Неділя, 28-04-2024, 20:12
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 18 » Прем‘єр-ліга 2013. 18 ТУР
12:38
Прем‘єр-ліга 2013. 18 ТУР

ВИРІШАЛЬНИЙ МАТЧ СЕЗОНУ

Неділя, 29 вересня, 14:00,

стадіон «АРЕНА ВОЛЯ» с. Арл. Воля

Арламівська Воля – Стоянці – 1:1

(Сороковий 26')

Найважливіший матч сезону виграно, досягнута головна мета 2013 року. Команда «Нива» Арламівська Воля – Чемпіон Мостиського району з футболу! О так то виходить, вперше за останні роки, одна команда в районі оформлює «Золотий дубль», а це означає, що наша команда є абсолютним чемпіоном футбольного району та найсильнішою командою Мостищини за підсумками 2013 футбольного року. Воляни виграли все!

 

Важко й повірити в такий успіх, непростий сезон, по-справжньому бойові матчі на протязі всього чемпіонату, достойні суперники та неймовірна атмосфера у кожному матчі – все це ми переживали протягом сезону, та показавши сильний футбол, стали переможцями та Чемпіонами району.

Вирішальний матч, неймовірна напруженість, всі розуміють важливість цього поєдинку, команда налаштована на останній бій, перемога так близько, тільки треба її дістати. Паралельно з нашим матчем, Соколя приймає Крисовичі, де теж вирішується доля головних нагород сезону.

Матч розпочався, уболівальників повний стадіон і кожен переживає за свою команду. Вже з перших хвилин, господарі поля почали володіти м’ячем, намагаючись створити небезпечний момент біля воріт суперників. І вже на 3-ій хвилині, після подачі в штрафний майданчик зі своєї половини поля, головою пробив Смола І., та м’яч опинився в руках голкіпера - це було перше загострення. Після цього протягом двадцяти хвилин, наша команда більше володіла м’ячем, та створити щось дійсно небезпечне, не виходило. Суперники відзначились неточними ударами здалеку зі стандартів, та втратою м’яча біля меж штрафної зони нашої команди.

Арламівська Воля почала активніше пресингувати Стоянці на їх половині поля, після чого, серія небезпечних кутових ударів призвела до забитого голу. Отож подачу з кутового виконує Маїк прямо на голову Сороковому, який у блискучому стрибку переправляє м’яч в сітку воріт, без шансів на успіх у воротаря, і так 1:0 на 26-ій хвилині. Емоції назрівають, вболівальники вітають команду з забитим м’ячем, розуміємо що все йде добре, тільки б не здати позицій. Все ж, після забитого голу, ми почали поступатись суперникам, Стоянці більше володіли м’ячем, але не змогли створити жодного справжнього моменту біля наших воріт.

Та попри це, рахунок було зрівняно через грубу помилку наших футболістів, це не атака суперників. М’яч метрів з 20-и до воріт практично у порожні ворота забив гравець команди «Колос» на 36-ій хвилині.

Арламівська Воля кинулась виправляти помилки, і в кінці першого тайму створила гарні нагоди аби знову вийти вперед в цьому матчі. Атака команди, Смола пасує на Баличика, той приймає і скидає Бабину, який просто не попав по м’ячі з ідеально вигідної позиції, а шкода, могли забивати.

В перериві гравцям повідомили результат іншого матчу ігрового дня, там Крисовичі поступались Соколі, а це означало, що нас влаштує і нічия в цьому матчі. Та ніхто про таке не говорив, завданням було зламати гру суперника та забити переможний м’яч, тобто виграти цю вирішальну гру.

Другий тайм, і кілька змарнованих моментів насамперед в Бабина. 55-а хвилина, атака Ниви, простріл від Квика, де замикати мав капітан нашої команди, який не дотягнувся до м’яча. Через декілька хвилин знову атакуємо, подача здалеку, м’яч пролітає всіх гравців і, в кількох сантиметрах від стійки, виходить за межі поля. Таких моментів ми мали достатньо, щоб забити, але так і не забили. Час спливав, суперник також розумів, що нічия його не влаштовує, тому намагався щось організувати, але наша команда в цей день була на висоті. Хлопці боролись за кожен м’яч, віддавались на повну в кожному ривку, до останнього терпіли виснаженість та заслужили на перемогу. Ми не перемогли в цьому матчі, але перемогли в сезоні.

Цей матч був цікавим та напруженим, події, що розвивались на футбольному полі під час гри, ще раз підтвердили статус цього поєдинку – вирішального матчу. Він таким і став, вирішилось все, Воля здобула золото Прем‘єр-ліги цьогорічного сезону.

Отже, чемпіонат завершено, ми вперше в історії Арламівської Волі стали чемпіонами району, вигравши найвищу – Прем‘єр-лігу району. Вітаємо команду, уболівальників, та всіх, хто доклався до цієї перемоги. Це дійсно велика перемога, про це ми ще не раз напишемо. Справжні радісні емоції перемоги на нас ще чекають. Найближчим часом відбудеться урочисте підведення підсумків сезону, де й пройде нагородження наших чемпіонів, тоді ми відчуємо цю радість великої історичної перемоги для нашої команди.

Перед нами Супер кубок району, Кубок «Золота осінь», тому матчі ще будуть, і Нива цього річ ще зіграє, а зараз вітаємо один одного з великим тріумфом, радіємо та насолоджуємось перемогою.

Арламівська Воля – Чемпіон Мостиського району з футболу 2013 року!

Звіт підготував

Андрій Горбатий

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля

30 вересня 2013 року

 

 

 

Анонс матчу

Вирішальна битва за чемпіонство - це неймовірно, Арламівська Воля за крок від звання Чемпіона Мостиського району з футболу! Крок відстанню у перемогу в недільному матчі.

Всі ми зараз розуміємо, що відбувається в турнірній таблиці чемпіонату району в Прем‘єр-лізі. Там ведеться небачено ніколи раніше відчайдушна боротьба за золото, срібло та бронзу. Чотири команди зіграють між собою 2 матчі, які визначать долю усіх призових місць в турнірній таблиці. Кожна з цих команд може посісти від 1 до 4 місця, залежно від результату недільних матчів.

Не потрібно зараз дивитись на розгорнуту турнірну таблицю, перед нами 4 команди, які грають в неділю чемпіонські матчі, а ситуація в нас наступна:

Команда

Очки

1.

Арламівська Воля

38

2.

Крисовичі

36

3.

Соколя

35

4.

Стоянці

35

Останні матчі:

Арламівська Воля – Стоянці

Соколя - Крисовичі

В разі перемоги нашої команди, ми вперше в своїй історії зможемо оформити чемпіонство, та про зараз треба забути. Ми повинні думати тільки про гру і про підтримку нашої команди. Нива бореться за чемпіонство, головна мета сезону, найважливіша ціль 2013 року – все розіграється в недільному матчі.

Розуміємо важливість цього поєдинку, після втішних для нас результатів матчів 17 туру, ми зараз посідаємо найвигіднішу позицію, та це все відносно, адже, нам потрібна тільки перемога.

Проаналізуємо можливі варіанти. В разі виграшу, ми чемпіони. Якщо нічия, то будемо залежати від іншого матчу, в якому при перемозі Крисович, ми пролітаємо, якщо ж там нічия або виграш Соколі – то нас це влаштує. В разі поразки, ми теж можемо пролетіти, якщо Крисовичі обіграють Соколю, якщо ж ні, то однакова кількість очок буде в нас, Стоянець, і при перемозі Соколі – у них. Тому після недільних матчів в районі може: по-перше: визначитись Чемпіон; по-друге: буде проведено «Золотий матч»;, по-третє: буде проведено турнір між трьома командами, що набрали однакову кількість очок, для визначення чемпіона.

От такий розклад на найближчий вік-енд. Все в наших руках, ми можемо здобути нашу перемогу, будемо боротись до кінця, аби золоті медалі Прем‘єр-ліги району 2013 року були в Арламівській Волі.

Підтримка команді необхідна як ніколи, ми повинні забезпечити нашим хлопцям комфортну гру, яку можна організувати шляхом активного вболівання під час матчу на стадіоні. Всі на футбол, на вирішальну гру сезону, в якій може визначитись переможець Прем‘єр-ліги 2013.

Вперед воляни, тільки до перемоги!

 

ПРЕВ‘Ю

Останній, 18 тур Прем‘єр-ліги району, матч, в якому має вирішитись все. Чи визначиться після цього матчу Чемпіон району, чи будуть зіграні додаткові матчі? – Все це ми дізнаємось у цю неділю, в центральному матчі туру між Арламівською Волею та Стоянцями. Нива йде до перемоги, ми готуємось до цього важливого матчу, де прагнемо здобути перемогу.

Чемпіонат району наближається до завершення, та ще жодного разу не було такої ситуації, щоб за 1 тур до кінця чемпіонату, відразу 4 команди претендували на перше місце. Боротьба загострюється, оскільки вирішується доля головної нагороди сезону, і кожен прагне її здобути.

Всі ми пам‘ятаємо перший тур чемпіонату, коли ганебною поразкою завершився матч між цими командами. Стоянці розгромили нашу Ниву з рахунком 5:1, саме так, це був неочікуваний розгром, тоді ми недооцінили новостворену команду, за що отримали у власні ворота стільки м‘ячів. Сьогодні ж, ситуація змінилась кардинально. Обидві команди претендують на перемогу в турнірі, обидві команди сильні та налаштовані лише на перемогу. Перевага нашої Ниви – це домашня гра, це рідний стадіон з відданими уболівальниками. Вдома ми сильніші, це всі знають. Суперник непростий, суперник буде битись на 3 очки, та ми зробимо все можливе, аби виграти цю вкрай важливу зустріч в кінці чемпіонату.

Нива провела блискучий сезон, та перед нами головна гра, лише виграш в якій дасть нам надію на здійснення головної мети сезону. Тому все вирішиться у цю неділю в матчі проти команди зі Стоянець. Запрошуємо любителів футболу на центральний матч останнього туру Прем‘єр-ліги району. Вперед Воляни, вперед до перемоги, ми з вами хлопці!

Адміністрація сайту

Переглядів: 820 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 6
avatar
6 gorbatuy_29 • 22:44, 30-09-2013
Чемпіони району! Вітаю Воляни, ми заслужили))
avatar
5 voskalo • 20:47, 29-09-2013
Волєни - чемпіони!
Вітаю всіх!
avatar
4 Pavlo • 22:42, 28-09-2013
вболівайники завжди з вами наші найкращі футболісти
avatar
3 Pavlo • 22:39, 28-09-2013
класний сайт
avatar
2 Misha • 13:46, 27-09-2013
Вболівальники, пітримайте нас.....!Ми будемо викладатись на повну...!
avatar
1 gorbatuy_29 • 22:18, 24-09-2013
Рівні шанси в команд на перемогу в цьому матчі, та ми граємо вдома, а це вже багато говрить!)) Вперед хлопці, треба виграти найважливішу гру сезону!
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz