Субота, 27-04-2024, 08:54
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Липень » 6 » Прем'єр-ліга. 10 ТУР
23:47
Прем'єр-ліга. 10 ТУР

Друге коло Прем'єр-ліги району

Premier League 2012. 10 TYP

Неділя, 8 липня 2012, 14:00, стадіон «APEHA BOЛЯ»

ФК «НИВА» - ФК «СТАРТ» - 1:0

(Карпа Степан 90')

Післяматчевий звіт

            Досить не легку перемогу здобули, та все ж три важливих очки в наших кишенях за результатом цього матчу. Провели матч за неймовірної спеки, основна частина гри була за господарями поля, і захоплююча кінцівка, коли створено декілька гольових моментів, один з яких перетворився у забитий м’яч.

            Команда підтверджує свою гегемонію на домашньому стадіоні «APEHA BOЛЯ». Це вже 5-а поспіль перемога в дома, жодного втраченого очка на сьогодні в домашніх матчах, така статистика може тільки радувати рідних уболівальників. Крім цього, Нива успішно стартує в другому колі, і серія перемог команди сягає чотирьох матчів – це теж тільки радує і додає оптимізму у наступних поєдинках. Тепер коротко про головні події матчу 10 туру за участю Ниви.

            Розпочали наші хлопці традиційно гостро. Вже на перших хвилинах небезпечного удару по воротах завдавав Сороковий, та цього разу не пощастило відкрити рахунок швидким голом, як це було у минулому матчі. Порівнюючи обидва поєдинки можна відзначити відмінність у діях суперників в другому матчі. Мова йде про ставку в основному на захист своїх воріт, і здобуття одного пункту до турнірної таблиці. Команді з Арламівської Волі потрібна була лише перемога.

            Гарний момент був в Сорокового на 31-ій хвилині гри, коли він намагався перекинути захисника разом з воротарем, який невдало вийшов на м’яч, та Павло не зміг вчасно дотягнутись до м’яча, і воротар суперників виправив свою помилку та забрав м’яч у руки. В кінці першого тайму Груник А. класно скидав м’яч на ногу Сороковому, та його удар був заблокований захисниками.

            В другій половині гри емоції сягали свого апогею. Бігати було надзвичайно важко через погодні умови. Та з останніх сил футболісти намагались здобути перемогу для своєї команди. В перериві в команді зробили заміну, замість Маїка Тараса в воротах місце зайняв його батько - Маїк Степан, який замінив Гуля. Таким чином ми зробили більшу ставку на атакуючі дії з метою забити необхідний м’яч.            

            Справжні гострі моменти наші футболісти почали створювати в середині другого тайму. Спочатку на 63-ій хвилині Сороковий вийшовши віч-на-віч з голкіпером, красиво його переграв і вже пробивав в пусті ворота, та захисник відчайдушно в останній момент виніс цей м’яч на кутовий удар. Не пройшло й десять хвилин, як замішання в штрафному майданчику суперників дозволило спочатку Смолові Івану, потім Маїку пробивати по воротах, та ці удари були успішно заблоковані захисниками команди суперників. Через деякий час знову атака нашої команди, і Маїк перекидаючи воротаря, влучає м’ячем в перекладину воріт – знову не щастить нашим.

            До кінця матчу залишалось небагато часу, гра велась в основному на половині поля суперників. Квик Іван пішов вперед і зайняв позицію півзахисника, на його місце перемістився Груник Василь, який в кінці матчу спочатку помилився і вивів суперника на побачення з голкіпером, і відразу наздогнав його та зумів перервати цю атаку.

            Йшла остання хвилина основного часу гри. Наша команда виконувала штрафний удар, після навісу в штрафний майданчик голкіпер Золоткович в падінні вибив м’яч за межі карної зони, де знаходився Карпа Степан, який вдало перекинув весь захист суперників, а з ним і воротаря, який в цей час не стиг зайняти відповідну позицію в воротах, і м’яч під самісіньку перекладину залітає в ворота. Ніхто відразу й не повірив що м’яч летить в ворота, здалеку виглядало, що йде вище воріт, та на щастя усім нам гол забито.

            Через дві хвилини після цього арбітр матчу дає фінальний свисток, і ми здобуваємо досить нелегку домашню перемогу в стартовому матчі другої половини чемпіонату району. Таким чином, після цього матчу ми й далі займаємо 2 сходинку в Прем'єр-ліга’єр-лізі. Перед нами йдуть лише Крисовичі, які виграють свої матчі в крок з нами. Тому боротьба за медалі буде запеклою. Крім цього, нам на п’яти наступає Мостиська «Скала», яка теж виграла вже чимало поєдинків поспіль і відстає від «Ниви» лише на одне очко. Тепер кожен матч може стати вирішальним.

            Вітаємо з перемогою команду, всіх вболівальників. Це безперечно дуже важлива та цінна перемога. Зараз це не так вже й видно, але в кінці сезону ми добре зрозуміємо, що саме виграш від одного з конкурентів за медалі може подарувати нам чемпіонство або ж призове місце.

            Нагадую усім ще раз, що, демонструючи футбол високого рівня, ми боремось за чемпіонство, за перше місце і золоті медалі Прем'єр-ліги району 2012. Успіхів в подальших матчах чемпіонату.

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

8 липня 2012 року.

Прев’ю

            Шановні любителі футболу, вболівальники рідної команди з Арламівської Волі, представляємо до Вашої уваги перший матч другого кола найпрестижнішої ліги змагань з футболу у районі, в якому наша «НИВА» зіграє проти команди «Старт», до якої входять села Гусаків та Золотковичі.

            Буквально 7 днів тому, минулої неділі, ці команди зустрічались між собою, пам’ятаємо, перемогу святкували воляни. Цього разу за нами відповідальність не підвезти вдома уболівальників, і як мінімум зіграти не гірше виїзного матчу. Для цього нам потрібно забивати і ще раз забивати. Зараз знаходимось в такій ситуації, де в кожному матчі потрібно брати максимальні 3 пункти, які будуть наближати до звання «Чемпіона Мостиського району з футболу». Та звичайно, про це говорити ще зарано. Потрібно виконати чималий обсяг роботи для досягнення такого результату. Перш за все ми надіємось на гравців команди, їхнє бажання та волю до перемоги. Таку ж волю, яку ми демонстрували в матчах обласного Кубка Чемпіонів, це й допомогло нам стати чемпіонами області, давайте тепер знову, разом, станемо чемпіонами району, здобудемо це звання, вперше в історії футболу Арламівської Волі, ще раз прославимо наше рідне село, прославимо себе і докажемо ще раз, що футбольна команда «Нива» - найсильніша в районі.

            Велике прохання до уболівальників підтримати команду в матчах Прем'єр-ліги. Попереду ще чимало поєдинків, але ми теж повинні розуміти, що кожна гра є вкрай важливою, і не можна розслаблятись за жодних умов. Беремо з собою парасольки від сонця, холодну водичку і не зважаємо на спеку, приходимо на футбол і вболіваємо за команду, яка продовжує писати велику історію футболу, не забуваємо про минуле і водночас рухаємось далі до великих перемог, вони попереду.

            Команді зичу багато атакувати і гарно забивати, здобудемо перемогу разом, а з нею і чемпіонство.

            Разом вперед до чемпіонства!

 

Переглядів: 535 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 gorbatuy_29 • 23:56, 05-07-2012
пишемо свої прогнози, коментуємо матчі, будьмо активні, і тим самим підтримаймо команду..)))
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz