Неділя, 28-04-2024, 00:55
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 11 » Прем‘єр-ліга 2013. 17 ТУР
13:27
Прем‘єр-ліга 2013. 17 ТУР

Матч не відбудеться,

Технічну перемогу зараховано нашій команді

Арламівська Воля – Мокряни   +/-

Підсумок перед вирішальними матчами

Вихідними було зіграно лише один матч в Прем‘єр-лізі. В суботу, 14 вересня, Соколя приймала Мостиська в рамках перенесеного матчу 14 туру. Гра завершилась мінімальною перемогою господарів – 1:0. Інший матч, який мав відбутись в неділю – Зав‘язанці – Судова Вишня, не відбувся, через невиїзд Судової, тому Зав‘язанцям зараховано перемогу. Ще одну автоматичну перемогу здобула і наша команда в рамках цього 17 туру, тепер ми на 1 місці з результатом у 38 очок.

Зараз, напевне, кожен уболівальник своєї команди, в районі, дивиться на  турнірну таблицю та підраховує можливі шанси команди на чемпіонство, чи призове місце, чи просто можливість посісти якомога вищу сходинку в чемпіонаті. Такого напруженого фінішу не було вже дуже давно. Ми не знаємо хто стане чемпіоном району, хто посяде 2 і 3 сходинку. Відповіді на всі ці питання ми дізнаємось раніше фінального свистка останнього матчу чемпіонату.

Турнірна таблиця: http://fcnuva.at.ua/index/prem_39_er_liga_2013/0-94

«Нива» на першому місці, але це враховуючи найбільшу кількість зіграних матчів. Попереду в нас вирішальна гра в неділю проти Стоянець, які маючи 2 гри в запасі, ведуть також боротьбу за золото. Перед тим, у середу Стоянці зіграють проти Старяви (перенесений матч 15 туру). Крім цього матчу Стоянці повинні зіграти ще проти Соколі, і у 18 турі гра на «Арені Воля» з нашою Нивою. Далі Крисовичі, наш головний суперник, який свою перенесену гру проти Мостиськ буде грати невідомо коли. Чекаємо новин від Федерації на рахунок цього питання. І у 18 турі Крисовичі зіграють з Соколею. В свою чергу, наші сусіди – Соколя, є четвертим претендентом на перше місце. Саме 4 команди на сьогодні претендують на золото.

Які наші шанси, і на що розраховуємо? – Тут все дуже просто. В разі перемоги над Стоянцями і втрати очок Крисовичами в одному з двох матчів, ми стаємо чемпіонами. Але не так все легко, недільний матч буде непростим – це раз, і те що Крисовичі втратять очки, не факт – це два.

Зараз чекаємо що скаже Федерація на рахунок перенесених матчів, коли ж вони будуть зіграні. І у неділю обов‘язково повинні обіграти Стоянці. Тоді будемо говорити про подальші розклади. Шанси в нас дуже хороші, треба довести справу до кінця та здобути бажану перемогу.

Вперед Воляни, вперед до великих перемог!

Андрій Горбатий

16 вересня 2013 року

 

Анонс 17 туру Прем‘єр-ліги

Цієї неділі, на футбольних стадіонах нашого району будуть зіграні матчі передостаннього туру чемпіонату району в Прем‘єр-лізі 2013. Команда «Нива» в цю неділю відпочиває, оскільки наш суперник – село Мокряни, знялась з чемпіонату, і нам автоматично зараховується 3 очки (як і всім командам у 2 колі чемпіонату).

В неділю мали б відбутись 3 матчі календаря 17 туру Прем‘єр-ліги. Та з різних обставин, буде зіграно лише один – повідомляє сайт ФФМР. Зав’язанці приймуть Судову Вишню, та саме цей матч вже нічого не вирішує в турнірній таблиці, і його результат немає жодного впливу на визначення призерів чемпіонату.

Переносять, відтягують, якісь дивні махінації під кінець сезону, так, вже звикли – це ж чемпіонат Мостиського району. Крисовичі – Скала і Стоянці – Соколя, не можуть зіграти, напевне через те, що в суботу буде зіграно раніше перенесену гру Соколя – Мостиська, а проводити два матчі за два дні, не під силу футболістам. Надіємось на те, що всі перенесені матчі будуть зіграні до дня проведення останнього, 18 туру, чемпіонату в Прем‘єр-лізі 2013.

Ситуація дуже хитка, такого не пригадаєш, щоб за 2 тури до кінця, 6 команд боролось за перемогу в чемпіонаті району. Все напружено, і хотілось би, в такий відповідальний, для всіх організаторів чемпіонату району, період, було дотримано верховенство законів футболу. В нас є регламент, тому давайте будемо грати в футбол за правилами, які прописані там.

Якщо гравець отримав червону карточку, тобто вилучення з поля, то він автоматично пропускає наступний матч. Всі ми це знаємо, всі ми розуміємось в футболі. Та чомусь існують якісь винятки для окремих команд чи то гравців. Виявляється, можна грати і після вилучення, і після бойкоту всією командою закінчити матч. Мовляв, арбітр не записав в протокол факт вилучення, та давайте порвемо протокол після матчу і скажемо що потрібно переграти, бо протокол вже недійсний, його хтось розірвав – це смішно, всі ті проблеми починаються зверху. Давайте справедливо проведемо вирішальні матчі чемпіонату, і згідно регламенту визначимо переможця чемпіонату району в такій проблематичній Прем‘єр-лізі 2013.

 

Переглядів: 573 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz