Субота, 27-04-2024, 08:27
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Липень » 24 » Прем'єр-ліга. 13 ТУР
19:19
Прем'єр-ліга. 13 ТУР

Premier League 2012. 13 TYP

Неділя, 29 липня 2012, 14:00, стадіон «APEHA BOЛЯ»

Арламівська Воля – Мокряни – 2:1

(Смола Володимир 45', 91' )

            Чергова звитяга нашої команди наближає Арламівську Волю до звання Чемпіона Мостиського району з футболу! Попереду 5 вирішальних матчів, і сьогодні ми знаємо точно: якщо здобути перемогу в кожному з цих матчів, то наші футболісти піднімуть над головою трофей чемпіонів району. Проте говорити про перемогу ще зарано, нас чекають справжні футбольні дуелі, чемпіонські матчі з лідерами турнірної таблиці та водночас головними суперниками Ниви.

            Що ж до матчу 13 туру, тут справжня драма. Гра двічі зупинялась, напруга і тепер ясно: чимала недооцінка суперника з боку нашої команди. Важким виявився цей матч для футболістів нашої команди, ми вели в рахунку, сподівались на збільшення відриву, забиття ще одного голу, та отримали м’яч в своїх воротах у відповідь. Неабиякий досвід гравців зіграв визначну роль в цьому матчі, ми зуміли надавити на суперника і з останніх сил на останній хвилинах вирвати перемогу.

            Події на полі розвивались наступним чином. З початку матчу наша команда вже традиційно впевнено контролювала м’яч та створювала раз по разу небезпечні моменти біля воріт суперників. Тривало це десь до хвилини двадцятої, потім гра дещо вирівнялась. Суперники на 30-ій хвилині виконували небезпечний штрафний удар по наших воротах, надійно в цьому епізоді зіграв воротар – Карпа. Ближче до закінчення першої половини гри класну атаку провели і наші футболісти. Розпочалось все з пасу Смоли Івана в розріз захисту на Тітуніна, і закінчилось його ударом в перекладину з дуже вигідної позиції, щастя на боці гостей.

            Йшла остання хвилина першого тайму, рахунок залишався не відкритим, гравці збирались йти відпочивати, та іншої думки був Смола Володя.

            Центровий гравець нашої команди холоднокровно розібрався з двома гравцями Мокрян, після пасу Плювака, прокинув собі м’яч під удар, і сильно, і лівий кут пробив в ворота – гол! Прекрасний гол, м’яч влітає в сітку воріт, рахунок відкрито.

            Після перерви футболісти Арламівськоволянської «Ниви» надіялись забити ще один гол і вже тоді впевнено почувати себе на футбольному полі, доводячи матч до переможного кінця, та всупереч цього ми пропустили дуже незручний гол вже на третій хвилині другого тайму.

            Мокряни виконували штрафний удар з відстані досить значної до воріт, наш воротар відбив цей удар, та на добиванні з кількох метрів його просто розстріляв нападник команди суперників, рахунок зрівняно – 1:1.

            Пропустивши гол, футболісти Ниви не відразу зрозуміли що сталось насправді, та ясно було одне: рахунок треба було швидко змінювати, забивати, і вигравати матч. Суперники могли забити ще один гол відразу через декілька хвилин після того як зрівняли рахунок. Знову штрафний, і команду виручає голкіпер, переводячи м’яч на кутовий.

            Гра продовжувалась і емоції тільки зростали. Почали нервувати самі гравці нашої команди, відчувалась неабияка напруга  і серед уболівальників. Гравці звинувачували один одного в помилках, яких ставало все більше. На футбольному полі температура повітря зростала як в прямому так і переносному значеннях. Насувалась гроза, і перед нею традиційно температура повітря піднімається, відчувалась сильна спека. На 71-ій хвилині гру було зупинено. Головний арбітр матчу Альфред Гано призупинив матч через грозу яка насувалась над стадіоном. Розпочався сильний дощ, хвилин 20 футболісти і вболівальники ховались від дощу, який перетворився у справжню зливу.

            Матч було продовжено після зупинки лиття дощу. В наших хлопців залишалось 19 хвилин на те, щоб забити і виграти матч. Ми створювали гарні моменти майже кожні 3 хвилини, а забити ніяк не могли. Зокрема, дуже гаряче на полі стало за 15 хвилин до кінця, тут: Смола І. пробиває сильно, воротар перед собою відбиває, на добиванні грає Тітунін, який вже здавалось заб’є м’яч в ворота, та голкіпер в останній момент кинувся на м’яч у зумів його зафіксувати.

            Йшла 80-а хвилина гри. Спочатку Маїк не зміг замкнути простріл від Смоли, пробивши вище з кількох метрів. Потім емоції гравців Мокрян почали сягати свого апогею, і арбітр показав другу жовту карточку, яка автоматично перетворилась у вилучення, одному з гравців команди гостей. І тут декілька футболістів почали вимагати відмінити таке рішення арбітра, гра зупинилась, за неспортивну поведінку, а саме, неетичне висловлювання в бік арбітра, червону карточку отримав ще один гравець Мокрян. Та суперники на цьому не зупинились, і далі почали грубо апелювати до судді, за що той показав і третє вилучення, за що у відповідь отримав по обличчю від адресата червоної картки. Потім гравці Мокрян довго роздумували над тим, чи продовжувати матч, і все ж вирішили грати далі.

            Через ці затримки, які тривали понад 7 хвилин, в нас ще залишалось 10 хвилин на те, щоб забити. Ми грали проти 8-и гравців Мокрян, та суперники просто стали в захист і грали в футбол на відбій, прагнучи втримати нічийний результат.

            В одній з останніх атак нам вдалось зламати захист Мокрян, і забити переможний гол.

            Автором другого м’яча став Смола Володя, який робить дубль в цьому матчі. Він знову бере на себе вже тепер трьох захисників Мокрян, і метрів з 18 до воріт влучно б’є в верхній лівий кут, воротар без шансів на успіх, м’яч в воротах на 91-ій хвилині матчу.

            Насправді ж дуже важко було забити цей другий м’яч. Ніби думаєш: 8 проти 11, нічого простого, та Мокряни в останні хвилини грали за схемою 7-0-0, тобто 7 захисників і все, ну ще воротар восьмий. Та завдяки майстерності найстаршого гравця нашої команди, ми зуміли вирвати три очки в цьому матчі.

            Проте відразу після того, як рахунок став 2:1, відмінну нагоду забити мали й суперники. М’яч після вишуканого удару в дальній неприкритий кут, розминувся з стійкою воріт, пощастило нам. Зіграли ж гравці 98 хвилин, і арбітр дав свисток про завершення матчу.

            Перемога здобута, важка, багато зусиль, та три очки знову в активі нашої Ниви. Зараз наша команда знаходиться на другому місці в чемпіонаті, та ми прагнемо перемоги в першості району, йдемо разом до цієї мети, рухаємось з кожним матчем, з кожною перемогою, по золото!

            Наші вітання, Мокряни знову програють в Арламівській Волі, схоже на те, що цей стадіон для них дійсно невезучий. Жодного матчу Мокряни ще не виграли на нашому стадіоні. Ну а наша команда продовжує зберігати гегемонію на домашньому стадіоні «АРЕНА ВОЛЯ», виграючи черговий матч чемпіонату.

            Попереду нас чекають перемоги, до яких ми йдемо вже багато років. Успіхів, воляни!    

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

29 липня 2012 року.

Прев’ю

            Футбольне свято знову завітає на домашній стадіон «Ниви» - Арену Воля. Стадіон, на якому наша команда в цьому сезоні поступилась лише одного разу, а у всіх інших матчах було здобуто перемогу.

            В неділю нас чекає ще один іспит на дорозі до чемпіонства. Мокряни – досить злагоджена та непроста команда для нас. Більше того, ми втратили три очки в першому колі в грі проти Мокрян, коли поступились на виїзді з рахунком 0:2.

            Є чимало позитивних фактів, що безпосередньо стосуються цього матчу. Зокрема, на домашньому стадіоні проти Мокрян, наша команда здобула найбільшу перемогу в своїй новітній історії з рахунком 18:0. Було це в сезоні 2009 року. Окрім того, саме в домашньому матчі з Мокрянами в минулому сезоні ми здобули найбільшу гольову перемогу сезону, тоді матч завершився з рахунком 7:0. Як бачимо настрій в суперників перед цією грою буде не дуже позитивним, не щасливий стадіон для цієї команди.

            Футболісти команди «Нива» налаштовуються на реванш за поразку в першому колі. Дійсно, тоді гра була поголовно на боці нашої команди, та результат засвідчив протилежне. Зараз ми вже не маємо права втрачати очки, тому будемо боротись виключно за перемогу, за три очки та безпрограшну серію команди, яка перед цим матчем складає шість перемог.

            Запрошуємо вболівальників прийти на стадіон та переглянути один з найцікавіших матчів 13 туру Прем'єр-ліги району. Водночас і підтримати нашу команду на шляху до великих перемог.

            Удачі футболістам, і хай переможуть воляни!

Андрій Горбатий

Переглядів: 646 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
2 биба • 14:59, 26-07-2012
6-1
avatar
1 gorbatuy_29 • 19:23, 24-07-2012
прогнозуєм результат матчу?
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz