Неділя, 28-04-2024, 11:15
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 20 » Прем‘єр-ліга. 18 ТУР
16:46
Прем‘єр-ліга. 18 ТУР

Завершальний матч Прем‘єр-ліги 2011 в Арламівській Волі

Неділя, 25 вересня 2011, 14:00, село Арламівська Воля

  ФК «НИВА» с. Арламівська Воля  -  ФК «Дружба» с. Чернява    - 3:0 (технічна перемога)

Звіт:   Передостанній матч Прем’єр-ліги, і суперники не знаходять відваги та впевненості, аби поставити виклик команді «НИВА» і зіграти цей матч. ФК «Дружба» села Чернява не з’явилась на стадіоні перед початком гри, таким чином матч не відбувся, футбольній команді «НИВА» автоматично зарахували перемогу в цій зустрічі з рахунком 3:0. Вже вкотре цього сезону ми чекаємо суперників на домашньому стадіоні, а вони не приїжджають. Причина таких невиїздів, на мою думку, одна – це зрозумілість та передбачуваність програшу від Ниви, а тому й не бажання їхати. Отак суперники, «волєни» цього сезону вчетверте здобувають технічну перемогу вдома. Попередніми командами, які не виїхали не матч, були: Раденичі – в Прем’єр-лізі; Вовчищовичі та Мокряни в Кубку Незалежності. Ну що ж, це ваші рішення, робіть як знаєте.  

Ну а нашу Ниву вітаємо з перемогою, та здобутими трьома пунктами, які допоможуть нам в боротьбі за вищі сходинки цьогорічної Прем’єр-ліги району. Нагадую, Нива продовжує боротьбу за 4-6 місця. Попереду в нас ще гра з Мостиськами, ну а потім старт Осіннього Кубка, або як його ще називають: Кубок сільського господарства. Бажаємо команді успіхів в цьому турнірі.

 

Прев‘ю:   Отож наступний суперник нашої Ниви – команда серед числа аутсайдерів цьогорічного чемпіонату в Прем‘єр-лізі. Команда села Чернява перед останнім туром змагань посідає 7-му сходинку в турнірній таблиці маючи в своєму активі лише чотири перемоги та одну нічию . Та розслаблятись на тому не можна, оскільки добре знаємо, що саме з такими командами ми маємо найбільшу ймовірність втратити очки, тобто зіграти в нічию або ж поступитися. 

            Пригадуємо перший матч чемпіонату цього року, в якому ми зустрічались з нашими недільними суперниками – Чернявою. Тоді красивий футбол продемонструвала команда, забивши чотири м’ячі, три з яких було забито після подачі з кутового Сороковим. Це була красива гра та заслужено здобута перемога на виїзді. В неділю ми повинні повторити цей успіх проти суперників та здобути вольову перемогу в цьому матчі, для того щоб:

Ø  По-перше: довести свою явну перевагу над суперником – Чернява.

Ø  По-друге: перервати серію програшів, яка вже складає три поєдинки (але це не означає зіграти в нічию, їх в цьому сезоні в нас і так забагато);

Ø  По-третє: подарувати своїм вболівальникам гарний настрій та красивий футбол в останньому в цьому сезоні матчі найпрестижнішого турніру району з футболу – Прем‘єр-лізі.

Тому настрій команди на гру має бути лише бойовим. Не потрібно годувати себе ілюзіями, що вже нічого практично не вирішується, чи вже всі шанси втрачені – не правда, завжди є люди для яких кожна перемога, кожен забитий м’яч у ворота суперників є радістю та гордістю за свою команду. Такими людьми є звичайно ті вболівальники команди, які щиро та віддано підтримують її, навіть в час поразок на невдач. Тому гравці футбольної команди «НИВА» здобудьте цю перемогу для цих людей, які так підтримували вас на протязі цілого сезону і продовжують це робити. Давайте здобудемо цю перемогу разом. Можливо не так важливу перемогу, але все ж перемогу, а неважливих успіхів та перемог не буває.

Отож разом до перемог, бо ми: «волєни»

Переглядів: 571 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz