Понеділок, 29-04-2024, 07:43
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Жовтень » 27 » Кубок сільських колективів 2012. ПІВФІНАЛ
19:11
Кубок сільських колективів 2012. ПІВФІНАЛ

КУБОК СІЛЬСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ 2012

SEMI-FINAL

Субота, 27 жовтня 2012р., 15:20,

 стадіон села «Раденичі»

ФК «НИВА» - ФК «УРАГАН» - 1:0

(Смола Іван 42')

Футбольна команда «НИВА» - ФІНАЛІСТ Кубка сільських колективів 2012!!!

            Фіналісти Кубка – яке важливе та значне досягнення, важка дорога пройдена, нервові, емоційні та напружені матчі виграно, подолано сильніших суперників турніру, і перед нами фінал, вирішальна гра, матч, де буде дана відповідь на головне питання: «Хто стане володарем Кубка Сільських колективів сезону 2012 року?»…       

            Сьогоднішня гра була чи не найважчою з усіх ігор команди в цьому сезоні. Суперник, команда села Раденичі – досить грамотна та дисциплінована на футбольному полі команда, гравці високого рівня, проти яких грати було досить важко.

            Традиційно пройдемось по головних епізодах цього півфінального матчу. Можна відзначити загалом гру команд у першому таймі. До забитого нами м’яча на 42-ій хвилині, гру повністю контролювали суперники. За цей час, вони створили велику кількість моментів біля наших воріт, завдали чимало точних ударів по воротах. Зокрема, на 25-ій хвилині наш воротар Маїк Тарас двічі витягнув м'яч практично з лінії воріт після ударів головою з подачі кутового. Гравці команди «Нива» відповіли через 4 хвилини, коли досить підступним ударом для воротаря у виконанні Смоли В. здалеку, м'яч заціпив перекладину воріт і полетів вище них, на що воротар ніяк не відреагував, стоячи по центру воріт. Раденичі й далі продовжували атакувати, контролювали м'яч у центрі поля, та вдало проводили свої атаки в основному через правий фланг. Та відмінна гра захисників Ниви не дозволяла суперникам завдати влучних ударів по воротах, і тим самим забити м'яч. Відповіла наша команда забитим голом, який виявився єдиним у цьому матчі.

            Завдаючи першого удару за весь тайм по воротах, Нива відкрила рахунок в матчі. Лучка Володя, який проводить другий матч в складі нашої команди, скинув м'яч просто на ногу Смолу Івану, який з льоту, сильним ударом, відправив його у правий верхній кут воріт, воротар без шансу на успіх – 1:0 на 42-ій хвилині гри.  

            На цьому важливі епізоди першої половини гри було вичерпано. Команди пішли відпочивати. Нагадаємо, що перед цим матчем, було зіграно інший півфінальний матч турніру, в якому команда «Ветеран» села Чишки здолала команду села Підгаті «Чайка» з рахунком 2:1, і першою пробилась до фіналу.

            Після перерви гра дуже змінилась. Нарешті ми побачили справжню Арламівську Волю на футбольному полі, тобто її команду. Футболісти почали активно створювати моменти біля воріт суперників, і гра набула набагато видовищнішого характеру. На полі велась справжня футбольна боротьба за путівку в фінал.

            Дрова в вогонь докидав арбітр матчу, який активно роздавав гірчичники гравцям нашої команди. Вже на 1-ій хвилині другої половини гри, попередження отримав Ізьо Коля, і так практично половина нашої команди в цьому матчі відносить собі в пасив жовту карточку.

            Нива атакує, штрафний удар біля бокової лінії, Смола Іван навішує, Груник Андрій пробиває головою, воротар зупиняє м'яч майже на лінії воріт – гольовий момент на 53-ій хвилині. Наступна атака відразу, сильний дальній удар у виконанні Смоли В., воротар переправив м'яч на кутовий. Суперники кидаються вперед, і пропускають контратаку від нашої команди. Сороковий вже виходив на побачення з воротарем, після відмінної передачі з центра поля, яку останній захисник суперника не діставав, і як фол останньої надії, навмисно зупинив м'яч рукою. За це арбітр показав йому лише жовту карточку, замість червоної, яка повністю оправдує його дії в цьому епізоді.

            Середина тайму і нагоди в Сорокового: вихід сам на сам після пасу Смоли І., потім сильний удар самого Смоли з лівої ноги, воротар відчайдушно переправив м'яч кінцями пальців на кутовий удар.

            Починаючи з половини другого тайму, суперники активно насідають на наші ворота, створюючи чимало нагод щоб зрівняти рахунок в матчі. Одного разу, прохід по правому флангу, і удар з кількох метрів, воротар ногою відбиває м'яч, і на добиванні, м'яч влучає в перекладину, після чого його виносять подалі від воріт наші захисники. Пощастило нам цього разу. Час спливав, моменти були і у наших футболістів, і у суперників.

            За п’ять хвилин до кінця, просто мега момент забити не використав Сороковий. Подача на дальню стійку, Павло пробиває по воротах, м'яч летить, і той ще раз пробиває, перекидаючи його через перекладинку вище воріт. Якби не рухав м’яча другий раз, то можливо був би й гол.

            На 89-ій хвилині гри, арбітр матчу ставить сумнівний пенальті у наші ворота, за нібито гру рукою нашого гравця. Суперники довго думають, хто піде бити цей одинадцятиметровий, і нарешті до м’яча підходить один з гравців «Урагану», на воротах Маїк Тарас. Удар в лівий кут низом, і наш голкіпер вгадує напрямок польоту м’яча, та впевнено відбиває його, пенальті не реалізовано. Рахунок залишається незмінним і арбітр компенсує затримки часу двома хвилинами, правда було зіграно всіх чотири.

            За цей час нам залишалось просто вистояти, що ми й зробили. Заслужена, красива, чесна та важлива перемога.

            Дійсно важкий був матч, один з найважчих в сезоні. Та ми знову доказали, що час перемог команди «Нива» настав, ми довго йшли до цих великих матчів, щоб здобувати ці перемоги. Двічі програвали в півфіналі цього Кубка в попередніх двох розіграшах, і як ніхто інший, заслужили нарешті грати в фіналі цього турніру, і не менше заслуговуємо на перемогу. Тому всіх вітаю з перемогою, виходом до фіналу, де нас чекає відповідальна та важлива гра, в якій все й вирішиться.

            Арламівська Воля йде по Кубок, настав час перемог цієї команди, прийшла пора забрати Кубок та привезти його додому, на рідний стадіон, в рідне село. «Нива», вперед по Кубок!!!

 

Звіт підготував Андрій Горбатий,

Для команди «Нива» села Арламівська Воля,

27 жовтня 2012 року.

 

 

Прев’ю

            Як бачимо, змінилась дата проведення півфінального Кубкового матчу. В зв’язку з тими ж виборами, які проходитимуть у неділю, а також у зв’язку з іншими причинами, через які не зможуть зіграти в неділю деякі гравці основного складу команди, за проханням представників «Ниви»,  дату проведення матчу було перенесено на суботу. Проте, суперники нашої команди вимагали проведення матчу на їхньому домашньому полі, тому за згодою обох сторін, півфінальний матч буде відбуватись в Раденичах у цю суботу.

            Суперник «Ниви» в цьому матчі. Востаннє зустрічались з командою «Ураган» с. Раденичі у сезоні 2010 року. Тоді між сьогоднішніми півфіналістами було зіграно 5 поєдинків, де лише в одній зустрічі перемогу святкували наші футболісти. Та це вже історія, сьогодні сили команд сильно змінились, якщо рахувати останній матч цих команд. Пригадуємо, як саме Раденичі зупинили нашу команду у півфіналі Кубка Незалежності 2010 року, тому тепер в нас з’явилась нагода зупинити Раденичі у півфіналі іншого Кубка – Сільських колективів. Мотивація на стадії півфіналів не потрібна, всі розуміємо важливість цього матчу, перемога в якому подарує нам шанс боротись за Кубок, грати в фіналі, не кожен день у нас з’являється така нагода. $CUT$

            Тому запрошуємо уболівальників нашої команди, вже традиційно активно та численно підтримати Арламівську Волю в важливому матчі за вихід до фіналу. Футболістам бажаємо гарної гри, та головне, переможного результату. Всі разом йдемо по ще одну велику перемогу. Отож:  «Нива», вперед по Кубок!

 

 

Новини за 23 жовтня

            Сьогодні, 23 жовтня, було проведено жеребкування півфінальних пар Кубка Сільських колективів 2012. За результатами цього жеребкування команда «Нива» с. Арламівська Воля, зіграє проти команди села Раденичі. Іншу пару півфіналістів складають команди сіл Підгать та Чишки.

            Далеко не секрет, що фаворитом півфіналу за участю нашої команди є саме футболісти «Ниви», та й взагалі, наша команда є фаворитом всього турніру. Проаналізувавши попередні матчі команди з доволі сильними суперниками, серед яких були й чемпіони Прем'єр-ліги 2012, ми бачили гру, практично в одні ворота, і це були ворота суперників Арламівської Волі. Тому це не якась там сенсація, мається на увазі участь нашої команди в півфіналі турніру, це закономірність футболу високого рівня, який демонструє наша команда. Та ми добре розуміємо, що в футболі далеко не завжди перемогу здобувають фаворити. Цим і цікава ця гра. Пригадуємо з недавніх матчів поразку «Ниви» в грі проти Соколі, в якому гра велась на половині поля суперників, і де впродовж усього матчу ми атакували ворота Соколі, та перемогу здобули не ми. Тому знаємо і розуміємо, що перемагає команда, яка заб’є більше м’ячів в матчі, і це головне. Перед півфіналом готуємось до важкого матчу, оскільки на цій стадії залишились найсильніші команди, які й розіграють путівку до фіналу турніру.

            Точна дата проведення півфінальних матчів ще уточнюється. Знаємо вже, що зіграємо на футбольному полі села Волиця, яке є нейтральним згідно з правилами проведення турніру. А на рахунок дня, то це буде неділя, або 28 жовтня, або ж через тиждень, 4 листопада. Ведеться дискусія з цього питання, оскільки саме найближчої неділі, 28 жовтня, в Україні відбуватимуться Вибори народних депутатів до Верховної Ради України, що заважатиме проведенню футбольних матчів, через можливу відсутність багатьох футболістів чи уболівальників на стадіоні взагалі. Тому слідкуйте за новинами на нашому сайті, де буде вказана точна дата проведення півфіналу, тоді й познайомимось з нашим суперником в традиційній рубриці «Передматчеве прев’ю».

Андрій Горбатий

Переглядів: 672 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Кубок сільських колективів 2012, Раденичі, півфінал | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
1 gorbatuy_29 • 19:13, 23-10-2012
Прогнозуємо результат матчу!))
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz