П`ятниця, 03-05-2024, 16:18
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Липень » 17 » Кубок Незалежності 2014. ЧВЕРТЬФІНАЛ. МАТЧ-ВІДПОВІДЬ
13:01
Кубок Незалежності 2014. ЧВЕРТЬФІНАЛ. МАТЧ-ВІДПОВІДЬ

КУБОК ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 2014

ЧВЕРТЬФІНАЛ. МАТЧ-ВІДПОВІДЬ

Неділя, 20 липня 2014, 14:00, стадіон с. Крисовичі

КРИСОВИЧІ - 3:1 (заг. рах. 3:3) - АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ

(Квик Іван 56')

Воляни в ПІВФІНАЛІ КУБКА НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2014

Арламівська Воля проходить лідера Чемпіонату за сумою двох матчів, і завдяки забитому голу на виїзді потрапляє до півфіналу Кубка до Дня Незалежності України 2014. Крисовичі припиняють боротьбу за Кубок.

Як і очікувалось, матч був непростим для обох команд і зовсім непередбачуваним. Все вирішилось після того, як ми забили гол на виїзді. Багато хто думав і впевнено говорив про те, що ми вже у півфіналі. Іншої думки були гравці Крисович, які змогли забити три м‘ячі у наші ворота та подарувати всім присутнім нервову та інтригуючу кінцівку матчу. На щастя для нас сил у суперників більше не залишилось, четвертого голу вони нам не забили, а це означає, що як і минулого року, Арламівська Воля – півфіналіст Кубка Незалежності!

Для нас це перемога, незважаючи на поразку у вчорашньому матчі. За сумою двох матчів ми перемогли і вийшли до півфіналу – це куди важливіше, таким було завдання, ми його виконали. Хлопці молодці, показали кращу гру в порівнянні з домашнім матчем, але проблеми в команди є, не всі можуть викладатись на 100%, інколи присутня розслабленість в гравців. Колектив працює над цим, і розуміє, щоб виграти Кубок, гри такого рівня як з Крисовичами буде явно недостатньо, ми повинні виглядати яскравіше, так як у минулому сезоні, бо в іншому випадку, цього року нам Кубка не бачити!

Пройдемось по моментах цього чвертьфінального матчу-відповіді. Було й справді гаряче. З перших хвилин моменти у Крисович, потім Гуль пробивав сильно з робочої лівої, воротар на висоті. На 19-ій хвилині класний прохід Бабина і удар, м‘яч потрапляє в перекладину і відбивається в лічених сантиметрах від лінії воріт, фортуна на боці Крисович. Через декілька хвилин момент в господарів поля, удар заблокував Конюховський. Наступні атаки наших: Озимко подає, Гуль з лету замикає, м‘яч летить вище. Останні хвилини першого тайму і Бабин з вигідної позиції пробиває вище воріт. Додані хвилини першого тайму, вихід гравця Крисович на побачення з Мартинцем, і наш голкіпер справляється з ударом, відбиває загрозу для власних воріт. Швидка відповідь наших, атака, удар Груника Василя і м‘яч в сантиметрах від стійки. От такою вийшла перша половина у виконанні команд. М‘яч переходив з рук в руки, моменти почергово з‘являлись, як у наших футболістів, так і у команди з Крисович. Без голів пішли відпочивати.

Рахунок влаштовував нашу Ниву, але всі хотіли спокійного продовження матчу, і тим самим виходу до наступного етапу, - треба було забивати. Суперники явно нервували всю гру, постійні апеляції до арбітрів, грубе вживання ненормативної лексики, на що Базиляк Роман практично не реагував. Красиву гру в цьому таймі продемонстрував Маїк Тарас, який не менше трьох разів повинен був забивати у ворота Крисович. Першого разу удар під ближній кут – воротар відбив на кутовий; потім пас Груника Василя і потужний удар, знову кутовий. Загалом голкіпер Крисович з десяток разів реально виручив свою команду від пропущеного м‘яча. Наші хлопці відчули впевненість в атаці і в результаті це дало свої плоди.

Атака за участю Маїка та Квика. Ваня відпасовує на Тараса, той протягує м‘яч правим флангом і віддає сильну поперечну передачу прямо в ноги Квику, той технічним ударом з лету відправляє м‘яч у сітку воріт. Прекрасна атака, гол! – 1:0, Арламова веде в рахунку на 56-ій хвилині гри.

Після цього голу наші хлопці явно розслабились, численні атаки суперників дали свої плоди вже через 15 хвилин. Йшла 71-а хвилина, сильний удар здалеку, помилка воротаря і гол. Наші кинулись відіграватись, вихід сам на сам з воротарем змарнував Бабин, страж воріт Крисович на висоті. Далі атаки суперників і на 83-ій хвилині ми знову пропускаємо, влучний удар під верхній лівий кут воріт, тут без шансів для воротаря. Забили Крисовичі й третій м‘яч на 88-ій хвилині. Перший удар наш воротар відбив, а вже після добивання нам знову довелось витягувати м‘яч з власної сітки воріт.

До кінця матчу залишалось 2 хвилини плюс ще 4 компенсовані арбітром. За цей час серця гравців та уболівальників Ниви почали битись в декілька разів швидше. Ніхто з нас не пробачив би собі цього, якби пропустили і четвертий м‘яч, який став би для нас фатальним. Та на щастя ми вистояли, суперники були безсилі, Арламівська Воля заслужено пройшла до півфіналу Кубка Незалежності 2014.

Хочу ще раз наголосити на тому, що рівень та видовищність гри команди «Нива» нижчий, ніж це було у «Золотому сезоні» 2013. Все ж команда грає на досвіді та хороша зіграність дає нам надії на переможний фінал цього сезону. Попереду нові матчі і нова боротьба. В наступну неділю нас чекає 10 тур чемпіонату, а вже через тиждень граємо у півфіналі Кубка Незалежності 2014. Буде цікаво, залишайтесь з нами за традиційним посиланням на офіційний сайт команди «Нива» Арламівська Воля.

Андрій ГОРБАТИЙ

для ФК «Нива» с. Арл. Воля

21 липня 2014 року


Прев‘ю

Перед нами другий матч чвертьфінального етапу Кубка району. Арламівська Воля за півкроку до півфінального поєдинку, зберігає хороші шанси на прохід далі. Перегравши у домашньому матчі суперників з рахунком 2:0, Нива являється фаворитом на вихід до півфіналу. Все ж не потрібно забувати, що нас чекає дуже важка гра, суперники зроблять все можливе, щоб переломити гру на свою сторону і відіграти 2 м‘ячі.

Важливо нам серйозно підійти до цього поєдинку, не розслабитись зарання, про недооцінку суперника мова йти не може. Два м‘ячі переваги – це ніщо, коли граєш проти однієї з найсильніших команд району на її стадіоні. Згадайте матч Франція – Україна в плей-оф до Чемпіонату світу, - реальний приклад такої переваги. Тому максимальне налаштування, дамо бій Крисовичам!

Чи вдасться нашій «Ниві» виграти на домашньому стадіоні у Крисович? – Як відомо, за останні роки, ми жодного разу не вигравали на цьому стадіоні саме від Крисович. Був фінал Кубка «Золота осінь» 2013, де обіграли Підгать, а щоб від Крисович виграти там, давно такого не було. Тому зараз маємо хорошу нагоду переломити цю невдалу серію і здобути перемогу на цьому стадіоні. На мою думку, максимум, що зможе зробити наша команда в цьому матчі – це вивезти нічию, яка нас влаштує. Все ж, я хотів би помилитись тут зі своїм прогнозом. Тому удачі Вам, Воляни!

Зі складом, я надіюсь, в нас проблем бути не повинно. Груник Андрій, як сам обіцяє, має викластись на всі 200%, за провал в попередньому матчі. Невелике ушкодження зазнав Маїк Тарас, але за його ж словами до неділі повинен відновитись і зіграти в цьому матчі. Якщо в суботу будемо відпочивати всі дружньо, то в Крисовичах дамо бій. Захисна лінія повинна бути на висоті, тому Квик з компанією тримаємо оборону і серйозно готуємось до матчу. А так ніби все добре, ми попереду в рахунку, тому хай суперники гризуть голову що з тим робити. Та розслаблятись ми не будемо, їдемо тільки за перемогою.

Суддею цього матчу буде Базиляк Роман, який відомий тим, що до основних 45-и хвилин матчу додає не менше 5 хвилин у кожному таймі. Так що хлопцям доведеться відбігати всіх 100 хвилин матчу, а то й більше. Гра буде не простою, але обіцяє бути видовищною. За це ми й любимо футбол, і зокрема, нашу команду «Нива». Вперед Володарі Кубка 2013 – захистимо трофей разом. З Богом і до перемоги!

Адміністрація сайту

Переглядів: 500 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 gorbatuy_29 • 19:28, 21-07-2014
Список бомбардирів команди у Кубку Незалежності перед півфінальним матчем виглядає так:

КУБОК НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2014
1. Квик Іван 2
2. Бабин Іван 2
3. Маїк Тарас 1
4. Гуль Назар 1
5. Груник Андрій 1
= Разом 7
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz