Понеділок, 29-04-2024, 11:15
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Серпень » 5 » Кубок до Дня Незалежності України 2014. ПІВФІНАЛ.
16:34
Кубок до Дня Незалежності України 2014. ПІВФІНАЛ.

КУБОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ  

УКРАЇНИ 2014

SEMI-FINAL

Неділя, 10 серпня 2014, 16:30,

стадіон «КАРПАТИ» м. Мостиська

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ - СУДОВА ВИШНЯ – 

1:1 (додатковий час 1:3)

(Озимко 35 ')

ПРОГРАЄМО ЗА КРОК ДО ФІНАЛУ

Чинні володарі Кубка району до Дня Незалежності України – Футбольна команда «Нива» припиняє боротьбу за цьогорічний трофей, зупиняючись за два кроки від повторення минулорічного успіху. Поразка в додатковий час від Судової Вишні, і саме ця команда проходить далі. «Нива», продемонструвавши гру високого класу, гідно відстоювала справедливо здобутий трофей у 2013 році, та тепер більше пощастило нашим суперникам, оскільки гра була рівною та непередбачуваною.           

Перед матчем наша команда стикнулась з серйозними кадровими проблемами. Відверто, ми змогли зібрали лише 11 гравців на основний склад, реальних замін в нас не було. Причиною відсутності гравців в основному є травми. Минулого матчу травмувався наш основний воротар Карпа, і його змушений був замінити Мартинець в цій півфінальній грі.

Перший півфінал завершився перемогою Чишок над Старявою з рахунком 2:0.

Початок другого півфіналу був неприємним сюрпризом для нас. Ми пропустили вже на першій хвилині гри. Подачу в карну зону головою замкнув Смола Іван, який загалом і вивів свою команду до фіналу, забивши всі три м‘ячі в цьому матчі. Прикрий та несподіваний початок матчу змусив нам йти вперед і відіграватись. В захисті команди з‘являлись грубі помилки, двічі обрізався Квик, що призвело до виходу віч-на-віч з воротарем, та останній зміг відвернути загрозу від власних воріт. Свої моменти ми теж створили. На десятій хвилині гри після подачі Бабина головою пробивав Маїк, але м‘яч в лічених сантиметрах пролетів біля стійки, пощастило Судовій. Потім прекрасний удар того ж Маїка в ближню дев‘ятку, але суперників врятував голкіпер. Ми зрівняли рахунок на 35-ій хвилині гри. Гуль зробив передачу з лівого флангу, м‘яч пролетів середину поля і дійшов до Озимка Назара, який обробивши передачу пробив сильно по воротах, м‘яч у сітці воріт. Цей гол подарував нам надію і гра змінилась, наша команда контролювала м‘яч, загострюючи гру вже біля воріт Судової Вишні. Загалом перший тайм вийшов таким, що обидві команди створили по 3 реальні моменти біля воріт одна одної. Більше м‘ячем володіли все ж наші хлопці, але мирова нічия і перерив.

Після перерви гра була такою ж відносно спокійною, поодинокі атаки наших гравців на ворота суперників не давали бажаного результату. Могли забивати, але ризик був занадто високим, тому великими силами в атаку ми не ходили. Гра була доволі спокійною, арбітр повністю справлявся зі своїми обов‘язками, жодних нарікань до нього не було з боку обох сторін, до 85-ої хвилини.

Цікавий епізод коли Смола Володя порушив правила, арбітр призначив штрафний удар, та апеляції гравця Судової змусили показати гірчичник нашому гравцю і апелянту. Емоції гравця Судової були такими, що арбітр показав і другу жовту карточку, як наслідок – вилучення. Далі була неспортивна поведінка голкіпера команди суперників по відношенні до арбітра, на поле вибігло декілька гравців команди з Судової Вишні. Окрім цього арбітр попереднього півфінального матчу – Андрусевич, який є жителем Судової Вишні, підійшов до уболівальників нашої команди і головою вдарив одного з наших. Через такий випадок могла спровокуватись серйозна бійка на стадіоні, але уболівальники Ниви були мудрішими і заспокоювали ситуацію. Гра відновилась через хвилин 10. Основний час завершився нічиєю, нас чекали екстра-тайми.

Тут ми й програли. На 4-ій хвилині першого додаткового тайму знову смішний гол, удар головою, і м‘яч перелетів усіх захисників разом з воротарем та влетів у сітку воріт. Ми кинулись відіграватись, були в нас напівмоменти, могли зрівняти, але не пощастило. В футболі велику рол відіграє фортуна, цього разу вона була на боці суперників. Другий екстра-тайм і знову 4-а хвилина, і знову гол у наші ворота. Цього разу дуже груба помилка воротаря, який випустив м‘яч з рук. В таких матчах потрібен досвід, якого в нашого голкіпера немає, але в нас все попереду, якщо будемо разом грати і один за одного стояти на футбольному полі.

Фінальний свисток матчу зафіксував кінцевий рахунок 3:1 на користь наших суперників, саме вони проходять у фінал Кубка. Ми ж терпимо поразку, поступаємось за крок до фіналу.

Цей матч наші хлопці відіграли дуже достойно. Ми були сильними, далеко не оптимальним нашим складом та ще й без замін. Задорожний, який з температурою приїхав на матч і вимушено замінив Озимка через втому в ногах. Ми добре відіграли, можливо навіть і краще за суперників. Для перемоги нам не вистачило трохи везіння і участі в цьому матчі всіх травмованих гравців, а це Сороковий, Ізьо, Карпа. Дуже шкода програвати за крок до фіналу, але таким є футбол. Були в нас перемоги, тепер пішли поразки. Є злети і падіння, але ми піднімемось і ще виграємо. Дякуємо хлопцям за віддану гру тривалістю в 120 хвилин, ми бились як могли з останніх сил. З такою грою нас чекають перемоги ще в цьому сезоні.

Дякуємо усім, хто підтримав свою команду в цьому матчі, ми пройшли важкий шлях до півфіналу, дякуємо хлопцям за приємні емоції і цікаву гру. Попереду нові матчі, залишайтесь з командою «Нива»!

Андрій ГОРБАТИЙ

для ФК «Нива»

12 серпня 2014 року


Арламівська Воля знову у півфіналі Кубка району. Ми знову дійшли до позначки, від якої залишається зробити два кроки, щоб виграти головний кубковий трофей району – Кубок до Дня Незалежності України! Команда «Нива» являється чинним переможцем цього турніру, і для нас велика честь відстоювати здобутий минулорічний трофей.

Кубкові матчі завжди відрізняються своєю видовищністю. Тут запекліша боротьба, до таких матчів завжди прикута увага всього навколишнього футбольного бомонду. Ми знаємо як вигравати у півфіналах і поступатись за крок до вирішального матчу турніру. Наша команда за останні роки пройшла всі ці шляхи, і поразок, і гучних тріумфів. Зараз ми знову підійшли до такого важливого матчу, де будемо з усіх сил боротись за путівку до фіналу Кубка району. 

Згадаємо трохи історії. Минулого року ми виграли Кубок Незалежності, тоді у півфіналі здолали Золотковичі з рахунком 3:2, матч проходив в Раденичах. У сезоні 2012 року наша команда вилетіла на стадії 1/8 фіналу, тоді поступились Крисовичам за сумою двох матчів 5:4. В 2011 році Арламівська Воля також виграла Кубок району, тоді в півфіналі ми здолали Мостиська, матч проходив в Судовій Вишні. Зараз же, через 3 роки, все навпаки: граємо в Мостиськах з Судовою Вишнею. І як хочеться, аби історія повторилась.

Та є й неприємна статистика. Рік перед тим, ми поступились Раденичам у півфіналі, який грали в Мостиськах. На центральному стадіоні Мостиськ ми грали ще один півфінал, це був Кубок «Золота осінь 2010», тоді ми програли команді села Підгать. Як бачимо, за останні 5 років Арламівська Воля двічі грала  півфінал саме на Мостиському стадіоні, і двічі поступилась. Цього разу знову півфінал на цьому ж стадіоні, треба ламати гірку тенденцію і нарешті перемагати з третього разу.

 

ПРЕВ‘Ю ПІВФІНАЛІВ

Недільний день 10 серпня пройде в нашому районі під назвою: «Півфінали Кубка району». Центральний стадіон району прийме два півфінальні матчі. О 14:00 зійдуться Старява – Чишки – це перший півфінал. По його закінченню, о 16:00 розпочнеться матч Арламівська Воля – Судова Вишня. Матч, на який всі й чекатимуть, матч справжніх лідерів, серйозних команд, колективів з величною футбольною історією. Так вже склалося, що наша команда, граючи у півфіналі, завжди грає у другій парі, тобто матчі за участю Ниви завжди видовищні та цікаві, найкраще залишають на десерт. Так було і минулого року і двох розіграшах кубків, так було і в 2012 - півфінал Кубка «Золота осінь», так було і в 2011, теж двічі ми грали саме в другій парі. Отож «НИВА» - «ВИШНЯ» до вашої уваги.

 

АНОНС ПІВФІНАЛЬНОГО МАТЧУ

  Суперник в нас дійсно складний. Найважче що могло бути. Судова Вишня – по-справжньому лідер цього сезону, підбір гравців, який присутній в цієї команди зараз, - просто неймовірний. Це суперник, якого не хотіла отримати жодна команда в півфіналі. Та якщо хочемо виграти Кубок, то немає різниці з ким грати, чи зараз в півфіналі, чи потім в фіналі з цією ж кращою командою.

В матчі першого кола ми поступились Вишні 0:1 на її ж полі. Тоді суперник переважав за моментами, і забив один потрібний їм м‘яч для перемоги. Хлопців з команди нашого півфінального суперника ми знаємо дуже добре. Знаємо Смолу Івана, Плювака, які виступали за нашу команду раніше. Це їхня головна міць, тому ми добре знаємо як з нею боротись.

Важко нам буде. Маємо максимально налаштуватись і підготуватись до цього матчу. Хлопці повинні згадати, як приємно виходити у фінал, і як прикро поступатись в півфіналі, за крок до вирішального матчу. Нас чекає найважча гра з усіх в цьому сезоні. Суперники не пробачать нам помилок, маємо викластись на максимум, показати свою найкращу гру, і за рахунок наших найсильніших якостей, якими є: командний дух, досвід перемог і поразок, підтримка уболівальників та індивідуальна майстерність, - здобути цю бажану путівку до фіналу Кубка району.

Реально, шансів в нас не багато – це моя думка. Ми не виглядаємо так яскраво, як минулого сезону. Але я вірю в команду, в тих хлопців, з якими здобували всі ті трофеї протягом трьох останніх років, і вірю в перемогу, в удачу і успіх на футбольному полі. Легендарна командо «Нива», Абсолютний Чемпіоне 2013 року, - вперед за перемогою, ми повинні грати у фіналі, бо іншого виходу немає! Тільки вихід в фінал, іншого результату ми не приймаємо. Ми хочемо грати в фіналі, ми прагнемо відстояти минулорічну перемогу, і ми будемо там грати, бо Арламова Воля найкраща команда району, доведіть це ще раз. Перемагайте хлопці, ми з Вами! Вперед і до фіналу, з Богом!

Адміністрація сайту

Переглядів: 562 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
avatar
2 Василь Груник • 21:18, 06-08-2014
будем старатись...виграти ) це нічого не доказує...шо ми програли 3 матчі )  кубок це зовсім інша гра ) Воля вперед !! tongue
avatar
Відтепер залишайте свої коментарі на сайті просто авторизуючись за допомогою соціальних мереж!
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz