Четвер, 02-05-2024, 08:40
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Травень » 2 » Нагородження Чемпіонів району 2013!
00:31
Нагородження Чемпіонів району 2013!

ЦЕРЕМОНІЯ ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ФУТБОЛЬНОГО СЕЗОНУ 2013

Відбулась довгоочікувана Церемонія підведення підсумків футбольного сезону 2013 року. В нашому районі відбувся XIV Чемпіонат району, в якому взяло участь 32 футбольних колективи. Було нагороджено кращі команди району, кращих футболістів в кожній з ліг. І головними винуватцями свята була наша команда «Нива», яка вигравши абсолютно все у минулому сезоні забрала всі можливі трофеї, тріумфально підіймаючись на сцену.

Арламівська Воля – перша команда в історії футболу Мостиського району здобула всі можливі трофеї сезону, стала Абсолютним Чемпіоном району, оформила «Золотий покер». На сьогодні це найсильніша команда Мостиського району!

Початок Церемонії, і першими запрошують нашу команду, аби нагородити трофеями: Кубком Незалежності, Супер кубком району та Кубком «Золота осінь». Зал аплодисментами вітає рекордсменів, Кубки знову в руках Арламівської Волі.

"Нива" з усіма Кубками району: Кубок Незалежності, Супер кубок, Кубок "Золота осінь"

Далі проводилось нагородження кращих футболістів по усіх амплуа в кожній з ліг. Хочемо відмітити, що кращим воротарем І ліги став вихованець Ниви, колишній житель Арламівської Волі – Чемерис Іван, який зараз виступає за команду Гостинцеве. Як бачимо, таланти Арламівськоволянського футболу присутні і в інших командах.

Нагороди кращим гравцям в Прем‘єр-лізі:

  • воротар – Дуда Юрій (Соколя)
  • захисник – Лесько Андрій (Крисовичі)
  • нападник – Груник Андрій (Арламівська Воля)

Вітаємо нашого футболіста, Андрія Груника з цією важливою особистою перемогою. Віримо, що вона додасть йому більшої впевненості та сили у новому сезоні.

Кращий нападник Прем‘єр-ліги 2013

Нагороду кращого молодого гравця, або ж номінація під назвою «Відкриття сезону», отримав ще один наш гравець – Гуль Назар. Щиро вітаємо і Назара  з таким успіхом, зичимо подальшого прогресу і яскравої гри в новому сезоні.

Відкриття сезону - кращий молодий гравець Прем‘єр-ліги 2013

Нагородили також кращих арбітрів минулого сезону, ними стали: Курант Михайло та Альфред Гано.

Кращі стадіони 2013 року в селах Крукеничі та Старява.

Після цього розпочалось нагородження кращих команд сезону у всіх трьох лігах. Всім відомо, що призові місця розподілились наступним чином:

Прем‘єр-ліга: 1. Арламівська Воля. 2. Соколя. 3. Крисовичі

І ліга: 1. Мишлятичі. 2. Боратичі. 3. Гостинцеве

ІІ ліга: 1. Новосільці. 2. Новосілки. 3. Підгать

Останньою свою нагороду, Чемпіона району 2013 отримувала команда «Нива» села Арламівська Воля. Наші Чемпіони знову піднялись на сцену, нагородження провів Голова районної ради – Стецина Ігор. Всі кубки в Арламівській Волі!

Всі команди були нагороджені Кубками та медалями. М‘ячів всім не вистачило, надіємось в наступному сезоні Федерація закупить більше і нагородить всіх.

Наша команда продовжила своє святкування вже безпосередньо в рідному селі. Раділи і вітали один одного. Попереду нові старти, нові завдання і нові сподівання. Команда гратиме у футбол, а ми підтримуватимемо її тут, і будемо писати про всі події з її життя.

Зичимо нашим Чемпіонам такого ж вдалого сезону у цьому році. Перемог Вам, Воляни!

Андрій Горбатий

для сайту команди «Нива»

7 травня 2014 року

Вже сьогодні, о 15:30, запрошуємо всіх уболівальників нашої команди, любителів футболу в селі Арламівська Воля, приїхати у Мостиська, де в Будинку культури відбудеться довгоочікувана Церемонія підведення підсумків футбольного сезону 2013 року.

Буде проведено нагородження переможців та призерів Чемпіонату району в усіх 3-х лігах, переможців Кубків та Суперкубка району, а також нагороджено кращих гравців району в сезоні 2013 року. Нагадаємо, що головним учасником даного свята буде Футбольна команда «Нива» Арламівська Воля, яка виборола всі трофеї сезону. Тому на нас чекає святкове нагородження. Запрошуємо всіх уболівальників нашої команди, приїхати та підтримати своїх чемпіонів в момент офіційного вручення головного трофею району в футболі та інших кубків і нагород, які виборола наша команда у 2013 році.

Підтримаймо разом наших Чемпіонів, які так заслужили ці перемоги. Стільки років ми йшли до вершини, боролись, програвали, вставали і знову боролись, аби тепер довести всім, що футбол в Арламівській Волі дійсно на високому рівні, тут живуть справжні Чемпіони району – Абсолютні Чемпіони 2013 року! Вітаємо всіх ще раз з цим великим історичним досягненням – «Золотим покером», і нехай весь район почує ці слова, що команда «НИВА» АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ – ЧЕМПІОН МОСТИЩИНИ З ФУТБОЛУ 2013! Браво Чемпіони, хвала переможцям!

Адміністрація сайту

 

Переглядів: 638 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz