Вівторок, 30-04-2024, 01:18
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 27 » Новини
02:14
Новини

ДАЙДЖЕСТ ЗА БЕРЕЗЕНЬ

З приходом весни, Чемпіони Мостиського району – Нива Арламівська Воля, розпочала активну підготовку до нового сезону, провівши два товариських домашні матчі.

Так вже скалось, що всі товариські зустрічі наша команда, за останній рік, проводить виключно на домашньому стадіоні, який став для нас справжньою фортецею, результати виступів наближені до ідеальних, мінімальною є кількість поразок в офіційних матчах.

У неділю, 16 березня, Арламівська Воля приймала гостей з сусіднього, Городоцького району – команду села Родатичі. Даний колектив є одним з лідерів у своєму районі, демонструє гру справді високого рівня, що стало для наших Чемпіонів справжнім випробуванням. Результат матчу підтвердив серйозний статус суперників, принизлива поразка 0:5, вже й не пригадаєш такого негативного результату за участю виступів команди «Нива». Команда виступала напів резервним складом, тому, напевне, таким вийшов результат матчу.

Через тиждень, 23 березня, ми приймали гостей з сусіднього села – Гостинцеве. Цей матч, при гарній футбольній погоді, зібрав на стадіоні чималу кількість уболівальників. Гра завершилась мировою нічиєю 2:2. Рахунок  відкрила Нива, гол на рахунку Гуля Назара, в таймі другому, ми пропустили двічі, і тільки на останніх хвилинах матчу, нам вдалось зрівняти рахунок, гол забив Ізьо Микола. Після матчу команди пробили 11-иметрові удари, товариське свято футболу було завершено.

От так готуємось до початку сезону, граємо у футбол, тренуємось, щоб гідно виступати у новому сезоні та підтверджувати той рівень гри, який звикли бачити від команди з Арламівської Волі. Це те село, де футбол був завжди, і буде й надалі, незалежно від того, які гравці гратимуть за команду «Нива», а тут завжди грають свої хлопці, тому й перемагаємо завдяки дружньому футбольному колективу!

Минулого тижня, вперше в цьому році, відбулось зібрання представників команд району, керівництва ФФМР, де було обговорено ряд важливих питань, які стосуються футболу в нашому районі, а також проведено жеребкування перших раундів Кубка до Дня Незалежності України 2014 року.

Стосовно Кубка, то команди нижчих ліг розпочнуть змагання зі стадії 1/32 фіналу, перші матчі якої будуть зіграні вже 30 березня. Наша команда, як і більшість команд Прем‘єр-ліги, розпочне змагання зі стадії 1/16 фіналу, де зіграє з переможцем пари Баличі – Чернява. Більш детально про ці матчі трохи згодом.

Післяреволюційний стан країни, та все те, що зараз відбувається в нашій державі, скоріш за все, матиме вплив на наш футбол. Зміни будуть, надіємось на позитивні зміни, на справжню футбольну боротьбу, без брудної політики та корупції, які мали місце і тут. Пам‘ятаймо все, що відбувалось в нашій Україні в період з листопада по лютий, нехай віддані життя за кращу Україну не будуть марними, почнімо кожен з себе, почнімо навіть з футболу, і разом зробимо нашу країну сильнішою.

Ще одна інформація стосовно довгоочікуваної Церемонії підведення підсумків футбольного сезону 2013 року, то вона, відбудеться в період Великодніх свят, детальніше повідомимо згодом.

От такі в нас справи, до офіційних матчів сезону ще є час, та вже зараз посилено тренуємось, щоб демонструвати гарний та переможний футбол у новому сезоні.

Адміністрація сайту команди «Нива»    

Переглядів: 559 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 Masja • 12:15, 28-03-2014
applause
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz