П`ятниця, 03-05-2024, 13:22
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Квітень » 19 » Кубок Незалежності 2013. 1/16 фіналу (перший матч)
01:17
Кубок Незалежності 2013. 1/16 фіналу (перший матч)

 

1/16 фіналу

Неділя, 21 квітня, 14:00, стадіон «Арена Воля»

Арламівська Воля – Судова Вишня – 5:0

(Баличик 23΄,85΄;авто гол 33΄; Смола 68΄; Тлумак 76΄)

Просто неймовірну гру продемонструвала сьогодні команда «Нива», чудові 5 м‘ячів в ворота суперників, та контроль гри впродовж усього матчу. Справжнє лідерство на домашньому стадіоні. Браво! Чудовий старт сезону!

Центральний матч футбольного дня в районі, підтримка команди як завжди на висоті, багато глядачів на стадіоні, футбол повернувся в Арламівську Волю. Це кубковий матч, тому тут як завжди емоції додаткові, напруження ще більші, кожен гол на вагу золота, коли ти навіть виграєш з рахунком 2:0 чи 3:0, ти розумієш, що розслаблятись не можна, бо попереду матч-відповідь. Тоді команда й далі рветься вперед, і продовжує радувати своїх уболівальників чудовою грою та забитими м’ячами.

Традиційно пройдемось по головних подіях цього матчу. Розпочинає наша команда матч, як завжди, гостро. Прекрасний момент аби відкрити рахунок має Смола на 5 хвилині, коли пробиває здалеку, метрів 30 до воріт, але воротар, не без труднощів, переправляє м’яч на кутовий. За хвилину до цього моменту, небезпечно пробивав з гострого кута Гуль, воротар ногою вибив м’яч стоячи на лінії воріт. Після активного старту, темп гри дещо знизився, та команда й далі організовувала атаки і загострювала гру біля воріт гостей матчу. Ближче до середини тайму, красиво пробивав Тлумак, та воротар дотягнувся до м’яча та переправив його на кутовий, з якого і було відкрито рахунок в матчі.

Кутовий удар у виконанні Сорокового з правого флангу прямо на голову Смоли, той пробиває, та воротар суперників відбиває цей удар перед собою, де на добиванні з відстані 1 метра зіграв Баличик – 1:0 на 23-ій хвилині.

Після забитого голу гра стала ще більш цікавішою. Тому вже через 10 хвилин було забито й другий м’яч.

Цього разу штрафний удар, який було призначено за гру рукою біля меж штрафного майданчика, виконує Смола, м’яч летить під ближню стійку і воротар бачить політ м’яча та готовий його забрати, але захисник «Вишні» переправляє м‘яч головою у власні ворота – 2:0.

Кінець тайму команди провели в більш-менш рівній грі, за невеликим домінуванням на полі господарів.

Друга половина гри, і вже стандартно, видовищніша першої. Цікавим є факт, що третій гол було забито на 23 хвилині 2 тайму, аналогічно перший гол в матчі було забито теж на 23 хвилині, тільки тайму першого.

Знову стандарт, і знову подача з кутового у виконанні Сорокового, цього разу низом, яку відмінно замкнув Смола – 3:0.

За такого рахунку футболісти Ниви відчули ще більшу впевненість та продовжували й далі атакувати ворота суперників. За час, що залишався до кінця матчу, створили з десяток відмінних моментів аби забити, та забили ще двічі.

Йшла 75-а хвилина поєдинку, господарі організовують класну позиційну атаку на половині поля суперників, м’яч переводять спочатку з правого на лівий фланг, де Сороковий віддає пас на Баличика, той намагався пробити в дотик, та м’яч зрізався з ноги і полетів повз ворота. Проте, в наступній атаці хлопці реабілітувались, і забили четвертий м’яч.

Швидка контратака закінчується ударом Сорокового, м’яч влучає в стійку воріт і відбившись, потрапляє прямо до Тлумака, який точним ударом відправляє його в сітку на 76-ій хвилині.

Після четвертого забитого м’яча, наші гравці отримали у відповідь атаку, яка могла завершитись взяттям воріт, та майстерність воротаря - Карпи, який двічі парирував удари, не дала суперникам забити бодай один м’яч в наші ворота. До кінця матчу залишалось 5 хвилин, ми отримали право виконати черговий кутовий удар, який знову пішов виконувати Сороковий.

І так, вже втретє в матчі, після подачі з кута Сороковим, ми забиваємо. Цього разу Баличик замкнув цю подачу, і м’яч влетів у ворота – 5:0!

Тим самим Баличик оформив дубль в матчі, а Сороковий віддав 3 результативні передачі. Після цього ми забили й шостий м’яч, та він не був зарахованим, оскільки забитий з офсайду. Також момент забити в кінці матчу мав Карпа Степан, який підключився до атаки з правого флангу, та пробив під ближній кут, воротар забрав цей мяч. Груник теж пробивав з вигідної позиції, та м’яч зрізався і полетів неточно повз ворота. І в одній з останніх атак нагоду забити ще раз втратив Сороковий, не реалізувавши вихід віч-на-віч з голкіпером. Та гру вже було зроблено, завдання на матч більш ніж виконано.

Варто також відмітити блискучу гру захисту команди, який сьогодні впорався на всі сто, не давши суперникам створити по-справжньому гольовий момент в матчі, і залишити свої ворота сухими.

Повага до суддівської бригади матчу, яка залишила після себе тільки позитивні враження. Ні з боку гостей, ні з боку нашої команди, до них сьогодні жодних питань, нарікань, стосовно суддівства, не було. Так би завжди. Команді з Судової Вишні дякуємо за гру.

Отже, вітаємо команду з першою перемогою в новому сезоні та зичимо й надалі таких впевнених і результативних звитяг на шляху до Кубка. Подяка уболівальникам за підтримку та запрошуємо в наступну неділю на матч-відповідь у Судову Вишню.

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арламівська Воля

21 квітня 2013року

Прев‘ю

Що ж любителі футболу, дочекались офіційних стартів, які розпочинаються змаганнями в першому колі Кубка Незалежності – головного кубкового трофею Мостиського району. Як бачимо жереб зводить нашу команду з досить непростим суперником, ще одним представником Прем'єр-ліги району – найпрестижнішої футбольної ліги Мостищини.

Команда з Судової Вишні завжди славилась високотехнічною грою та палким завзяттям у футбольній боротьбі. Це той населений пункт, де футбол люблять, поважають та розвивають. Своя спортивна школа кожного року дає вихованців, які підсилюють футбол в Судовій Вишні.

Команди зустрічались минулого сезону двічі, в рамках матчів Прем'єр-ліги 2012 року, в обох поєдинках перемогу святкували футболісти Арламівської Волі. Зокрема, в першому колі мінімально здолали суперників вдома – 1:0, і під кінець чемпіонату, у виїзному матчі, наші хлопці здобули вольову перемогу з рахунком 4:2. $CUT$

Початок нового сезону – це випробування для кожної команди, оскільки завжди важко стартувати після довгої перерви, не до кінця готові склади, настрій на гру і так далі. Тому в цьому матчі важливу роль буде відігравати психологічний фактор, настрій команд на боротьбу та позитивний для себе результат.

Отож, ми відкриваємо новий сезон на нашому сайті, знову запрошуємо вас бути ознайомленими з футбольним життям нашого села та виступами рідної команди. Вся інформація чекає на Вас традиційно на нашому сайті. Зичимо нашій Ниві вдалого старту, гарної гри та тільки переможного результату. Тримаймо кулаки за своїх, та підтримаймо команду на стадіоні, чергове свято футболу чекає на нас.

19.04.2013р.

Андрій ГОРБАТИЙ

Переглядів: 421 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
avatar
2 Адміністратор • 21:05, 20-04-2013
Спочатку не думали писати про цей матч, але якщо це так важливо для уболівальників, та напишемо.
avatar
1 штрафи для всіх • 23:46, 19-04-2013
Де звіт про товариську ігру Арламової Волї з Малновом.
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz