Понеділок, 29-04-2024, 15:13
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 25 » Фінал Кубка району до Дня Незалежності України 2014
17:18
Фінал Кубка району до Дня Незалежності України 2014

ФІНАЛ КУБКА НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2014

СУДОВА ВИШНЯ – ЧИШКИ -

1:1 (додатковий час 1:2)

Голи: Швець М. 28', Смола І. 89', Сакалош Ю. 110'

От і завершився розіграш головного кубкового турніру нашого району – Кубка до Дня Незалежності України. Вже доброю традицією стало проводити фінальний матч цього турніру саме на великий день для України, день її народження, День Незалежності!

24 серпня на центральному стадіоні м. Мостиська зібралась чимала кількість гостей з усього району, аби переглянути фінальний поєдинок, матч найкращих команд за підсумками розіграшу Кубка. Перед матчем слова привітань висловили керівники району, урочисто виконали наш славний гімн «Ще не вмерла України», і після хвилини мовчання за загиблими за волю і свободу України, розпочався сам фінальний поєдинок.

Гра була рівною і більш-менш цікавою, без великої кількості гострих моментів. Команди грали в обережний футбол, тому що ціна помилки у фінальних матчах надто висока. Все ж перший гол забили ще у першому таймі. В одній з атак Чишок, м‘яч обробив Швець Микола і влучно пробив метрів з 20-и до воріт у правий кут, воротар без шансів на успіх. Весь час, що залишався до кінця матчу Судова Вишня намагалась вирівняти ситуацію в рахунку, найактивнішим в складі цієї команди традиційно був Смола Іван, якому все ж таки вдалось зрівняти рахунок на передостанній хвилині основного часу. До цього часу команду Чишок не одноразово виручав їхній голкіпер. Судова Вишня зрівняла рахунок і гра продовжилась в екстра-таймах.

Тут напруга зростала, команди атакували відчайдушніше, бо кожна з них хотіла виграти Кубок району, який був вже так близько. Перший екстра-тайм пройшов за наступним сценарієм: перші 5 хвилин домінували хлопці з Чишок, потім атаки і м‘яч під контролем Судової Вишні. В перериві між екстра-таймами на стадіоні було чутно прекрасне виконання гімну села Арламівська Воля, всім відомої пісні «Мені приснилась рідна хата». Уболівальники нашої команди «Нива», зокрема й «13 сектор» теж були присутніми на фіналі.

Другий екстра-тайм був вирішальним у цьому матчі. Переможний гол команда «Сокіл» забила на 110-ій хвилині гри. Відзначився Сакалош Юрій, технічним ударом низом відправив м‘яч під ліву стійку воріт Судової. Час, який залишався до закінчення матчу більше голів нам не подарував. Вилучення в команди «Вишня» було зафіксоване на 112-ій хвилині, друга жовта карточка. Все ж фінал закінчився з невеличким інцидентом. Головний арбітр матчу – Курант Михайло дещо постраждав від команди, яка програла. Футбольні емоції, вони дуже дивні. Фінальний свисток було зафіксовано на 117-ій хвилині. Арбітр мовляв, що відіграли всі 120.

Гра завершилась, маємо нового володаря Кубка Незалежності. Футбольна команда «Нива» вітає команду «Сокіл» села Чишки з перемогою в фіналі Кубка району. Кубок мандрує з Арламівської Волі у Чишки. Висловлюємо свою підтримку команді-фіналісту – Судовій Вишні.

Після завершення матчу провели церемонію нагородження його учасників. Свої нагороди отримали учасники, арбітри і переможці фіналу. Кращим гравцем фінального матчу визнали воротаря команди «Сокіл» - Краснопольського Павла.

Даний звіт був підготовлений вперше до матчу, в якому не брала участь команда «Нива». Ще раз всіх зі святом Дня Незалежності України! СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Звіт підготував

Андрій ГОРБАТИЙ

25 серпня 214 року

Переглядів: 535 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: кубок, Фінал | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz