Четвер, 02-05-2024, 16:55
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Травень » 11 » ПРЕМ'ЄР-ЛІГА 2013. 1тур
00:48
ПРЕМ'ЄР-ЛІГА 2013. 1тур


Неділя, 12 травня, 14:00,

стадіон «КАРПАТИ» м. Мостиська

ФК «КОЛОС» Стоянці – ФК «НИВА» Арламівська Воля – 5:1

(Конюховський 91')

Принизлива та ганебна поразка в першому матчі Прем'єр-ліги відправляє нашу команду на останню сходинку в турнірній таблиці, це найгірший результат за останні півтора року, вже й не пригадаєш, коли востаннє так поступались. Терпимо поразку і розбираємо проблеми команди, яких на сьогодні маємо чимало.

Вже стабільною тактикою команди є домінування впродовж перших 15 хвилин матчу, за які, ми традиційно створюємо 2-3 гострі моменти, інколи забиваємо. Цього матчу, таке домінування тривало всього 10 хвилин, ми створили свої 2 моменти, та не забили. Далі гра вирівнялась, і потроху перейшла до ініціативи суперників. Надзвичайно важкими були умови гри, трава на стадіоні була занадто високою, м'яч зупинявся після пасу, не доходив до гравця команди – це мінус організаторам матчу. Перед грою, вже традиційно, було проведено невеличке привітання команд з нагоди початку нового чемпіонату. Свої вітальні слова сказали: Голова ФФМР – Роман Матис, представники влади району, представники команд-учасниць матчу; заспівали гімн, підняли прапор.

А далі, починаючи з 30-ої хвилини на нас чекала низько кваліфікована та дуже некрасива гра з боку команди «Нива», по-іншому й не скажеш. Голи назрівали, відсутність головного воротаря команди дається взнаки, пропускаємо один, потім контратака, і ще один. Команда в паніці робить ризиковані зміни на другий тайм, і не змігши переломити хід гри, пропускає наступні м’ячі у свої ворота.

Все могло б бути по-іншому, якби арбітр призначив цей 100-% пенальті в ворота господарів, за навмисну гру руками, коли захисник Стоянець руками накрив м'яч.

Що ми бачимо у таймі другому. Ми проводимо вимушені заміни, додаємо швидкості в грі команди, якої не було в першій половині гри, і нам на деякий час вдається створити моменти, ми могли забивати, але пропустили ще одну контру у відповідь – 3:0, і шансів на успіх від тієї хвилин вже не було. Проте команда не здається, й далі пробує переломити хід гри, та господарі демонструють відмінну гру в захисті, не даючи можливості нас забити бажаний м'яч.

Потім пропустили і 4-ий гол, теж контратака, нападник перекинув нашого голкіпера, і м'яч влетів у ворота. Тоді вже всі розуміли що гру зроблено, і команди просто догравали цей матч до кінця. В кінці матчу ми пропустили в п’яте, та вже у доданий арбітром час, зуміли забити гол престижу, який на свій рахунок записав один з наймолодших гравців команди – Конюховський. Команда провела красиву атаку по правому флангу, звідки пішла подача в центр, де Гуль з Конюховським обробили цей пас і зуміли забити не так важливий, але приємний гол.

Сенсація, не такого старту ми чекали. Результат розгромний, та якщо розібрати гру, то він майже віддзеркалює все те, що відбувалось на полі впродовж 90-а хвилин гри. Є проблеми в команди, перш за все зіграла дуже слабо центральна лінія команди, а це основа всіх атак і захисту, тому команда провалилась, пропускали необґрунтовані атаки, програвали перші м’ячі – все це тільки допомагало суперникам. Не хватало свіжих сил команді, суперники виглядали яскравішими, тому й перемогли.

Це наша спільна поразка, ми розуміємо, що з такою грою, а тим паче, з таким результатом, верхні рядки турнірної таблиці не займеш, тому, дуже надіємось на те, що починаючи з останньої сходинки, ми будемо тільки підійматись вверх, і в кінці чемпіонату будемо першими зверху.

Отже, провальний старт, так ми ще ніколи не стартували, та віримо в команду, і додаймо їм підтримки, яка зараз необхідна, та разом реабілітуймось вже у наступну неділю, в другому турі Прем'єр-ліги 2013.

Андрій ГОРБАТИЙ

 

AHOHC

Що ж, любителі футболу, на Вас чекає Прем'єр-ліга, в неділю ми розпочинаємо боротьбу за головну перемогу, за головний трофей Мостищини і титул Чемпіона Мостиського району з футболу.

Розпочинаємо чемпіонат району виїзною грою проти новачка Прем'єр-ліги – команди села Стоянці. Якщо розібратись зі складом цього колективу, то навряд чи знайдеться там хоча б половина гравців-жителів цього села. Команда «Колос» - це скоріш так звана «збірна гравців області», щось подібне до команди з Крисович минулого сезону. Тому нас прийдеться грати з грамотною та досить сильною командою.

Зовсім недавно ми проводили товариський матч з цією командою, гра завершилась з рахунком 3:0 на користь Колосу, тому розуміємо серйозність гри суперника та максимально налаштовуємось на гру вже з першого туру змагань.

Матч буде зіграно на центральному стадіоні м. Мостиська, за бажанням господарів, які орендують стадіон на цю гру.

З боку Ниви всі гравці готові зіграти у завтрашньому матчі, вже давно чекали старту саме чемпіонату району, тому запрошуємо підтримати команду в першому матчі Прем'єр-ліги, приїхавши на стадіон у Мостиська.

Зичимо нашим хлопцям відданої гри та переможного результату. Вперед до нових перемог!

Адміністрація сайту

Переглядів: 556 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz