Понеділок, 06-05-2024, 14:59
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 8 » Прем'єр-ліга. 14 ТУР
23:34
Прем'єр-ліга. 14 ТУР

Premier League 2012. 14 TYP

Неділя, 12 серпня 2012, 14:00, стадіон села Крисовичі

ФК «ШАНС» - ФК «НИВА» - 2:2

(Смола Володимир 58', Сороковий Павло 96')

          По-справжньому центральний матч туру, надзвичайно драматична дуель за золото, гра лідерів футбольного району, зіпсоване свято футболу арбітрами та феєрична кінцівка матчу, в якому розписано нічийний результат.

          В цьому матчі наша команда повинна була вирішувати долю золотих нагород Прем'єр-ліги, в разі перемоги, це питання було б вирішене, поразка – шансів не було б взагалі. А так результат – нічия, разом з нею зберігаємо надії на чемпіонство. Враховуємо склад Ниви на цей матч і розуміємо, що нічия нас влаштує, хоча й далі відставання від Крисович складає 5 очок, але гра в запасі, ми все ж зберігаємо досить високі шанси на перемогу.

          Гра в напів резервному складі, з різних причин відсутні 6 гравців основного складу команди, склад ослаблений проти найсильнішої команди району на цей час. Надіємось хоча б на нічию. Та з перших хвилин бачимо що суперник грає на рівні з нами, і розуміємо що можна забивати, і створюємо гольові моменти. Початок матчу, перше загострення, подача в штрафний майданчик, Смола В. виграє м’яч головою, і наносить різкого удару по воротах, та воротар суперників забирає м’яч в руки. Деякий час Крисовичі контролювали м’яч на нашій половині поля, та їх моменти були млявими та негострими.

          В одному з епізодів гри, суддя матчу призначив пенальті в ворота нашої команди, за гру рукою в штрафному майданчику. Суперечливе рішення, але воно в силі. Справжню майстерність гри в воротах та неабиякий досвід демонструє наш воротар – Маїк Стефан, який відбиває цей удар, і гра продовжується, рахунок невідкрито. Потім на полі розгортаються суперечності через нечіткі дії арбітрів, гра зупинена на декілька хвилин.

          Напружений матч, знову моменти в нашої команди. Штрафний удар, подача Смоли на Маїка, який головою переправляє м’яч в дальній кут воріт, та воротар дотягується до м’яча, на добиванні грає Сороковий та удар неточний. В кінці першого тайму ми створили ще один гострий момент, коли Озимко пробивав з вигідної позиції, та  м’яч зрізався з ноги і пролетів в кількох сантиметрах біля стійки.

          В другому таймі гра була ще більш напруженою та драматичною. На 53-ій хвилині гри ми пропускаємо.

          Після кількох ударів по наших воротах, в одній атаці, м'яч перетнув лінію воріт, коли вже на добиванні зіграли гравці Крисович – 1:0.

          Пропустивши, Нива перебудувала свою гру. Квик помінявся з Маїком позиціями, що через п’ять хвилин зіграло нам на користь. Витримавши атаки суперників після куражу, який вони отримали забивши гол, ми зуміли зрівняти рахунок.

          Автором голу став Смола Володимир, який спочатку заробив штрафний удар в центрі, метрів з 30 до воріт, а потім відмінно його виконав, і на 58-ій хвилині зрівняв рахунок в матчі.

          В середині матчу гра була доволі рівною, по черзі гострими моментами обмінялись команди. Спочатку на 70-ій хвилині суперники влучили в стійку, завдаючи удару по воротах нашої команди. Через 2 хвилини Смола знову виконував штрафний удар, і м'яч летів просто в дев'ятку, та воротар зумів переправити цей удар на кутовий.

          На 77-ій хвилині гри на полі знову розпочалась сутичка. Гравець команди Крисович під час гри замахнувся рукою на нашого футболіста, тут гравці Ниви не пробачили такого, і відразу підбігли до місця події, в результаті чого арбітр показав вилучення гравцям обох команд. І тут дивне рішення арбітра, коли він призначує штрафний удар в наші ворота, але ж гравець суперників першим порушив дисципліну на полі, порушення правил, штрафний удар повинен призначатись в ворота Крисович.

          Після виконання цього штрафного удару, м'яч від перекладини вдарився в землю, але явно не в ворота, проте за рішенням бокового арбітра, який вказав на те, що м'яч влетів у ворота, гол було зараховано. Сталось це на 79-ій хвилині гри.

          До кінця матчу залишалось небагато часу, а поразка означала б припинення боротьби за перше місце. Останні хвилини матчу наша команда пішла ва-банк, потрібно було забивати. І на останній доданій хвилині матчу ми все ж зуміли дотиснути суперника, та вирвати нічийний результат, в цьому несправедливому, з боку дій арбітра, матчі.

          Помилка захисника Крисович, який віддавав пас на воротаря. Тут Сороковий до кінця поборовся за цей м'яч, на долі секунди випередив воротаря, обігравши його, закинув м'яч в ворота – гооол!!! Радість уболівальників нашої команди, адже цим голом ми повертаємо собі надію на боротьбу за чемпіонство.

          Арбітр дав фінальний свисток в матчі, в якому ми здобуваємо першу нічию в сезоні, безпрограшна серія команди складає вже вісім поєдинків. Нива опускається на третю сходинку, та попереду найголовніші матчі. Лише за умови, коли ми обіграємо Мостиська, а Крисовичі програють їм, і до кінця сезону виграючи всі поєдинки, ми здобудемо чемпіонство. Шлях буде досить важким, та разом ми повинні здобути цю важливу та бажану перемогу.

          Андрій Горбатий,

Для ФК «Нива» с. Арламівська Воля,

14 серпня 2012 року.


Прев'ю

Центральний матч туру, найважливіша гра Прем'єр-ліги 2012, теоретично «золотий матч», одна з найцікавіших ігор сезону…

            Цієї неділі в центральному матчі 14-ого туру Прем'єр-ліги маж командами з Арламівської Волі та Крисович, теоретично будуть розкладені шанси обох команд на золото чемпіонату. Саме команди, які посідають першу та другу сходинку, будуть змагатись в цьому «матчі за 6 очок». Перемога для обох команд в цій зустрічі, буде чине найважливішою в Прем'єр-лізі сезону. В разі нічийного рахунку, гіршу позицію займає наша команда, і це не буде позитивним результатом для нас.

            Отож в неділю на Володарів Кубка Незалежності 2011 та Переможців Кубка Чемпіонів Львівщини 2012 – Футбольну команду «НИВА», чекає найважливіша гра в Прем'єр-лізі 2012 року. Це той матч, після якого можуть остаточно розподілитись місця в турнірній таблиці. Гра чемпіонату, центральна гра туру, один з найважливіших матчів команди «Нива» в цьому сезоні, все це чекає на нас вже цієї неділі.

            В сезоні 2012 року команди зустрічались між собою вже тричі. Одного разу перемогу святкували Крисовичі, перемігши в першому матчі 1/8 фіналу Кубка Незалежності, вдома, з рахунком 4:1. В інших двох поєдинках перемогла команда з Арламівської Волі. Зокрема, 4:1 в чемпіонаті та 3:1 в матчі-відповіді Кубка. Саме Крисовичі зупинили нашу команду у виступах в Кубку Незалежності 2012. Настрій на гру особливий, перед нами головний конкурент за золоті нагороди цьогорічного чемпіонату, кого ж ще, як не Крисовичі нам треба обіграти, щоб виграти Прем'єр-лігу?! Тільки перемога, тільки 3 очки потрібні нам в цей день…

            Ми йдемо за перемогою в найважливішому матчі Прем'єр-ліги 2012 року. Прохання до вболівальників підтримати нашу команду так, як ми робили це у фіналі Кубка Незалежності 2011, як ми робили це у фіналі Кубка Чемпіонів Львівщини, і ми знаємо добре, що це допомогло нам перемогти. Тому всі разом в цей важливий день футболу для нашої команди, підтримаємо «Ниву» на шляху до великих перемог.

            Разом до чемпіонства, бо попереду нас чекають великі досягнення, великі перемоги! Успіхів та гарної переможної гри, воляни!

Андрій Горбатий,

Для ФК «НИВА» с. Арламівська Воля,

7.08.2012 року.

 

Переглядів: 706 | Додав: gorbatuy_29 | Теги: Сороковий, Прем'єр-ліга, смола, Крисовичі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
avatar
3 dik • 10:57, 15-08-2012
ви були на футболі?
про які гроші може йти мова,як курант нас цілу гру травив!?
avatar
2 справедливість • 21:59, 14-08-2012
Бардак при Серняку ---- бардак при Матису. Ганьба Федерації, а також Голові. Напевно Федерація тягне Крисовичі або Арламову на чемпіонство.Гроші рішають все?
avatar
1 справедливість • 21:53, 14-08-2012
Гарно Ви пишете, але не про то, що треба? Чому у Вашому звіті немає слів про червоні карточки, напевно,щось скриваєтє?. Баша з Крисович, груник з Арламової.
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz