Неділя, 28-04-2024, 20:56
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 10 » Кубок сільських колективів. 1/8 фіналу
23:14
Кубок сільських колективів. 1/8 фіналу

КУБОК СІЛЬСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ 2012

1/8 фіналу

День Празнику в Арламівській Волі

Неділя, 14 жовтня, 15:30, стадіон «APEHA BOЛЯ»

ФК «НИВА» - ФК «ЗІРКА» - 2:2 (пен. 4:3)

( Бабин Іван 14', Смола Володимир 107' )

            Справжню драматургію і неабиякі напруження подарували в День Празнику своїм уболівальникам футболісти команди «Нива». Така, ніби, неважка гра очікувалась перед початком матчу, а виявилось що все не так просто: суперник досить хороша команда, та й невезіння біля воріт Зав’язанець впродовж усієї гри, - зіграли свою роль в результаті матчу після 120-и хвилин гри, а доля путівки до півфіналу Кубка вирішилась в серії післяматчевих ударів.

            Команда після місяця відпочинку не втратила своїх кондицій атакувати на старті матчу, та незважаючи на гру суперників, доводити свою гегемонію на домашньому футбольному полі, яке й після цього матчу залишається для нас по-справжньому щасливим, бо вже від березня цього року ми вдома не поступаємось.

            Стартові хвилини гри, і перша атака: Груник Андрій проривається лівим флангом, обводить 4-ох гравців суперника і робить пас Бабину, який не зміг вдало опрацювати м'яч і завдати фінального удару по воротах. Минає ще дві хвилини, і Смола Володя прострілює досить небезпечно, на м'яч біжить Груник Василь, та пробиває, але м'яч влучає в захисника Зав’язанець, атаку зупинено. Через деякий час атаки нашої команди приносять плоди, ми відкриваємо рахунок в матчі.

            Штрафний удар із правого флангу, практично з середини поля виконував Смола Іван, який подав м'яч прямо на голову Бабину, який знаходився в штрафному майданчику, і той переправив його головою в ворота – 1:0 на 14-ій хвилині гри.

            Здавалось, що з такою грою нашої команди, можна буде очікувати розгрому, та не все так добре виходило, як здавалось. Наступні атаки нашої команди були досить гострими, забивати мали по-різному, та й половина складу команди втратила як мінімум по одній 100%-ій нагоді, щоб подвоїти нашу перевагу в рахунку.

            Після перерви футболісти «Ниви» розуміли, що рахунок 1:0 є досить слизьким, і потрібно збільшувати свою перевагу, та забити не вдавалось. Тим самим пропустили одну контратаку суперників, коли нападник Зав’язанець виходив сам на сам з голкіпером, ввірвався в штрафний майданчик, і вже намагався пробити по воротах, та Квик Іван вчасно встиг вибити м'яч з під ніг гравця, перервавши атаку. В цьому епізоді арбітр матчу спочатку призначив пенальті, та потім порадившись з боковим суддею, відмінив таке рішення, що було правильно з точки зору футбольних правил, адже ніякого порушення в цьому моменті не було.

            На 58-ій хвилині відмінну нагоду забити втратив Сороковий, який виходив віч-на-віч з воротарем суперників, і не зміг його переграти; в наступному моментів Смола І. пробивав після подачі з кутового, та м'яч пролетів вище воріт.

            Потім ініціативою на полі володіли суперники нашої команди. Спочатку, на 23-ій хвилині другого тайму, нашу «Ниву» врятував воротар – Карпа, коли відбив м'яч практично з лінії воріт, після бездоганно виконаного штрафного удару, а вже через три хвилини, ніщо не завадило суперникам зрівняти рахунок в матчі.

            З-за меж штрафного майданчика пробив один з гравців команди суперників, і м'яч дуже підступно, від дальньої стійки влетів у ворота – 1:1, йшла 71-а хвилина.

            Пропустивши м'яч, ми мали б кинутись відіграватись, та натомість потрібно було грати обережно, щоб не пропустити вдруге, адже Зав’язанці в цей час перебували на куражі емоцій, і могли спокійно зловити нас на помилці. Але й без того ми змарнували безліч моментів щоб знову вийти вперед в цьому матчі, та виграти його без додаткового часу, та м'яч просто не летів у ворота суперників. Були й штанги, і неточні удари з кількох метрів, все традиційно – без голів в не просто моментах, а цілих «моментищах».

            Гру було продовжено двома екстра-таймами по 15 хвилин кожен. Емоції зростали, і відповідальність гравців теж. Суперники, в разі перемоги, створили б сенсацію, ми ж повинні були вигравати обов’язково, тому тягар зобов’язання не програти тільки заважав нашим футболістам, але вони все розуміли, і завдяки їхній віддачі, вирвали цю перемогу. Та перед цим було ще гірше. Ми пропустили вдруге, і вже поступались по ходу гри

            Йшла 102-а хвилина матчу, суперники перехопили м'яч в центрі поля, і швидко розвинули свою контратаку, простріл з лівого флангу на дальню стійку, де інший гравець замикає цю передачу, захисники просто не встигають повернутись на свої позиції – 1:2.

            Після невеличкої перерви між екстра-таймами, суддя дає свисток про початок останніх 15-и хвилин на полі. Суперники явно не бажають атакувати, вони просто захищаються, всі 11-еро на власній половині поля, втримати результат в ці хвилин було для них основним завданням.

            Та іншої думки були футболісти «Ниви», які зрівнюють рахунок в матчі, вже на 2-ій хвилині четвертого тайму сьогоднішнього дня. Подача з кутового, Гуль Назар пробиває трохи неточно, але його удар підправляє Смола Володя, все це в штрафному майданчику – м'яч в воротах, 2:2 і гра триває.

            Надзвичайно важливий м'яч забила наша команда. Найбільше боялись того, що будемо атакувати цілий тайм, а забити не зможемо, але на щастя рахунок зрівняно. Після цього в нас ще залишалось 12 повноцінних хвилин, аби вирвати перемогу, та знову створивши кілька небезпечних моментів, ми все ж не змогли забити, і тим самим завершити цей матч без нервових 11-и метрових ударів.

            Отож пенальті.

            Право першими пробивати пенальті виграла наша команда, так само було й у фіналі Кубка Чемпіонів. Смола Іван б’є першим, і забиває сильним ударом, удар суперників і Карпа вгадує кут, в який летить м'яч, та не дотягується до нього – 1:1. Далі справа за Смолою В., який аналогічно сильно забиває й свою пенальті. Відповідь суперників – 2:2. Треті удари, і до м’яча підходить Квик Іван, який точним ударом під самісіньку ліву штангу відправляє м'яч в ворота, удар суперників – 3:3. Напруга росте, залишилось по два удари. До м’яча іде Андрій Груник, б’є сильно в лівий кут, та м'яч влучає в стійку, промах. Відповідь суперників, і м'яч летить повз ворота, рахунок залишається незмінним. Настав час вирішальних ударів, пробивати йде Сороковий, і сильним ударом забиває м'яч в верхній лівий кут воріт – 4:3, відповідь суперників: знову неточно, удар вище воріт. Отож кінцевий рахунок в серії післяматчевих ударів – 4:3 на користь команди «Нива».

            Така важка та непроста перемога приносить нам путівку до чвертьфіналу Кубка сільських колективів 2012. Виграли, і це головне, та робити висновки потрібно вже сьогодні, адже не мало шансів в нас було вилетіти вже на цьому етапі Кубка. Звичайно ж, гра бажає бути більш дисциплінованою, а моменти – реалізовані. Тоді й здобудемо важливу та бажану перемогу в турнірі.

            Дякуємо за підтримку уболівальникам команди, які в цей день дуже гарно підтримували нашу команду численною кількістю. Вітаємо з виходом до наступного етапу та зичимо й надалі тільки перемагати. Нива, вперед по Кубок!

Андрій Горбатий

Для команди «Нива» Арламівська Воля,

17 жовтня 2012 року.  

 

Прев’ю

            Зовсім недавно стало відомим рішення ФФМР, щодо матчу 1/16 фіналу Кубка між командами сіл Соколі та Зав’язанець. Справа у тому, що керівництво команди «Зірка» с. Зав’язанці подало протест, який стосувався команди Соколі, про не за правилами заявлених гравців та їх участь у матчі 1/16 фіналу, який завершився перемогою Соколі в серії післяматчевих пенальті. Розглянувши протест, федерація футболу Мостищини прийняла рішення про дискваліфікацію команди села Соколі та анулювання результату матчу 1/16 фіналу між цими командами, тому команда «Зірка» автоматично проходить до наступного етапу, де й зустрінеться з командою «Нива».

            Крім того було визначено, що матч за участю цих команд буде зіграно на домашньому стадіоні команди «Нива». А це означає, що у день Празнику ми проведемо матч на рідному для нас стадіоні «Арена Воля», де цього сезону ми ще не поступались. $CUT$

            Отож відбулись деякі зміни, маємо нового суперника за два дні до початку матчу. Футбольна команда «Зірка» села Зав’язанці – бронзовий призер Першої ліги чемпіонату району 2012 в підгрупі «Схід». Та варто відмітити, що ця команда впродовж усього сезону лідирувала в своїй лізі, і лише за результатом останнього туру опустилась на дві позиції, посівши третю сходинку. Це говорить про серйозність нашого недільного суперника. За останні 4 роки команди між собою не зустрічались, тому це додає інтриги в поєдинку. Команда непроста, тому за вихід до чвертьфіналу на нас чекає доволі нелегкий матч, який виграти для нас є обов’язком.

            Враховуючи святковий День Празнику, представникам нашої команди вдалось перенести час початку матчу на півгодини пізніше. Гра розпочнеться о 15:30. Тому запрошуємо всю громаду Арламівської Волі, гостей празнику в нашому селі на футбольний матч за участю рідної команди. Підтримаймо нашу «Ниву» на шляху по Кубок            Бажаємо команді, в цей святковий день, здобути лише перемогу. Вперед по Кубок!

 

Андрій Горбатий

Для команди «Нива» с. Арламівська Воля,

12 жовтня 2012 року.

Переглядів: 612 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
2 маїк тарас • 20:22, 12-10-2012
4-1 нива побідіт.....
avatar
1 gorbatuy_29 • 00:33, 11-10-2012
Прогнозуємо результат матчу ...
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz