Четвер, 02-05-2024, 17:05
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Травень » 7 » Кубок Незалежності 2013. 1/8 фіналу (перший матч)
13:50
Кубок Незалежності 2013. 1/8 фіналу (перший матч)

 

1/8 фіналу

Четвер, 9 травня, 16:00, стадіон «Арена Воля»

Арламівська Воля – Гостинцеве – 4:0

(Смола Іван  9', 82', 92'; Плювак Іван 25')

            Більш ніж впевнено команда проводить і стартовий матч на цьому етапі Кубка району, 4 сухі м’ячі в ворота суперників дозволяють з оптимізмом говорити про вихід до чвертьфіналу, та все ж таки, на нас чекає матч-відповідь.

            В цей день ми тріумфально перемогли в Кубку Чемпіонів, і тому не програти в цьому матчі для нас було досить принципово. Завдання команда перевиконала. Швидкий м'яч додав впевненості вже зі старту матчу, яка з кожною небезпечною атакою тільки росла. Суперники мали одну можливість забити, на початку тайму зі штрафного, але Карпа врятував команду від пропущеного голу. Далі вже традиційна домашня гегемонія Ниви і численні атаки, які й призвели до другого забитого м’яча. Гол вийшов незвичайним. Заробили право виконати ще один штрафний, суперники готували стінку з гравців, та арбітр не повідомив про обов’язковість виконати цей удар з дозволу свистка, тому паузою скористався Плювак, несподівано пробивши по воротах, це був гол.

            В цьому матчі особливу позицію на полі займали традиційні нападники – Бабин і Сороковий, які грали в основному на лінії штрафного майданчика команди суперників, оскільки наші захисники зосереджувались у центрі поля. Вже виграючи 2:0, команда, чи не вперше, контролювала гру на половині поля суперників граючи в пас, чим радувала уболівальників такою грою.

            В таймі другому Нива забила також 2 м’ячі, проте змарнувала ще більше моментів. Провівши загалом 5 замін, гра пожвавлювалась походу цілого тайму. Матч команди проводили під час спекотних погодних умов, тому гра могла бути ще більш видовищнішою, якби було трохи прохолодніше.

            Гра набувала цікавішого характеру з кожною атакою та невикористаною можливістю нашою команди. Потрапляв м'яч і у стійку, і у перекладину, досить непогано гру продемонстрував воротар суперників, який рятував команду у найкритичніший момент. Два завершальні м’ячі в кінці матчу тільки підтвердили вищий рівень гри нашої команди у порівнянні з рівнем гри суперників.

            Отже, впевнена перемога  перед початком змагань в Прем'єр-лізі повинна додати оптимізму, та важливо, максимально скоординувати зусилля для здобуття важливих перемог в чемпіонаті на старті сезону. Тому зараз ми відходимо на деякий час від Кубка Незалежності, тут команда виконала поставлені завдання-мінімум, і майже пробилась до чвертьфіналу. Вітаємо команду з цим невеличким досягненням та зичимо й подальших таких переконливих перемог. Дякуємо уболівальникам за підтримку та запрошуємо на наступні матчі команди в Прем'єр-лізі.

Андрій ГОРБАТИЙ

 

AHOHC

Наступний етап Кубка зводить нас з сусідами, командою села Гостинцеве. За останні роки команди між собою не зустрічались, оскільки наші суперники виступають в Першій лізі району.

Перший матч цього етапу Кубка буде зіграно 9 травня, в день, коли наша команда, рівно рік тому, грандіозно тріумфувала в Кубку Чемпіонів Львівщини. Цей день залишається знаковим для команди, тому цього року зробимо все можливе, щоб здобути перемогу. Етап 1/8 фіналу це далеко не показник для команди, та саме на цьому етапі ми припинили змагання за Кубок минулого сезону, тому тепер максимально налаштовуємось на гру та тільки на переможний результат в домашньому матчі.

Традиційно запрошуємо уболівальників прийти та підтримати команду в цьому матчі. Успіхів в боротьбі за Кубок!

Адміністрація сайту

Переглядів: 476 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz