Понеділок, 29-04-2024, 06:13
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 17 » Кубок сільських колективів 2012. ЧВЕРТЬФІНАЛ
18:18
Кубок сільських колективів 2012. ЧВЕРТЬФІНАЛ

КУБОК СІЛЬСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ 2012

1/4 фіналу

Неділя, 21 жовтня, 15:15, стадіон «APEHA BOЛЯ»

ФК «НИВА» - ФК «ШАНС» - 2:1

(Смола Іван 45+3'; 90')

          Чергова гра на нервах, напруження до останніх хвилин, знову численні моменти біля воріт суперників, та м'яч просто не залітає в ворота, і все ж, в одній з атак на останніх хвилинах ми забиваємо, і заслужено отримуємо путівку до півфіналу Кубка. Двобій двох по-справжньому сильних команд, лідерів футбольного району, завершився звитягою Арламівської «Ниви», що тільки радує нас.

            Матч дійсно вийшов досить напруженим, обидві команди бажали здобути перемогу та продовжити змагання за Кубок Осені. Та за результатом зустрічі, робимо висновок, що команда з Арламівської Волі бажала цього більше, тому й перемогла. Враховуючи ту кількість нагод забити, яку втрачали наші футболісти, а також нереалізований пенальті, і чимало стандартних розіграшів, в кожному з яких загострювалась ситуація біля воріт Крисович, саме такий результат на табло є закономірним та справедливим. Команда «Шанс» села Крисовичі терпить поразку і припиняє боротьбу за Кубок.

            Голи за нашу «Ниву» в цьому матчі забивав Смола Іван, в якого вже на рахунку, за три матчі турніру, 5 м’ячів. Та набагато більше моментів було в нього в цьому матчі, та ще й нереалізований одинадцятиметровий удар в середині другого тайму, після виконання якого, м'яч влучив у стійку.

            Отож забили першими господарі, на останній доданій хвилині в першому таймі. В таймі другому суперники зуміли відігратись, та перед цим ще був не зарахований м'яч в сітці воріт Крисович, який було забито з порушенням правил, мовляв в епізоді була груба гра проти воротаря в малому штрафному майданчику. За нічийного рахунку ми заробляємо право пробиття пенальті, за порушення правил у штрафному майданчику проти Смоли І., який не використав шанс вийти вперед вже в цьому епізоді. Та реабілітувався під кінець матчу. Коли арбітр компенсував затримки часу трьома хвилинами, які й залишались до кінця основного часу гри, і вже багато хто з уболівальників очікували продовження матчу у вигляді екстра-таймів, футболісти Арламівської Волі демонструють справжню відданість грі, і з останніх сил дотискають суперника, та забивають переможний м'яч в ворота Крисович. Отож 90-а хвилина, рахунок 2:1 в нашу користь, і гру завершено.

            Блискуча перемога, чергова відмінна гра на домашньому стадіоні нашої команди, який прийняв останній офіційний матч футбольного сезону 2012 року. Загалом було проведено в цьому сезоні 15 офіційних матчів на стадіоні «АРЕНА ВОЛЯ», і лише в одному матчі (проти команди села Сновичі, в півфіналі Кубка Чемпіонів) наша команда поступилась, та один раз зіграла в нічию. Всі інші, 13 поєдинків було виграно, стадіон стає символічним талісманом нашої команди, і небезпечною зброєю для суперників. Блискучий показник, феноменальна гра команди «Нива», яке вже найближчими днями буде боротись за вихід до фіналу Кубка сільських колективів 2012, що ми їй і бажаємо зробити.

            Ще раз всіх вітаємо з перемогою, яка все більше наближає нас до ще однієї великої перемоги в фіналі Кубка. Зичимо команді й надалі тільки перемагати та привезти Кубок сільських колективів 2012 в Арламівську Волю.

Андрій Горбатий,

Для команди «Нива» с. Арламівська Воля,

23 жовтня 2012 року.

 

Прев’ю

            За результатами жеребкування, яке відбулось у вівторок, команда «Нива» зіграє у чвертьфіналі Кубка з чемпіонами Прем'єр-ліги 2012 – командою «Шанс» села Крисовичі. Суперник нам досить добре знайомий, оскільки окрім двох матчів календаря Прем'єр-ліги, ми зустрічались з ним ще й в 1/8 Кубка Незалежності, де за підсумками двох матчів поступились з рахунок 5:4. Тепер в нас з’явився хороший шанс відімстити супернику, і за чемпіонство, яке ми теж втратили, і за вихід до чвертьфіналу Кубка Незалежності 2012. $CUT$

            Центральна гра чвертьфіналів. Дві досить сильні та грамотні команди, одні з кращих команд району останніх років, чемпіони різних турнірів – гра виходу до півфіналу Кубка сільських колективів, гра принципів та нервів.

            Неділя, домашній стадіон «Ниви», і перемога потрібна в цей день нашій команді. Тому запрошуємо всіх на стадіон, підтримати нашу команду на шляху до Кубка. Буде цікава гра.

            Нива, вперед по Кубок!

 

Переглядів: 515 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz