Неділя, 28-04-2024, 00:12
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 2 » Прем'єр-ліга 2013. 16 ТУР
22:02
Прем'єр-ліга 2013. 16 ТУР

Неділя, 8 вересня, 14:00,

стадіон с. Соколя

Соколя - Арламівська Воля – 1:2

(Сороковий 70', Смола 73')

Перемогти від Соколі на виїзді, здобути три очки та повернути собі надію на перше місце в кінці чемпіонату – завдання на цей матч виконані. Попереду кульмінація сезону, вирішальні тури змагань, де діється непередбачувана боротьба за перемогу в чемпіонаті. Відразу 6 команд все ще мають шанси на перше місце, і кожна з них докладе максимум зусиль для досягнення цього успіху.

Арламівська Воля здобуває вкрай важливу перемогу, ці три очки повернули нам надію на успіх, ми залишаємось в числі головних фаворитів на золоті медалі Прем‘єр-ліги району 2013 року. Та про це говорити ще зарано, перед нами важливий матч, який треба виграти, тоді й побачимо які в нас шанси.

В матчі 16 туру проти Соколі, наша команда прагнула здобути бажану перемогу. Вже й не пригадаєш, коли востаннє ми перемагали команду села Соколя на виїзді. Прикра поразка минулого року, і нічия в першому колі цього річ – це не показник для нашої команди.

Все розпочалось не так, якби ми хотіли. Знову пропустили першими, і знову гол, якого мало б не бути. Один момент, одна атака і рахунок відкрито на 9-ій хвилині матчу, Соколя попереду. Помилкою центральних захисників Ниви скористався нападник Соколі, вийшовши на побачення з воротарем, спокійно пробив в дальній кут. Треба було відіграватись. Якось не щастило нашій команді в першому таймі, красиво розігрували свої комбінації, доходили до воріт суперників, а завдати вирішального удару не могли. Впродовж всієї першої половини матчу, м’яч знаходився в ногах наших футболістів, передачі з флангу на фланг, удари впритул з воротами, виходи віч-на-віч – все це було, а вирішальні удари, голи – їх не вистарчало.

Весь тайм просиділи на воротах Соколі, та стиль гри суперників не дозволяв нам показати свою гру, ми домінували на полі, але видовищних моментів з боку нашої Ниви не побачили.

В другому таймі повинні були вирішувати долю цього поєдинку, в разі невтішного результату, яким міг стати програш чи нічия, ми б взагалі забули про перше місце цього року, футболісти це розуміли, і йшли вперед відразу з початком другої половини гри.

Ми забили свій гол дуже швидко, та цей був офсайд. Подачу з лівого флангу у пусті ворота замкнув Конюховський, який якраз і знаходився в офсайді. Відмінний момент в наших на 56-ій хвилині, Сороковий віддав на Квика, той в дотик потужно пробив з 16-и метрів, та воротар Соколі парирував цей удар, врятувавши свою команду від прощеного голу. Атаки посилювались, гол назрівав, та не факт, що він мав би відбутись. В середині тайму ми побачили фантастичний удар Конюховського, після якого м’яч черкнув хрестовину воріт з внутрішньої сторони, і вилетів з-за межі лінії воріт, буквально один сантиметр відділив нашу команду від цього прекрасного голу.

Всі ці моменти додали впевненості нашим хлопцям ще більше, суперник повністю на своїй половині поля, граючи тільки на контратаках. Ми ж повинні були забивати, і забили.

Чергова атака Ниви, порушення правил біля бокової лінії. Подачу зі штрафного виконав Квик, прямо в штрафний майданчик, там боротьбу виграв Сороковий, і прикривши м‘яч корпусом, скориставшись помилкою захисників Соколі, пробив метрів з п‘яти, і м‘яч опинився у сітці воріт, рахунок зрівняно на 70-ій хвилині гри.

Після забитого голу, Воляни понеслись вперед, аби забити й другий м‘яч, адже нічия нас не влаштовувала. Наступні атаки наших принесли бажаний гол вже через три хвилини після того, як рахунок було зрівняно.  І так, знову загострення біля воріт Соколі, серія ударів по воротах, голкіпер відбиває прямо перед собою, і Смола Володимир з кількох метрів відправляє круглого в сітку воріт, це неймовірно, гол! Так, ми попереду на 73-ій хвилині.

Нам залишалось просто втримати переможний рахунок, та Воляни йшли вперед, з бажанням забити наступний м’яч, наражаючись на контратаки з боку суперників. До кінця матчу залишалась майже половина тайму, забити могли, і наші хлопці, і суперники. Коли рахунок в матчі став 2:1, гра на полі дещо змінилась, вже наша команда грала на контратаках, і у двох випадках, виходячи майже на побачення з голкіпером, ми не змогли використати своєї нагоди щоб забити. Соколя під кінець матчу створила свої моменти. В одному з яких Карпа виручив нашу команду, в іншому – м`яч пролетів над перекладиною. Арбітр компенсував 3 хвилини до основного часу гри, в одній з яких Соколя ледь не зрівняла рахунок, та все обійшлось.

Гра завершилась з позитивним для нас результатом. Рахунок 2:1 на виїзді проти Соколі – тішить нас, здобуваємо вольову перемогу. Футбол був цікавим та видовищним, команди демонстрували гарну гру, створювали цікаві моменти біля воріт одна одної. Ми перемогли, це для нас дуже важливо в цьому матчі. Соколя – команда непогана, це вже не та Соколя, що була 2 роки тому, яку ми з легкістю обіграли в фіналі Кубка. Вчора нам було не просто, але ми довели, що є сильнішими на сьогоднішній день. Гра була рівною, та результат на табло.

Отже, Крисовичі втратили 3 очки, ми повернули собі надію на чемпіонство. Попереду два вирішальні тури, нас чекає найцікавіший футбол. Вперед Арламова до нової перемоги, адже, вона в нас попереду!

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля

9 вересня 2013р.

 

AHOHC

За три тури до закінчення чемпіонату району в найвищій його лізі, боротьба за золото ще більше загострилась. Відразу 6 з 8-и команд, які залишились в чемпіонаті, ведуть змагання за перше місце, і в кожної з цих команд є свої шанси на успіх в сезоні 2013 року.

Перед нами важлива гра, одна з двох, які залишилось зіграти в цьому чемпіонаті. В цю неділю ми поїдемо на матч в Соколю. Як зазначає чимало людей: «Це дуже незручний суперник!» Грати проти Соколі на її полі досить складно, ми в цьому вже переконались. З останніх чотирьох матчів між нашою Нивою та Соколею, лише в одному перемогу святкувала наша команда, це було у фіналі Кубка Незалежності 2011. Після цього: нічийний результат вдома минулого сезону, поразка на виїзді і нічия в першому колі цього сезону – 0:0. Перед нами відповідальна гра, ми маємо шанси на успіх, тому боротимемось за кожне очко в турнірну таблицю у матчах, що залишились.

На сьогоднішній день команда з Соколі знаходиться на піку форми, про це свідчать результати останніх матчів цієї команди. Вже майже десяток поєдинків поспіль ця команда виграла, і зважаючи на поганий старт сезону, зараз посідає третю сходинку в турнірній таблиці, де також веде боротьбу за золото.

Нашим завданням на цю гру буде здобути перемогу. Це гра між двома принциповими суперниками, пригадуємо, як минулого сезону поразка від Соколі забрала всі наші шанси на чемпіонство. Сьогодні ж, ми не маємо права двічі наступати на ті ж граблі. Будемо грати у футбол від перших і до останніх секунд, не дамо суперникам створити хоча б пів моменту, як це було минулого року, а здобудемо цю важливу перемогу разом!

Вперед воляни, не вішаймо носа, на нас ще чекають великі перемоги, і вони попереду. Більше оптимізму, ще не все втрачено. Разом, до великих перемог у сезоні 2013 року.

Адміністрація сайту

 

Переглядів: 681 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
avatar
2 Ванька • 12:23, 07-09-2013
angry angry angry хватить лажати, треба рвати !!!!! angry angry angry
avatar
1 Павло • 11:30, 04-09-2013
Чесно кажучи після Скали нема бажання щось коментувати і обговорювати.... треба просто постаратися закінчити сезон на мажорній ноті!!!
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz