Неділя, 28-04-2024, 02:19
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 1 » Кубок для Арламівської Волі!
13:01
Кубок для Арламівської Волі!

Кубок Мостищини для Арламівської Волі

24 серпня, на Мостищині, вже в чотирнадцятий раз поспіль, було розіграно Кубок до Дня Незалежності України. Даний турнір є другим за престижністю в районі, це так званий Кубок Мостищини, перемога в якому дає право команді зіграти в матчі за Супер Кубок району. Тому кожного року навкруг цього турніру точаться неабиякі кубкові баталії, чимала кількість команд з усього району мріє зіграти в великому фінальному матчі та вибороти цей трофей – Кубок Незалежності.

Цього річ в змаганні за Кубок взяло участь 28 футбольних колективів Мостиського району. Значна більшість яких, розпочинала боротьбу за перемогу на стадії 1/16 фіналу. Починаючи з квітня місяця, команди грали між собою по два матчі на кожному з етапів кубка. Ми побачили багато видовищних та яскравих поєдинків, футбольної боротьби вистачало, кожна команда намагалась пробитись якомога ближче до фіналу, щоб там здобути Кубок району 2013 року.

І так, етап за етапом, ми наблизились до півфіналів. На цій стадії команди грали один матч, переможець якого проходив до фіналу. Першою парою півфіналістів були команда «Старт» сіл Золотковичі та Гусаків, до речі, минулорічний володар цього кубка, та команда «Нива» Арламівська Воля, яка здобула перемогу в Кубку в сезоні 2011 року. Матч виявився дуже цікавим, неймовірний камбек футболістів з Арламівської Волі, які двічі поступались в рахунку, дозволив вирвати перемогу 3:2, і пройти до фіналу. Наступною парою півфіналістів були команди «Скала» Мостиська та «Колос» с. Стоянці. Тут мінімальну перемогу святкували хлопці з Мостиськ, 1:0 і вони також у фіналі.

В великому фінальному матчі зустрілись між собою дуже цікаві та рівні колективи. Команда «Нива» села Арламівська Воля, яка перемогла в Кубку Чемпіонів Львівщини 2012, та виграла Кубок сільських колективів «Золота осінь 2012» (другий за значимістю кубковий трофей району), і «Скала» - найтитулованіша команда району, в арсеналі якої ряд великих перемог в районній та обласній першості.

Отож, фінал традиційно проходить на центральному стадіоні м. Мостиська. За численної підтримки уболівальників команд-фіналістів та любителів футболу з усього району, команди розпочали вирішальний бій за Кубок району. У надзвичайно напруженому та рівному поєдинку важко було спрогнозувати майбутнього переможця, обидві команди заслуговували на перемогу.

Переможця фінального матчу та Володаря Кубка Незалежності 2013 визначив один влучний удар у ворота суперників. На 87-ій хвилині матчу, в одній зі своїх атак, команда «Нива» добилась успіху. Вирішального удару по воротах завдав капітан команди – Бабин Іван. До кінця матчу залишались лічені хвилини, суперники не змогли нічим відповісти на пропущений гол. Матч завершився, і кубок, після річної перерви, повернувся в Арламівську Волю.

Відразу по закінченні матчу відбулась традиційна церемонія нагородження учасників фінального двобою. Кращим гравцем матчу визнали Бабина Івана, як автора вирішального голу. Трофей перемоги – Кубок Незалежності, вручили команді «Нива» села Арламівська Воля, яка довго йшла до цієї перемоги, пройшовши нелегкий шлях попередніх сезонів, коли формувалась ця молода, та ще на сьогодні, досить перспективна команда. Оскільки пам’ятні медалі учасникам фіналу вручені не були, хочеться відмітити тих хлопців, які вибороли Кубок Мостиського району 2013 року, а це: Карпа Іван, Ізьо Микола, Квик Іван, Баличик Михайло, Карпа Степан, Груник Андрій, Маїк Тарас, Сороковий Павло, Смола Іван, Плювак Іван, Озимко Назар, Іванейко Назар, Колодій Богдан, Конюховський Любомир, Гуль Назар, Бабин Іван.

Отже, завершилась боротьба за Кубок на Мостищині, трофей знайшов свого власника на цей сезон. Попереду в нашому районі завершальні матчі чемпіонату, останні тури, які вирішуватимуть долі золотих медалей в кожній з трьох ліг. Окрема, та надзвичайно цікава боротьба за звання Чемпіона Мостиського району з футболу, ведеться в Прем'єр-лізі. Тут, за 4 тури до кінця чемпіонату, відразу 5 команд претендують на перше місце. Тому запрошуємо шанувальників футболу на стадіони Мостищини, де проходитимуть найцікавіші поєдинки одного з найсильніших футбольних районів області.

Андрій Горбатий

Для футбольного тижневика «Футбол Простір»

за 3 вересня 2013 року

Переглядів: 606 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 Любомир • 20:59, 05-09-2013
сильна
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz