Субота, 27-04-2024, 19:38
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 30 » Прем'єр-ліга. 10 ТУР (перенесений матч)
23:17
Прем'єр-ліга. 10 ТУР (перенесений матч)

Неділя, 2 жовтня 2011 року, 14:00, м. Мостиська

ФСК «СКАЛА»    -    ФК «НИВА»  -  1:1

Вперше за останні декілька років зустріч цих команд завершилась мировою нічиєю. Вже й не пригадаєш коли востаннє зберігався нічийний рахунок до кінця матчу між Нивою та Скалою. Та все ж цього разу перемога мала бути за гостями, можна сказати: «не забиваєш ти, забивають тобі». Давно відомий всім футбольний принцип, який  діє й досі.

Саме так, ведучи в рахунку, Нива пропускає м’яч за 15 хвилин до кінця гри, і вже не в змозі забити вдруге, замість трьох здобуваємо одне очко, і все ж посідаємо четверту сходинку в турнірній таблиці Прем’єр-ліги району 2011 року.

Сьогоднішні склад Ниви просто радував вболівальників, вперше після фіналу ми змогли зібрати практично весь стартовий склад команди і вийти на цю гру. Якщо порівнювати склад з півфіналу, то лише Озимко вийшов замість Ізьо Колі, а так склад основний, настрій бойовий, до перемоги. Вже на третій хвилині Бабин втратив можливість вивести команду вперед, коли після виходу на побачення з воротарем, не зміг його переграти. Через три хвилини після цього, Нива не використовує ще однієї нагоди вийти вперед в матчі: в одній з атак команди, Бабин відпасовує на Смолу Івана, і той все робив правильно – пробивав сильно і точно, але просто відмінно зіграв воротар Скали, відбивши цей м’яч на кутовий. В такому ж дусі команда провела стартові 20 хвилин гри, створюючи чимало гострих атак біля воріт Скали. Через декілька хвилин прекрасну можливість забити втратив Баличик, хоча його збили в штрафному майданчику суперників, але арбітр на це не відреагував, а взагалі то порушення правил було, й можна ставити в таких випадках пенальті, але суддя вирішив по іншому. Після швидкого та активного старту матчу, останні хвилини першого тайму Нива провела дещо слабше, віддавши ініціативу в руки господарів матчу. Це призвело до небезпечної атаки в кінці тайму, коли Карпа виручив команду, й відбив небезпечний удар по воротах. Та після цієї атаки наша команда реабілітувалась забитим м’ячем. Відзначився на 43-ій хвилині Баличик Міша, який після гарного пасу з центру вийшов на ударну позицію, і пробив повз воротаря, відправивши м’яч у сітку воріт.

Друга половина гри, і завдання не пропустити як мінімум, та забити ще хоча б раз. На стартових хвилинах отримуємо право виконати небезпечний штрафний удар, до м’яча підходить Смола Іван, і виконує цей удар практично на відмінно, відправивши м’яч в дальню дев’ятку, та воротар суперників якимсь дивом витягує цей складний удар. Далі Нива грає ще яскравіше, за винятком кількох помилок в захисті, через що можна було й пропустити. На 65-ій хвилині Нива розігрує ще одну цікаву атаку. Бабин віддає пас на Смолу В., той бачить що воротар вийшов з воріт, і намагається його перекинути, та разом з воротарем перекидає й ворота суперників. Ще один яскравий епізод за участі Смоли Івана, який відтягує на себе кількох захисників, і обманливим пасом п’ятою віддає на ударну позицію на іншому фланзі, але там ніхто не зміг замкнути цю передачу.

Після ряду гарний атак Ниви, ми пропускаємо одну у відповідь, і суперник на відмінно скористався можливістю щоб зрівняти рахунок в матчі. А гол був дуже подібним до того, коли забивали ми: гарний пас в обрізку, і нападник розстрілює нашого воротаря – 1:1 на 76-ій хвилині гри. До кінця матчу ми створювали декілька гарних моментів, але забити було важко. Тим самим відповідали й суперники, але їм важливіше в цей час було не пропустити, ніж забити. Тобто нічия Скалу влаштовувала на всі 100%, адже одне очко здобуде в цьому матчі гарантувало їм чемпіонство в цьогорічній Прем‘єр-лізі. Нічия влаштувала й нас, адже здобуте очко дало можливість наздогнати Золотковичі за кількістю набраних очок в турнірній таблиці, та одночасно випередити їх за різницею забитих та пропущених м’ячів, тому ми піднялись на четверту сходинку і з таким результатом завершуємо цей сезон. Важливо те, що ми не програли в цьому над принциповому матчі, й довели, що проти команди з першої сходинки граємо навіть краще.

Вітаємо команду, весь представницький персонал, вболівальників та любителів футболу в селі Арламівська Воля з завершенням Прем‘єр-ліги та здобутим четвертим місцем в чемпіонаті. Результат гірший попереднього сезону, та в загальному непогано. Це все ми ще проаналізуємо і підведемо логічний підсумок всьому.

Андрій Горбатий,

2 жовтня 2011, для команди «НИВА»

Прев’ю: Остання гра чемпіонату зводить нас з Мостиськами. Матч, який було перенесено через участь обох команд в Кубку Незалежності, коли було зіграно інші матчі десятого туру. Цього року Нива вже втретє зустрінеться з Скалою. Пригадуємо першу зустріч команд цього року, коли ми мінімально на останніх хвилинах поступились з рахунком 2:1, можна сказати просто випустили перемогу з своїх рук. Та в цьому матчі  були свої нюанси. Після цього вдруге команди зустрілись у півфіналі Кубка Незалежності, всі добре пам’ятаємо цей незабутній, емоційний та такий важливий матч, в якому ми отримали перемогу. І от третя зустріч команд вже в неділю.

Фаворити знову господарі. Команда посідає першу сходинку в турнірній таблиці, і на 99% забезпечила собі перемогу в Прем’єр-лізі. Суперників влаштує навіть нічия, щоб достроково оформити чемпіонство. Та розуміючи особисті відносини команд, навряд чи суперники будуть грати в своє задоволення. Це в першу чергу буде серйозний та видовищний футбол двох сильніших команд району. Це факт, незважаючи на п’яту сходинку, яку посідаємо ми, цьому є свої причини та пояснення, Нива все ж один з фаворитів в будь-якому турнірі району. А цей матч буде ще однією дуеллю двох по-справжньому серйозних та цікавих команд Мостиського району. Нива об’єктивно оцінює свої шанси на успіх в цьому матчі, і вони в нас чималі. Тому грати будемо лише на перемогу. Цікавим залишається наступний факт: Нива не вигравала на домашньому стадіоні Мостиськ більше 5 років, та зупинила цю серію, коли перемогла у фіналі. Але в фіналі ми грали не з Мостиськами. Тому цікава статистика наступна: Скала понад п’ять років не програє від «НИВИ» у домашньому матчі. Це має бути ще одним стимулом для команди, треба перервати цю серію та перемогти.

Ми ж вітаємо команду перед останнім матчем чемпіонату цього року. Бажаємо ж лише перемоги такої, яка була в першому матчі цьогорічного чемпіонату. Прохання від гравців підтримати команду в важливому для нас матчі. Зробимо це так, як робили у фіналі: «разом лише до перемоги, бо ми – волєни!»



Переглядів: 525 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
avatar
5 Miha • 23:38, 11-10-2011
Їбать ви клоуни ))
Правильно, виграє сильніший....pk
avatar
4 !!!!!!! • 21:30, 09-10-2011
Виграє сильніший!!!!
avatar
3 Bart9 • 21:31, 07-10-2011
Супер кубок вони точно здавати не будуть. Надто принципова гра.
avatar
2 той,що купляє всіх • 09:27, 07-10-2011
Інтересно за скільки Арламова здасть СУПЕР КУБОК.
avatar
1 Ярослав ЧЕМПІОН!!!! • 16:42, 06-10-2011
Арламова ви кінчені бидлоєди!!!!!!!"Через декілька хвилин прекрасну можливість забити втратив Баличик, хоча його збили в штрафному майданчику суперників, але арбітр на це не відреагував, а взагалі то порушення правил було, й можна ставити в таких випадках пенальті, але суддя вирішив по іншому"Не пишіть про пінальті чмирі.Уроди !Крисовичі купили двох і ходять з вас лохів сміються!Ви не команда ! Ваше місце в дупі в другій групі!Вашої команди НЕІСНУЄ!!!!!!Як би не закінчився Супер Кубок знайте :ви продажні тварі!!!!!!!
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz