П`ятниця, 03-05-2024, 22:30
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Січень » 29 » Підсумки сезону 2012
01:04
Підсумки сезону 2012

Підсумки 2012

CHAMPIONS LEGUE LVIV REGION 2011/2012

Історичний шлях по обласний Кубок для Арламівської Волі

            З невеличким запізненням, та все ж до початку нового сезону є ще час, ми пропонуємо до вашої уваги коротке підсумування виступів команди в турнірі, перемога в якому стала найбільшою перемогою в історії команди. Мова, звичайно ж, йде про Кубок Чемпіонів Львівщини.

            Це був дебют команди в обласних турнірах такого рівня, і хто б міг подумати, що він вийде таким вдалим. Крок за кроком, долаючи суперників, ми наближувались до тієї перемоги, яку сьогодні називаємо історичною.

            В турнірі брало участь 24 команди з багатьох районів Львівщини, які посіли найвищі місця в першостях своїх районів. Всі команди були розділені у 8 груп по 3 в кожній. «Нива» потрапила в групу «В», де суперниками були Лапаївка та Черляни. Програні два поєдинки проти Лапаївки, як вдома, так і на виїзді, з аналогічним рахунком 2:1, та гра, яку демонстрували наші футболісти, вселяла надії на подальший успіх. Завдяки перемогам над Черлянами ми пройшли далі. Тоді це було щось, вихід до стадії плей-оф.

            Прийшла весна 2012-ого, і разом з нею наступні матчі турніру. Поїздка в Тершів завершилась переконливою перемогою, вдома ми підтвердили рівень гри та без суттєвих труднощів пройшли в чвертьфінал. Кожен з цих матчів плей-оф, міг бути останнім в турнірі, тому гравці викладались на повну, величезне бажання пройти далі допомагало їм. Під час жеребкувань кожного з етапів плей-оффу, керівництво турніру заявляло, що Лапаївка не може бути нашим конкурентом, оскільки команди зустрічались між собою в групі, тому єдиною можливою умовою зустрічі цих команд на футбольному полі міг стати фінальний матч, про який ми тоді й не мріяли.

            Чвертьфінальний жереб зводить нас з Монастирцем. Знову виїзний матч і знову впевнена перемога 2:0. Суперник вже серйозніший та і в домашньому матчі ми здобуваємо перемогу та проходимо до півфіналу. Серед 4-ох півфіналістів, наша команда вважалась найслабшою. Під час жеребкування представники команд зі Снович та Синькович, не приховували бажання зустрітись саме з Арламівською Волею.

            Вдома команда терпить поразку, яка, як виявилось, стала єдиною домашньою поразкою команди на протязі всього сезону 2012 року. Вольова виїзна перемога 3:1 і ми в фіналі. Тут почали говорити про нашу команду вже й в області, пройти досить непростих суперників вдалось такій простій команді з села. До фіналу пробилась і Лапаївка, через 6 місяців розіграшу турніру, ми знову зустрілись на футбольному полі. Перший матч турніру і останній, програний і виграний матчі відповідно.

            Фінальний матч, і щоб не повторюватись, не потрібно ще раз описувати те, що відбувалось цього дня. Можна додати одне, що для багатьох футболістів, уболівальників, і для мене також, виграш в цьому матчі став найбільш приємним та найрадіснішим виграшем з усіх футбольних матчів різних рівнів світового футболу. Це просто неймовірно.

            Цією перемогою ми довели багатьом командам, що на такому рівні можна вигравати власними силами, без додаткового фінансування. Лише воля до перемоги, велике бажання перемогти, а також любов до рідного села, команди, власний ентузіазм, вірні вболівальники і трошки везіння та обов‘язково Божа допомога. Завдяки цьому ми й здобули перемогу. Ми вірили в себе, в свої сили, і знали що буде не просто, але вірили у власну перемогу до кінця, і здобули її. Ми не ставили перед собою якихось завдань пробитись до певного етапу розіграшу Кубка, а крок за кроком, проходили суперників, і дійшли до успіху, стали чемпіонами. Завдання завжди ставилось перед кожним матчем – виграти його, здобути перемогу, забити гол.

            Ось такий секрет успіху Футбольної команди «НИВА», а вже тепер – секрет чемпіонства. Нічого особливого, власні сили і бажання, ось що потрібно найбільше, а перемога прийде з часом.

            Віримо, що футбол в нашому селі буде й надалі розвиватись, надіємось що ми здобудемо ще не одну таку велику перемогу, і знаємо напевне: футбол непередбачуваний, тут можливо все.

Підсумковий звіт підготував

Андрій Горбатий,

28 січня 2013 року.

 

             

Переглядів: 536 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz