Четвер, 02-05-2024, 23:07
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Грудень » 28 » Підсумки сезону 2012
18:23
Підсумки сезону 2012

Підсумки 2012

КУБОК СІЛЬСЬКИХ КОЛЕКТИВІВ 2012

«Золота осінь» для команди «Нива»

            Ще однією перемогою для футбольної команди «Нива» завершується останній в футбольному році турнір під егідою ФФМР між сільськими колективами – «Золота осінь 2012».

            Турнір, тривалістю майже місяць, де наша команда провела 5 відмінних поєдинків, кожен з яких був цікавим та інтригуючим по-своєму, подарував нам яскраву перемогу, яка ще раз підкреслила рівень команди в районі, як однієї з найсильніших футбольних команд на теренах Мостищини.

            Дуже рано закінчивши виступи в Кубку Незалежності, футболісти з Арламівської Волі прагнули реваншуватись перед своїми уболівальниками та перемогти в іншому, другому за рангом Кубку району. Велике бажання до перемоги й допомогло нам виграти серії післяматчевих пенальті, вирвати перемоги на останніх хвилинах в матчах чверть та півфіналів, і довести свою перевагу над  суперником у вирішальному фінальному матчі.

            Матч 1/16 фіналу і впевнена перемога в рахунком 5:2 над Ніговичами, та вже на наступному етапі розіграшу ми стикаємось з першими проблемами на футбольному полі, 90 хвилин матчу не визначають переможця в цьому матчі, гра переходить спочатку до екстра-таймів і врешті-решт до серії післяматчевих пенальті. Пам’ятаємо, як в день празнику в нашому селі проходив цей матч, і яка численна кількість уболівальників прийшла підтримати команду. Знову напружена серія 11-метрових ударів, та влучні удари гравців Ниви виводять нас до ¼ фіналу.

            Тут на нас чекає ще один непростий суперник, один з претендентів на перемогу в турнірі – команда села Крисовичі. Вже діючі чемпіони району, команда, яка зупинила нас в боротьбі за Кубок Незалежності, і тут ми отримуємо хорошу нагоду відімстити нашим суперникам за попередні невдачі. Цей матч знову проходив в Арламівській Волі, і дуже непростою була гра для обох команд. Нива продемонструвала більше бажання перемогти, і забила вирішальний м'яч на останній хвилині гри, пробилась до півфіналу.

            Пригадуємо знову ж непросту гру проти ще одного претендента на Кубок – село Раденичі, в недалекому минулому легендарна команда з цього села здобувала усі трофеї району, і зараз зібравши досить серйозну команду вийшла проти нас на футбольне поле. Гра на половині поля Ниви тривала майже весь матч, і лише в одній з небагатьох атак нашої команди під кінець першого тайму, нам вдалось відкрити рахунок в грі, і втримати його до фінального свистка, ще й відбивши пенальті на останній хвилині зустрічі.

            Попереду був фінал, вирішальна гра, і нам так хотілось перемоги та привезти цей трофей в Арламівську Волю. Так і сталось, 4 листопада цього року, в фінальному матчі проти команди «Ветеран», ми здобули перемогу з мінімальним рахунком 1:0 та привезли Кубок додому.

            До вашої уваги таблиця бомбардирів команди в цьому турнірі, з якої видно, що 6 м’ячів забив Смола Іван.

Гравець команди

Голи

1.

Смола Іван

6

2.

Бабин Іван

2

3.

Груник Андрій

1

-

Смола Володимир

1

-

Маїк Тарас

1

=

Разом

   11

 

            Перемога в цьому турнірі стала ще однією знаковою перемогою для нас. За останні 2 роки команда виграла вже чимало трофеїв, і ця перемога стала окрасою дуже успішного та грандіозного сезону у виконанні ФК «Нива», до перемоги на початку сезону в Кубку Чемпіонів Львівщини ми додаємо перемогу в кінці сезону в Кубку «Золота осінь».

            Ще раз вітаємо команду та весь колектив футбольної команди «Нива» з цим успіхом. Це наша спільна велика перемога, рухаємось й далі в цьому ж напрямку та продовжуймо здобувати такі приємні та радісні перемоги.

Підсумував виступи команди в Кубку «Золота осінь»

Андрій ГОРБАТИЙ,

28 грудня 2012 року.

Переглядів: 360 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz