Неділя, 28-04-2024, 23:45
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 30 » Кубок сільськи колективів. ФІНАЛ! FINAL! ФІНАЛ!
01:23
Кубок сільськи колективів. ФІНАЛ! FINAL! ФІНАЛ!

КУБОК СІЛЬСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ

«ЗОЛОТА ОСІНЬ 2012»

FINAL

Неділя, 4 ЛИСТОПАДА 2012р., 14:00,

 стадіон села «ВОЛИЦЯ»

ФК «НИВА» (Арламівська Воля) –

ФК «ВЕТЕРАН» (Чишки) – 1:0

(Маїк Тарас 70')

ФУТБОЛЬНА КОМАНДА «НИВА» - ВОЛОДАР КУБКА «ЗОЛОТА ОСІНЬ 2012»!!!


Арламівська Воля вітає своїх чемпіонів!

            Завдання максимум виконано, перемогу здобуто, Кубок сільських колективів «Золота осінь 2012» в Арламівській Волі! Такий непростий шлях довелось пройти всім нам, аби здобути цю бажану перемогу, оскільки вже понад 20 років, наша команда не вигравала подібного Осіннього Кубка, ще в далекому 1989-му році Арламівська Воля святкувала перемогу в цьому турнірі. Сьогоднішня перемога є по-справжньому великою перемогою всієї команди «Нива», радіємо та святкуємо з нагоди цього успіху, Арламівська Воля – найсильніша футбольна команда Мостиського району.

            Команда «Нива» завершує сезон таким же успіхом, як і його розпочала. Грандіозна звитяга наших чемпіонів в Кубку Чемпіонів Львівщини на початку травня, і заслужена та бажана перемога в Кубку сільських колективів «Золота осінь 2012» на початку листопада. Команда демонструє видовищний та цікавий футбол, на матчі за участю Ниви збирається численна кількість уболівальників не лише з рідного села, нашу команду полюбили в усьому районі, і підтримують її за межами Мостищини. Це команда, яка досягає вершин, перемагає непростих суперників, і вже вкотре доводить, що Арламівська Воля виховала найкращих футболістів Мостищини на сьогоднішній день.

            Урочиста атмосфера фінального матчу. На стадіоні лунає музика, збираються уболівальники з усього району, щоб подивитись на гру кращих команд за підсумками цього турніру, де вони розіграють між собою титул володаря та переможця Кубка сільських колективів «Золота осінь 2012». Перед початком матчу пролунав Гімн України, команди разом з уболівальниками та всіма присутніми на стадіоні, урочисто виконали його.

            День фіналу, гра нервів та напружень, матч, де програвати найважче та вигравати найприємніше. Важкий був цей  фінал для обох команд. Гра найвищого рівня, команди рівні та достойні перемоги, і було зрозуміло ще перед початком матчу, що перемогу вирішить далеко не зорепад голів, а один влучний удар. Захисна лінія обох команд відпрацювала на всі 100%, воротарі виручали в найкритичніших моментах, і один удар по воротах, все ж, досяг своєї цілі – гол було забито…

            Вже на першій хвилині гри суперники створили небезпечний момент біля наших воріт, після удару, Карпа переправив м'яч на перекладину, від якої той вийшов за лінію поля. Відразу ж гострою нагодою біля воріт суперників відповіли наші футболісти. Сороковий вийшовши на вигідну ударну позицію пробив повз ворота. Далі гра було досить обережною, команди мінімально ризикуючи, створювали раз по разу моменти біля воріт одна одної, та суттєвою гостротою вони не відзначались. Ближче до середини тайму, на 16-ій хвилині Смола Іван обійшовши двох захисників на підході до штрафного майданчика, завдав досить несподіваного удару по воротах, тут свою майстерність продемонстрував голкіпер «Ветерану», який переправив м'яч на перекладину, після чого ми отримали право виконати кутовий удар.

            Під кінець першої половини гри просто відмінну нагоду забити гол втратили суперники. Помилка центральних захисників нашої команди призводить до того, що на воротаря виходить відразу двоє футболістів «Ветерану». По-справжньому 100-відстотковий гольовий момент, та досвідчений воротар «Ниви» Карпа Іван, впевнено та надійно грає в цьому епізоді, блокуючи удар по воротах. До кінця першого тайму залишалось не багато часу, команди не створили більше якихось серйозних нагод, щоб забити.

            В перериві, в розташуванні нашої команди панувала досить спокійна атмосфера, гра була рівною, потрібно було забивати для перемоги, і гравці це прекрасно розуміли. Настрій був тільки на перемогу.

            Друга половина гри була традиційно цікавішою та більш видовищнішою в порівнянні з першим таймом. Фінальний матч доводить свій статус. Незважаючи на те, що голів було мінімально, та кількість моментів і цікавих комбінацій, які провели команди в цьому матчі – підтверджують клас та майстерність як окремих гравців, так і команд загалом.   

            Прохід Смоли Івана по правому флангу. Він обходить двох гравців, і вже на підступах до карної зони його збиває один з захисників команди суперників, безперечно перше попередження в матчі у вигляді жовтої картки. Потім гра загострюється ще більше, час спливає, а рахунок досі не відкритий. Наступна атака нашої Ниви, чудова комбінація в межах штрафного майданчика завершується порушенням правил. Штрафний виконує Смола Іван, м'яч відбиває воротар, на добиванні Бабин б’є – воротар знову блокує удар, і вже з недуже вигідної позиції, третього удару завдає Маїк, м'яч летить під ближню стійку, та воротар переправляє м'яч на кутовий удар, після подачі якого і було відкрито рахунок в матчі.

            Отож Сороковий виконує подачу з кутового в центр штрафного майданчика, там відмінним ударом на другому поверсі грає Маїк Тарас, який прекрасним ударом головою переправляє м'яч у дальній кут воріт – Гоооол!!! 1:0 на 70-ій хвилині гри.

            І тут стадіон просто зривається в емоціях, радіючи цьому взяттю воріт. Арламівська Воля відкриває рахунок в матчі.

            Далі завдання залишалось не пропустити. Та за ці 20 хвилин, які залишались до кінця гри, команди створили таку кількість моментів, яка рівна моментам за попередні 70 хвилин матчу. Команда провела ряд замін, відновивши таким чином сили команди. Йшла 80-а хвилина матчу, і суперники помиляються при одній з атак, наші футболісти організовують досить швидку контратаку, на побачення з голкіпером виходить Сороковий Павло, і маючи в запасі декілька секунд, він готується до удару, та м'яч зрізується з ноги і летить вище воріт.

            В останні 5 хвилин матчу суперники притисли нашу команду до воріт, створювали декілька хороших нагод, щоб зрівняти рахунок. Зокрема, удар на 85-ій хвилині впритул з воротами, Карпа відбиває на кутовий. Подача з кутового, і воротар знову рятує команду, на добиванні м'яч влучає в стійку. Цього разу нам пощастило.

            Арбітр компенсував затримки часу двома хвилинами на 93-ій хвилині, тобто зіграли всіх 95 хвилин матчу, але це не завадило нам втримати рахунок в матчі, та все ж здобути цю бажану перемогу в Кубку, яка стала фактом відразу після фінального свистка арбітра.

Звіт підготував Андрій Горбатий,

для ФК "Нива" с. Арламівська Воля,

6 листопада 2012 року




     Настав час вирішального матчу турніру. Залишилась остання гра в Кубку, та остання гра сезону 2012 футбольного року. Попереду найважливіший матч Кубка сільських колективів, турніру, який команда «Нива» не вигравала вже понад 20 років. І лише одна перемога може жирним шрифтом увійти в історію футбольної команди «Нива» села Арламівська Воля.

«Нива», вперед по Кубок!

            Цієї неділі наша команда буде боротись за перемогу в ще одному футбольному турнірі району. Довгим був шлях команди до цього фіналу. Розпочавши змагання ще на стадії однієї шістнадцятої фіналу, ми долами сильних суперників на шляху до вирішального матчу, який дає шанс боротись за Кубок. По черзі, на кожному наступному етапі, ми зупиняли в боротьбі за Кубок команди з сіл Ніговичі, Зав’язанці, у чвертьфіналі – Крисовичі, переможців Прем'єр-ліги цьогорічної, і минулої неділі в матчі за вихід до фіналу, Арламівська Воля здолала ще одного непростого суперника – команду села Раденичі. Залишився один суперник, якого ми ще не здолали – команда «Ветеран» села Чишки.

Перед фінальне прев’ю

            Ще один фіналіст, наш суперник – команда «Ветеран». Досить незвична команда, яка сформувалась лише задля цього турніру, команда, якої раніше не існувало. За «Ветеран» виступають представники багатьох команд району, кращі представники. Це команда досвідчених футболістів не лише районного рівня, а й обласного. Команда, яка досить впевнено пройшла всі попередні етапи розіграшу Кубка, і грає в фіналі тільки тому, що не зустрілись з нашою «Нивою» раніше. Це такий жарт, бо насправді і нашим чемпіонам в фіналі буде не солодко. «Ветерани», в обох значеннях цього слова, дадуть непростий бій нашій команді, тому фаворитів тут бути не може.

            «Нива» налаштовується на важку боротьбу та непростий матч. Це фінал, і тут може бути по-різному. Потрібно грати в свій футбол з першої і до останньої секунди гри, забити на один м'яч більше ніж суперники і перемогти, привезти Кубок додому. Надзвичайно цікавим буде цей матч. Команди раніше не зустрічались між собою, і обидві демонструють футбол високого рівня, тому гра буде інтригуючою, а сам факт фіналу тільки додасть видовищності футболу.

           

            За попередні роки виступу в Кубку сільських колективів, команда «Нива» показала наступні результати:

            2009 рік – чверть фіналісти;

            2010 рік – півфіналісти;

            2011 рік -  півфіналісти.

            Цього року, як бачимо, вперше за останні як мінімум 10 сезонів, пробились до фіналу Кубка. І вже зараз, маємо шанс виграти Кубок, та здобути черговий трофей в історії команди, збагативши її ще однією великою перемогою.          

            Команда йде по перемогу у великому фіналі турніру. Ми долаємо важкий шлях до перемоги, але вона того варта. Будемо боротись тільки за перемогу. Дороги назад немає, попереду фінал, і лише виграш в цьому матчі задовольнить поставлене завдання ще перед початком турніру.

            Отож цієї неділі запрошуємо всіх на стадіон села Волиця, де о 14 годині розпочнеться фінальний матч Кубка сільських колективів, де за перемогу буде боротись наша команда «Нива». Забезпечимо нашим хлопцям підтримку, гідну фіналу, і тим самим, допоможемо їм виграти цей важливий матч. Тому всі разом їдемо підтримувати команду у фіналі Кубка сільських колективів 2012.

            Футболістам зичимо відданої гри та вдалого результату, яким може бути тільки перемога. Успіхів Вам, воляни. Вперед до перемоги. Нива, вперед по Кубок!

                                

Андрій Горбатий,

Для команди «Нива» села Арламівська Воля,

                                                                                                                                                                          1 листопада 2012 року. 

Переглядів: 616 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz