Понеділок, 29-04-2024, 14:44
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 5 » Підсумки золотого сезону 2013
23:37
Підсумки золотого сезону 2013

Найвища ліга району, найпрестижніший трофей розігрується саме в Прем'єр-лізі, най видовищніша боротьба та захоплюючі моменти під час матчів саме Прем'єр-ліги – переможець якої, стає Чемпіоном Мостиського району з футболу.

Так ми говорили минулого року, мріяли про Чемпіонство, про останній трофей футбольного району, який нам ще не підкорявся. Саме Чемпіонство району було головним завданням команди на сезон 2013 року. Тепер, підводячи підсумки цього сезону, ми заявляємо, що це завдання було перевиконане в чотири рази!

Один з найважчих сезонів для команди, найсильніший сезон у Прем‘єр-лізі за всі роки її існування. Майже усі колективи гідні Чемпіонства, і до останніх турів, більшість з них веде боротьбу за 1 місце – це було вражаюче видовище, але водночас і надзвичайно хвилююче, бо твоя рідна команда бореться за звання Чемпіона Мостиського району з футболу.

І так, «Чемпіонський «Золотий покер» 2013», Перемога друга і найбільша – Чемпіонат Мостиського району з футболу у Прем‘єр-лізі!

Похід до чемпіонства був важким. Результати виступів Ниви в чемпіонатах району попередніх років, наступний:

2008 рік -  4 місце,

2009 рік – 5 місце,

2010 рік – 3 місце,

2011 рік – 4 місце,

2012 рік – 3 місце

2013 рік – 1 місце!

Як бачимо, ми довго йшли до цієї перемоги. Протягом 5 років посідали високі місця в чемпіонаті, були близькими до успіху, та не досягали його. Цьогоріч ми змогли зробити те, до чого йшли всі ці роки – стати Чемпіонами району. І так, проаналізуємо весь чемпіонат, кожен тур, і все те, що відбувалось з командою протягом Чемпіонського сезону 2013 року.

Далеко непростий початок сезону для нас, в першому турі терпимо найгіршу поразку за весь сезон, ганебні 5:1 від Стоянець, опускають нас на останню сходинку турнірної таблиці після першого туру. І якби не вольова перемога від Мокрян (тур 2) – 4:3, коли ми на останніх хвилинах вирвали три очки, хто знає, чи змогла б команда «втриматись на плаву» і продовжити грати в свій футбол. Далі була незручна домашня нічия з Соколею (тур 3), коли повністю переважаючи суперника, ми не змогли забити переможного м‘яча. Тоді команді не залишалось іншого виходу, як брати три очки у виїзному матчі проти Мостиськ (тур 4), що ми й зробили, порвавши усі стереотипи про невезучість Мостиського стадіону. Потім команда ввійшла в ритм, вже традиційно, набирала в кожному наступному турі, радуючи нас серією домашніх перемог. Почали зі Старяви – 1:0 (тур 5), далі Судова Вишня – 6:1 (тур 6), і Зав‘язанці – 4:1 (тур 7). Після ряду таких перемог, ми твердо закріпились в трійці лідерів. А далі почалась серія вольових перемог, коли ми поступаючись в рахунку, зуміли переломити хід гри і перемогти. Спочатку гра з Золотковичами (тур 8), коли програючи 0:2, ми зуміли вирвати перемогу 3:2, а на останніх хвилинах команду від поразки врятував воротар, відбивши пенальті. Далі була одна з найяскравіших переломних ігор команди в усій історії, коли знову програючи 0:2, ми зуміли зламати гру минулорічних Чемпіонів – Крисович, і за короткий час забити їм 4 м‘ячі у відповідь, в результаті – суперники залишили поле. Завершилось перше коло чемпіонату, і наша «Нива» вперше піднялась на лідируючу сходинку в турнірній таблиці.

Початок другого кола був таким же невдалим, як і першого. Несподівана, непояснююча поразка 1:3 від Крисович (тур 10) – головного конкурента за золото чемпіонату, послабила наші амбіційні плани на виграш Прем‘єр-ліги. Потім в чемпіонаті району відбулись шокуючі зміни, розіграш залишають відразу дві команди, які спокійно претендували на призові місця – Мокряни та Золотковичі. Відтак, усім іншим командам у 2 колі зараховуються 3 очки в матчах з цими командами. Далі в нас чергова вольова перемога в Зав‘язанцях – 1:3 (тур 12), і нервовий порив тривалістю у 90 хвилин у Судовій Вишні – 4:3, на останніх секундах врятовані шанси на боротьбу за золото (тур 13). Після цього, «Нива» тріумфувала в Кубку Незалежності, і всі розуміли, що далі проти нас буде грати самовпевненість. Наступний тур виявився досить важким для нас, нічия 2:2 зі Старявою опустила нас на 2 сходинку, і боротьба за золото тільки загострилась. Ніхто й не думав про те, що у грі з Мостиськами, ми пропустимо сухих 3 м‘ячі, і програємо вперше на домашньому стадіоні за останні півтора року. Залишалось 3 тури до кінця, і наші шанси були майже втраченими. Все ж надію подарували нам суперники, які позабирали очки одні в одних, і ще одна вольова перемога від Соколі (тур 16) вивела нас знову на перше місце, а все завдяки вдалим результатам інших матчів. Боротьба продовжилась до останнього туру. У 17 турі ми отримали своїх 3 очки за матч з Мокрянами, і перед останнім, 18 туром, відразу 4 команди вели боротьбу за золото Прем‘єр-ліги 2013, такого ми ще ніколи не бачили, це був неймовірний порив напруженої футбольної боротьби. Команди розігрували між собою весь комплект нагород у двох матчах (Соколя – Крисовичі та Арламівська Воля - Стоянці). В нас ситуація була найбільш вигідною, бо саме ми були на першій сходинці, і в разі перемоги святкували б тріумф. Та гра була доволі складною, в результаті – 1:1, бойова нічия, і втішний результат іншого матчу, який сповістив, що Арламівська Воля – Чемпіон Мостиського району з футболу сезону 2013 року.

Ось так виглядає турнірна таблиця Прем‘єр-ліги цього сезону.

Забили наші хлопці 38 м‘ячів. Таблиця бомбардирів команди виглядає наступним чином:

Складемо статистику очних зустрічей нашої команди:

 

Найбільша перемога: 6 тур – Судова Вишня – 6:1

Найбільша поразка: 1 тур – Стоянці – 5:1

Найрезультативніші матчі: 2 тур – Мокряни – 4:3 (7 голів); 6 тур – Судова Вишня – 6:1 (7 голів); 13 тур – Судова Вишня – 4:3 (7 голів).

Сухі матчі: 3 тур – Соколя – 0:0.

От таким вийшов сезон у виконанні Чемпіонів району, здобули 13 перемог, і по три рази: зіграли в нічию та поступились в рахунку. Результат дозволив посісти першу сходинку в турнірній таблиці, і виконати головне завдання команди на сезон.

Вітаємо всіх з тріумфом в Чемпіонаті району, з блискучим сезоном у виконанні нашої рідної команди «Нива». Зичимо у наступному році повторити цьогорічний успіх та радувати усіх нас красивою грою та, звичайно ж, перемогою. Хай щастить у новому 2014 році!

Підсумковий звіт підготував

АНДРІЙ ГОРБАТИЙ

5 січня 2014 р.

Переглядів: 457 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz