони не з‘явилися на матч-відповідь, і нам автоматично зарахували перемогу та вихід до вісімки кращих в кубку.

            1/4 фіналу Вовчищовичі (5:2, 3:0 (технічна перемога))

         Жереб зводить нас з наступним суперником. Тут вже команді було дещо простіше, адже суперники наші – представники Першої ліги, і виграти та пройти далі було обов’язком. Нива так і зробили. Вигравши впевнено першу гру з рахунком 5:2, суперник зрозумів, що забити на виїзді чотири сухих м’ячі буде практично неможливо. Тому знову автоматична перемога, та вихід до півфіналу кубка.

            1/2 фіналу Мостиська (2:1)

            Тут можна писати і говорити дуже багато. Ми не були відвертими фаворитами цього матчу, але здолали суперника на досвіді, здобутого завдяки численним матчам з Мостиськами, та тими поразками, яких зазнавали останні три роки. Та Нива виконала всі вимоги та поставлені перед нею завдання. Тепер ми кращі і сильніші, а Мостиська нехай доводять протилежне, якщо зможуть.

            ФІНАЛ  Соколя ?

            Чи існує справедливість у футболі? Чи справді переможуть сильніші; ті, хто заслуговує більше; ті, хто пройшов складнішу дорогу до фіналу; ті, кому цей кубок потрібен більше;  переможе «НИВА» !?

            Отож: День Незалежності, день ФІНАЛУ,  «НИВА» у фіналі, і «НИВА» ПЕРЕМОЖЕ!!! Вперед до перемоги!

Переглядів: 1119 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Кубок Незалежності, чемпіони, Арламівська Воля, Фінал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 Masja • 12:42, 25-08-2011
Ми-НАЙКРАЩІ! НИВА-Молодці! Чемпіони.....чмок вас...
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz