П`ятниця, 03-05-2024, 10:13
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 9 » КУБОК НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2014. ЧВЕРТЬФІНАЛ. 1 МАТЧ
13:17
КУБОК НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2014. ЧВЕРТЬФІНАЛ. 1 МАТЧ

КУБОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2014

Неділя, 13 липня 2014,14:00, стадіон «АРЕНА ВОЛЯ»

АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ   2:0   КРИСОВИЧІ

(Квик (Р) 60′, Бабин 80′)

А от так то виграли. Лідери Прем‘єр-ліги району не змогли завадити нашій Ниві тріумфувати в домашньому матчі Кубка Незалежності. Наш стадіон – це наша фортеця, тут ми не переможні! Половину справи зроблено, здобуто домашню перемогу в першому матчі чвертьфінального етапу Кубка. Як це все відбувалось, та які пригоди пережили футболісти нашої команди за ці вихідні, у нашому традиційному післяматчевому звіті читайте вже зараз далі.

Надзвичайно важливий матч для обох команд. Суперники приїхали в оптимальному складі, зібрали всіх своїх кращих футболістів. Нива відповіла кардинально протилежним настроєм на гру. Ми ледве зібрали 11 гравців на початок матчу. Більшість футболістів нашої команди просто фізично не були підготовлені до цього матчу. Таке халатне відношення до настільки відповідального матчу ледь не зіграло з командою злий жарт, нам трохи пощастило, ми не пропустили і зуміли виграти цей незвичайний матч.

Матч розпочався, але наша команда створила перший момент біля воріт суперників лише на 32-ій хвилині, раніше було не цікаво атакувати чи що. Захищались як могли, в цей день захист був на висоті. Квик, Карпа, Груник В. і Баличик, який змістився в захисну лінію, не дали Крисовичам відзначитись у наших воротах, які відмінно захищав Мартинець Андрій. Великий респект воротарю, продемонстрував свою найкращу гру, виручав команду в гострих епізодах. Протягом тих 32-ох хвилин суперники володіли м‘ячем, але неясно організовували свої атаки, переправляючи м‘яч з флангу на фланг, били багато по воротах, але не вигідні позиції, удари йшли повз ворота. Бували й загострення та ми їх ліквідовували, або трохи нам щастило. І так, на тій 32-ій хвилині Бабин не забив, маючи прекрасну можливість відкрити рахунок. Смола Володя виграв м‘яч головою, скинув на капітана, той обробив класно і з вигідної позиції відправив м‘яч високо над перекладиною.

Далі була кінцівка з трьох моментів в нашої команди, починаючи з 43-ої хвилини. В першому моменті м‘яч з лінії порожніх воріт вибив захисник суперників після удару головою, в наступній атаці Смола, виходячи на побачення з голкіпером, не зміг його переграти, пробив просто низом, не сильно. І вже на 46-ій хвилині першого тайму Квик зі штрафного, з меж власної половини поля, відправив м‘яч під самісіньку перекладину сильним ударом, але воротар суперників впорався з цим пострілом. Тайм завершився нульовою нічиєю.

В перериві на гру з‘явився Груник Андрій. Скільки знаю Андрія, і його рівень гри, в цей день він показав свою найгіршу гру, прикро констатувати, але це факт. Причини цьому ясні, і надіємось, таке більше не повториться. Після вкрай складного першого тайму, для багатьох вболівальників, і для мене в тому числі, був би позитивним результат нульової нічиєї і по закінченню матчу, оскільки дуже не хотілось пропускати вдома перед відповідальним матчем відповіддю, а моменти забити Нива створювала не так вже й часто.

Відверто пасивно відіграли в цей день і хавбеки нашої команди, флангові півзахисники – Гуль і Конюховський. Загалом, на фоні тієї дефіляди (команди «Нива» в цей день) вони виглядали ще більш-менш пристойно, але це не їх рівень гри, такі футболісти повинні грати на дві голови вище і сильніше своїх партнерів, тому що є куди рости, і є де добавляти хлопцям, тому врахуйте це.

В другому таймі наша команда активізувалась, ми почали активніше бігати в атаку. Додатковий заряд енергії в перериві отримав капітан Бабин, який і заробив для команди такий важливий пенальті. Нашого гравця збили в штрафному майданчику, і тут, без сумніву, порушення правил – 11-и метровий удар.

До позначки підійшов Квик Іван, який впевнено реалізував два попередніх пенальті для команди ( з Соколею і Зав‘язанцями). Цього разу Ваня продемонстрував справжню холоднокровність і впевнено, сильним ударом відправив м‘яч у лівий кут воріт – 1:0 для «Ниви» на 60-ій хвилині матчу.

Відразу ж після цього був момент і у Смоли, який з лету пробив сильно під перекладину, голкіпер не без проблем впорався з цим ударом. Було гостро, Смола мав свої моменти забити, але не зміг цього зробити. Такий рахунок влаштовував нашу команду, ми були зацікавлені в тому, щоб не пропустити, тому почали грати від захисту. Цілком правильне рішення при такій грі, ризик тут ні до чого.

Суперники так і не змогли налагодити механізм своїх атак. Щось комбінували, розігрували, виділяються в тій команді хороші футболісти, але відверто всьому колективу не вистачає зіграності такої, як є в нашої Ниви. Також свій, далеко не найкращий матч, зіграв і Маїк Тарас. Хоча гольовий пас на Бабина віддав, коли той забивав другий м‘яч, але це знову ж не той рівень гри, який всі чекають від Тараса. Час потроху спливав, ми грали на контратаках.

Обрізка гравців Крисович, перехоплення, пас на Бабина, той приймає і з хорошої позиції пробиває у лівий кут, не повірите, але це гол. Бабин нарешті забив і став героєм матчу. Сталось це на 80-ій хвилині гри, 2:0, о це так рахунок в чвертьфіналі Кубка проти Крисович.

Але скажу відверто, не личить капітану команди давати такий приклад для молодих гравців, з‘являючись на футбол ледь не в останній момент в далеко не футбольному стані.

До кінця гри залишалось 10 хвилин, арбітр компенсував всі затримки шістьма хвилинами. Їх ми відіграли достойно, не дали суперникам можливості забити. Виграли 2:0, це хороша перемога над таким суперником. Та далі нас чекає складний матч-відповідь. Крисовичі так легко не віддадуть нам путівку до півфіналу. Буде важка боротьба і цілком ймовірно, що суперники зможуть відіграти ці 2 м‘ячі, але ми їм в цьому повинні завадити.

Дуже добре, що все так закінчилось. Чомусь завжди саме в матчах з Крисовичами наша команда перебуває не в оптимальному складі. Завжди когось немає, хтось не може зіграти з відомих причин. Віримо все ж, що команда серйозно віднесеться до другого чвертьфінального матчу, відповідно налаштується, і ми зможемо здобути бажану путівку до півфіналу Кубка Незалежності 2014.

Воляни ідуть до нових перемог. Вирішуємо проблеми команди і рухаємось далі, роблячи висновки. Успіхів всім нам, Воляни, до перемоги!

Звіт підготував

Андрій ГОРБАТИЙ

для ФК «Нива» с. Арл. Воля

14 липня 2014 року


Прев‘ю

Рівно три місяці домашній стадіон «Ниви» не бачив кубкових матчів. 13 квітня ми зіграли матч 1/8 фіналу Кубка проти Черняви, а цієї неділі, вже 13 липня наша фортеця – «АРЕНА ВОЛЯ» прийме матч чвертьфіналу Кубка до Дня Незалежності України між діючими володарями цього трофею – командою «Нива» та командою «Шанс» села Крисовичі.

Завдяки жеребкуванню утворилась така пара чверть фіналістів, без сумніву – найсильніша пара команд серед усіх інших, які боротимуться за вихід до півфіналу Кубка району.

Кубкові матчі завжди інтригуючі, до них команда готується по-особливому. Ретельна підготовка, відповідне налаштування на справжню битву тривалістю у 180 хвилин, що складають два матчі цього Кубкового етапу.

В цьому сезоні команди вже зустрічались між собою, як відомо, перемогу здобули Крисовичі, 2:0. Тоді в нас були великі кадрові проблеми. Зараз же місце останнього захисника займе Квик Іван, що є серйозною оборонною силою нашої команди. Місце опорного півзахисника повинен зайняти Груник Василь, який був відсутнім останні матчі, а це дозволить Грунику Андрію зміститись на свою звичну позицію у центрі поля. Саме центральна лінія нашої команди була найбільш проблематичною у попередньому матчі проти Крисович. Окрім Сорокового Павла в лазареті нашої команди, на щастя, більше немає нікого, Нива знаходиться в оптимальній формі, яку змогла набрати протягом вдалих останніх поєдинків. Тому ми налаштовуємось на серйозну гру, в якій, як мінімум, не маємо права поступатись.

Як кажуть самі гравці Ниви: у матчі чемпіонату Крисовичі не показали нічого серйозного, а здобули таку легку перемогу. Зараз же ми маємо шанс відімстити їм за цю поразку і доказати, що саме ми являємось головною ударною силою Мостиського футболу, а суперники нехай і далі латають прогалини зеленими папірцями і підсилюють свій зібраний з усіх околиць району склад.

Наш стадіон – це наша сила, наша фортеця, тут ми не маємо найменшого права поступитись. Тому, хлопці, тільки перемога може залишити нам шанси, перед матчем-відповіддю цього Кубкового етапу, на вихід до півфіналу Кубка Незалежності 2014. Підтримуймо нашу Ниву на шляху до Кубка! Вперед Воляни, до бою!

Адміністрація сайту команди

 

 

Переглядів: 452 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
avatar
3 Марічка • 11:15, 14-07-2014
Ви наші умнічки)))) applause applause applause applause
avatar
2 ванька • 12:30, 10-07-2014
applause applause applause
avatar
1 cardash16 • 00:07, 10-07-2014
МИ ВОЛЄНИ МИ НАЙСИЛЬНІШІ !!!! tongue tongue tongue tongue
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz