Субота, 27-04-2024, 08:00
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Липень » 19 » Прем'єр-ліга. 12 ТУР
01:23
Прем'єр-ліга. 12 ТУР

Premier League 2012. 12 TYP

Неділя, 22 липня 2012, 14:00, стадіон села Волиця

Волиця – Арламівська Воля – 2:9

(Смола Іван 35', 38', 89'; Груник Андрій 39'; Квик Іван 41';

Баличик Михайло 56'; Смола Володя 58';

Бабин Іван 82'; Гуль Назар 93')

            Арламівська Воля робить ще один крок на зустріч золотим медалям чемпіонату. Здобуваючи впевнено красиву та розгромну перемогу, ми твердо заявляємо про наше бажання перемоги в цьогорічній Прем'єр-лізі району. Тим самим команда виграє вже шостий матч поспіль, і з кожним туром набирає все більше і більше. Залишається три реальних претенденти на золото, та про це говорити трохи рано, попереду найцікавіше: «битва за золото».

            Забивали наші хлопці на різний смак, практично на протязі всього поєдинку. Винятком стали перші 35 хвилин гри, за які команда створила таку кількість стовідсоткових моментів, яка рівносильна забитим м’ячам.

            Вже зі стартових хвилин гри Нива демонструвала захоплюючу гру, дала зрозуміти суперникам, хто господар на полі. Йшла лише сьома хвилина, ми створюємо перший по-справжньому небезпечний момент біля воріт Волиці. В стінку між собою м’яч розіграли Іван Смола та Тітунін Анатолій (відтепер гравець команди Нива до кінця цього сезону),  атаку завершив удар Смоли прямо в руки воротарю з досить непоганої відстані до воріт. Через декілька хвилин Смола Володя віддає блискучу передачу на свого брата Івана, той виходить на побачення з голкіпером і пробиває вище воріт. Вже в наступній атаці гарний момент забити втрачає Груник Андрій, після відмінного пасу від дебютанта нашої команди – Тітуніна, м’яч летить повз ворота. І таких моментів було чимало до 35-ої хвилини, коли ми почали забивати.

            Отож за гру рукою гравця Волиці біля меж власної карної зони, арбітр призначає штрафний удар, який просто блискуче виконує Смола Іван, кладе м’яч в верхню праву дев’ятку від перекладини. Рахунок в матчі відкрито.

            Минає ще три хвилини і ми забиваємо вдруге. Володя Смола гарним пасом виводить Івана Смолу на побачення з голкіпером, якого Ваня ловить на проти ході, технічно відправляючи м’яч в правий кут воріт – 2:0.

            Не встигли суперники розвести м’яч в центрі поля, а я записати попередній гол в блокноті, як ми забиваємо втретє.

            Цього разу гольовий пас від Баличика, який зробив передачу висотою на Груника Андрія, який з кількох метрів до воріт, сильним ударом головою відправив круглого в сітку воріт, і це 3:0.

            Проходить ще три хвилини і рахунок стає ще більш розгромним.

            Іван Смола зробив подачу в штрафний майданчик, де цього разу відмінно зіграв Квик Іван, переправивши м’яч в ворота – 4:0.

            В першому таймі нашій команді теж довелось витягувати м’яч  з власної сітки воріт. Суперники зуміли відіграти один м’яч за дві хвилин до кінця першої половини матчу.

            Дуже класним ударом зі штрафного, практично з центра поля, гравець команди Волиці відправив м’яч за комірець нашому голкіперу, який не зумів вдало зіграти в цьому епізоді, та припустився грубої помилки – 4:1.

            В другому таймі події на полі розвивались аналогічно. Арламівська Воля атакувала, створювала багато гарних моментів біля воріт Волиці, та тут вже кожному гравцю хотілось відзначитись, почали грати у відкритий футбол. Звичайно ж виграючи з таким розгромним рахунком, команда провела ряд замін, даючи можливість показати себе гравцям молодшого віку команди.

            П’ятий гол ми забиваємо на 11-ій хвилині другої половини матчу. Цього разу знову гольовий пас на рахунку Смоли Івана, який виводить Баличика сам на сам, той зміщується вліво, і сильним ударом відправляє м’яч в верхній кут воріт – 5:1.

            Проходить ледве дві хвилини, як м’яч знову опиняється у сітці воріт. Тепер черга забивати прийшла до Смоли Володі, який пройшов по центру, змістився на ударну позицію і видовищним сильним ударом метрів з 30-и до воріт, відправив м’яч в сітку – 6:1.

            На цьому моменті гри ми почали активно робити заміни, дали можливість відпочити гравцям основного складу команди. Свій шанс забити втратив капітан команди Бабин, який після пасу від Смоли Івана, головою поцілив у перекладину. Та через деякий час Смола І. віддає ще одну передачу на Бабина, і цього разу він вже не схибив.

            Отож на 82-ій хвилині матчу Бабин, після гольового пасу від Смоли, в дотик переправляє м’яч у сітку воріт, і рахунок стає 7:1.

            Потім черга забивати знову перейшла до Волиці, грубою помилкою в центрі захисту нашої команди скористався нападаючий Волиці, який просто розстріляв нашого голкіпера з кількох метрів.

            Йшла 86-а хвилина матчу, коли суперники забили нам другий м’яч, така собі жовта карточка захисникам Ниви. Два м’ячі ми пропускаємо далеко не в кожному матчі.

            Цим попереднім голом суперники напевне просто розізлили наших футболістів, за що ті, забили їм ще два м’ячі. Заслужений хет-трик в матчі оформив Смола Іван, до речі це вже другий матч цього сезону, в якому Ваня забиває три м’ячі, а всього в нашого бомбардира на рахунку 7 забитих м’ячів. До того ж, Смола в цій зустрічі віддав ще й три результативні передачі.

            Свій третій гол в матчі Смола Іван забиває на 89-ій хвилині гри, коли холоднокровно розбирається з воротарем команди суперників, виходячи з ним віч-на-віч – 8:2.

            Після цього голу вболівальники команди думали, що на сьогодні вже більше голів забито не буде, оскільки спливали останні додані хвилини, а футболісти нашої команди вже не дуже й спішились йти вперед. Та всупереч цього, один з найкрасивіших м’ячів сьогоднішнього дня забив Гуль Назар, наймолодший гравець цього матчу.

            Отож на 93-ій хвилині матчу отримавши пас в центрі поля, Назар обробив м’яч і сильним ударом десь метрів 35 до воріт відправив круглого під перекладину в ворота. Таким чином Назар забиває свій перший гол за команду.

            Суперники вдесяте за сьогодні розвели м’яч в центрі поля і арбітр матчу дав фінальний свисток цієї зустрічі, який сповістив, що Арламівська Воля здобуває більш ніж переконливу перемогу у виїзному матчі проти Волиці. Голи були різні, та кожен з них важливий і по-своєму красивий. Вболівальники команди раді кожному забитому голу, адже 9 разів ми раділи разом з Вами кожному забитому м’ячу  в ворота суперників.

            Вітаємо всіх з перемогою, в майбутньому зичимо продовжити безпрограшну серію до 12 перемог, тобто в наступних шести матчах чемпіонату, які залишились зіграти.

            Вперед до чемпіонства, нас ще чекають великі перемоги!

 

Прев’ю

                        За сім матчів до кінця чемпіонату для нашої команди «Нива», ми зберігаємо прекрасні шанси на призове місце в цьогорічній Прем'єр-лізі. Провівши на відмінно, згідно з результатами, попередні 5 поєдинків, в кожному з них було здобуто перемогу, наша команда намагатиметься продовжити серію перемог, і здобути чергові важливі три пункти в недільному матчі проти команди села Волиця.

            Матч першого кола між цими командами, пригадуємо, завершився впевненою перемогою Арламівської Волі. На таку ж відмінну гру і переможний результат налаштовуємось і на недільний матч. Не можна в будь-якому випадку недооцінювати суперників, потрібно максимально налаштуватись, щоб не втратити дорогоцінних очок в цьому матчі. Звичайно ж, фаворитами матчу вважають нашу команду, та я б хотів відзначити настрій суперників на цю гру. Для команди села Волиця зараз важливо здобути хоча б якийсь заліковий пункт в турнірну таблицю, тому не виключення, що суперник гратиме на нічийний результат, який цілком влаштує господарів цього матчу, і буде дуже не вигідним для нас. Тому розуміємо серйозність кожного матчу, зокрема й цього.

            Зичимо вдалої гри команді та лише перемоги.

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» села Арламівська Воля,

22 липня 2012 року.

 

           

 

Переглядів: 541 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz