Неділя, 28-04-2024, 12:11
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 12 » Ліга Чемпіонів 2011/2012
19:41
Ліга Чемпіонів 2011/2012

CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 2011/2012

1/8 ФІНАЛУ

Неділя, 18 березня 2012р., 14:05, стадіон «Сільський» (Тершів).

350 глядачів, 16˚С

ФК «ТЕРШІВ» - ФК «НИВА» - 2:3 (Бабин 21`,42`,56`)

Арбітр матчу:           Лукач Сергій           (Стебник)

Асистент арбітра 1:   Дурибаба Іван  (Дрогобич)

Асистент арбітра 2:   Бурак Віктор   (Стебник)


Наша команда успішно дебютувала в плей-оф обласного турніру Ліги Чемпіонів 2011/2012, здобувши вольову перемогу над своїм суперником у виїзному матчі 1/8 фіналу цього турніру. Від початку матчу і до 67-ої хвилини гри, наші футболісти повністю контролювали гру переважаючи суперників ще й в рахунку з різницею в три м’ячі. Та потім гра набула дещо іншого характеру, і вже гравці Тершова перехопивши ініціативу в матчі, зуміли дещо вирівняти ситуацію на полі, що дало їм можливість забити два м’ячі у ворота Ниви.

            Гра розпочалась, і з перших хвилин ФК "НИВА" домінувала на полі, створюючи непогані моменти для того, щоб відкрити рахунок в матчі. Вже станом на десяту хвилину гри, наші гравці завдали три удари в бік воріт Тершова, на що суперники відповіли лише одного разу неточним ударом повз ворота. Одним з таких моментів Ниви був кутовий удар, який виконав Сороковий, подавши м’яч у штрафний майданчик на Бабина, який пробивав головою, та удар явно не вдався, суперники винесли м’яч з меж штрафної зони. Ще одну хорошу нагоду відкрити рахунок в матчі втратив Баличик. Він, пройшовши правим флангом, прорвався на ударну позицію, зрізав м’яч вище воріт. Жовту карточку заробляє Сороковий за грубу гру проти воротаря суперників на 14-ій хвилині. Гості й далі продовжують створювати хороші моменти, щоб відкрити рахунок в матчі, і знову марнують прекрасну нагоду, скориставшись помилкою суперників у центрі поля, Квик  перехопив м’яч і вирізав класну передачу на Баличика, той віддавав вперед на Бабина, та нічого доброго з цієї атаки не вийшло.

Команда старалась, і її бажання забити допомогло відкрити рахунок в матчі. Міша кинув аут на Сорокового, той віддав передачу на Бабина, який  з льоту пробив по воротах, воротар не зміг зреагувати на це удар, м’яч опинився у сітці воріт Тершова – 1:0, на 21-ій хвилині. Востаннє Бабин забивав за команду ще в середині серпня минулого року.

            Команда намагалась активізувати й лівий фланг атаки, який чомусь, в нашій команді, завжди виглядає слабшим в порівнянні з правим. Для цього Сакалош помінявся з Баличиком позиціями, та все ж створити якийсь момент з лівого флангу практично не вдавалось. До кінця першого тайму Нива й далі марнувала свої моменти, яких ми створюємо чимало, але в більшості випадків атака команди не має логічного завершення, тобто справа до удару не доходить.

На 30-ій хвилині Груник прострілював з правого флангу, та ніхто з наших не скористався цією передачею. Чи не перший серйозний момент у суперників виник на 38-ій хвилині першого тайму, коли було виконано кутовий удар біля воріт Котовича, але м’яч після удару пролетів над перекладиною. Після цього Нива розпочинає свою атаку, яка затягується, і аж на 42-ій хвилині Бабин забиває і таким чином подвоює перевагу в рахунку, з третьої спроби пробиваючи по воротах – 2:0. Вже через дві хвилини Галабут зробив класну передачу з центра поля на Смолу, якому не вистачило кількох сантиметрів, щоб м’яч після його удару влетів у ворота, а так поза сіткою воріт. До перших 45-и хвилин гри, арбітр компенсував 2 хвилини, і на останній доданій, Тершів мав дуже хорошу нагоду аби зменшити відставання в рахунку до мінімального, та спочатку перекладина взяла на себе удар суперників, а вже потім Квик вибив м’яч практично з лінії воріт, пощастило.

Другий тайм розпочався активними діями нашої команди, оскільки Нива й далі контролювала гру і загострювала ситуацію біля воріт Тершова. Вже на 51-ій хвилині матчу Сакалош зробив передачу на Смолу, і той пробив вище воріт. Через 5 хвилин було забито третій м’яч у ворота суперників. Цього разу знову атака правим флангом, Сороковий віддає пас на Бабина, і той пробиває повз воротаря, м’яч влітає у сітку воріт і рахунок стає 3:0, а Бабин робить хет-трик в матчі, забиваючи всі три м’ячі. Хвилину після цього Баличик відзначається гірчичником за жорстку гру проти суперника. Відразу ж проводиться заміна у складі нашої команди, на поле замість Смоли виходить Озимко.  На 64-ій хвилині ми проводимо ще одну заміну, Карпа змінює Ізьо Колю. Після цих замін, спрацювала чи то недооцінка суперника, чи можливо у гравців Тершова відкрилось друге дихання, але гра набула зовсім іншого характеру. Через 4 хвилини атака правим флангом суперників: прохід, простріл, гол - от так все просто. Трохи поспішили з замінами, при рахунку 3:0 в кубкових матчах, важливо  втримати перевагу до матчу-відповіді, така груба помилка, і два м’ячі в свої ворота. Забивши перший м’яч, суперників немовби підмінили. Атака за атакою, серія небезпечних кутових ударів на наші ворота, та захист поки-що справляється з цим тиском на ворота.

На 33-ій хвилині другого тайму, наша команда залишилась у меншості. В дуже спірному епізоді, арбітр показав Сороковому другу жовту карточку, яка автоматично перетворилась у вилучення з поля. Епізод наступний: Сороковий в штрафному майданчику випереджає воротаря, встигаючи першим на м’яч, прокидає собі круглого вперед, збиває воротаря, така версія арбітра. З іншого боку, нашого гравця, який першим встиг на м’яч, збиває голкіпер, і це пенальті, так думали більшість присутніх. Та ми залишились у меншості, як зізнався сам арбітр, якби він пам’ятав, що в Павла в пасиві знаходиться попередження, то другого б не давав, оскільки порушення не було настільки жорстким. Через три хвилини, красиво пройшов по центру Швець та, на жаль, пробив вище воріт.

На 85-ій хвилині суперники забивають вдруге, скориставшись одним з своїх моментів наприкінці матчу. Через дві хвилини поперечка воріт рятує нашу команду від нічиєї в матчі. А ще через 5 хвилин, вже у компенсований арбітром час (5 хв.), Котович Володя демонструє відмінну гру, витягуючи потужний удар суперників. Спливають останні додані хвилини матчу, і арбітр дає свисток про завершення цього матчу. Можна сказати втримали перемогу.

Після матчу гравці виглядали не дуже задоволені результатом гри, проте їх можна зрозуміти. Виграючи 3:0, ми ледь не допустили нічиєї в матчі. З іншого боку, перемогу здобуто, і три м’ячі на виїзді забито, а це теж досягнення. Перед домашньою грою-відповіддю, ми забезпечили собі невеличку перевагу. Супернику потрібно забити два м’ячі на полі нашої команди, аби пройти далі. Наша команда повинна докласти усіх зусиль для того, щоб пробитись в наступний раунд змагань, що на сьогоднішній день є обов’язком.

Отже, дебют в стадії плей-оф Кубка Чемпіонів виявився вдалим. Ми виграли перший матч, і вже за тиждень чекаємо суперників вдома. Наперед хочу зазначити, що перед початком домашнього матчу-відповіді, на всіх вболівальників чекає чимало сюрпризів, пов’язаних з відкриттям нового сезону в Арламівській Волі, і не тільки. Запрошуємо на футбол в Арламівську Волю!

Андрій Горбатий,

Для команди Нива, 18 березня 2012р. 



Прев’ю

Настав час великого футболу для нашої команди. Вперше у своїй історії ми виступаємо в матчах плей-оф обласного турніру. І вже цієї неділі на нас чекає перший матч серії 1/8 фіналу. Цим матчем ми відкриємо рахунок офіційних матчів команди в новому сезоні.

            Цього року наша команда розпочинає сезон на декілька тижнів раніше в порівнянні з минулими роками, оскільки ми продовжуємо виступи на стадії плей-оф обласного турніру, де тільки дебютували минулого року. Це успіх для команди, але успіх потрібно розвивати, тому в разі вильоту на стадії 1/8 – це вже успіхом не назвеш. Завданням є пройти до чвертьфіналу.

 

Нашим суперником є команда села Тершів, що в Старосамбірському районі. В обласній Лізі Чемпіонів теж виступає  вперше, і вже пробилась до плей-оф з першого місця у своїй групі, що є чималим досягненням. Загалом про суперника відомо не багато. Знаємо, що минулого сезону Тершів посів четверте місце в чемпіонаті свого району. 

            Беручи участь в змаганнях обласного рівня необхідна особлива підготовка. Простих суперників тут не буває, це вже не район, де програючи можна зібратись і вирвати перемогу. Тут кожна помилка може коштувати перемоги. Потрібна  максимальна віддача кожного гравця задля досягнення спільної перемоги. Команди, які грають на стадії плей-оф – це вже в певній мірі переможці, адже кожна з них пройшла непростий груповий етап та пробилась до матчів на виліт. Тут без бою ніхто не здасться. Футболістам Ниви бажаємо гарної гри та переможного результату у цьому виїзному матчі.

 

Адміністрація сайту,

                                                                                                                                                                   12 березня 2012 року    

Переглядів: 986 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Ліга чемпіонів, 1/8 фіналу | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 5
avatar
5 tershiv • 10:22, 21-03-2012
нива бики
avatar
4 gorbatuy_29 • 21:24, 15-03-2012
0:2))
avatar
3 miha • 21:13, 15-03-2012
1-2
avatar
2 gorbatuy_29 • 20:48, 15-03-2012
Робимо прогноз результату матчу.
avatar
1 Невідомий • 17:44, 13-03-2012
http://vk.com/football_mostyska
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz