Четвер, 02-05-2024, 16:45
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Травень » 15 » Прем'єр-ліга 2013. 2 ТУР
18:38
Прем'єр-ліга 2013. 2 ТУР

2 ТУР. Неділя, 19 травня, 14:00, стадіон в селі Мокряни

Мокряни – Арламівська Воля – 3:4

(Смола Іван 28', 61'(Р), 98'(Р); Сороковий Павло 33' )

Як і очікувалось, не простим вийшов цей виїзний матч. Вже традиційно у Мокрянах футбол не проходить спокійно, окрім футбольної, ми спостерігаємо і словесну боротьбу, а дрова у вогонь підкидає суддівська бригада. Матч, в якому ми двічі поступались в рахунку, та двічі перемагали, і все ж, фінальний свисток арбітра зафіксував нашу перемогу, яку ми вирвали з останніх сил і заслужено привезли три очки додому.

Важко було проводити цю гру за відсутності майже половини гравців команди, які з різних причин не могли бути в цей день на матчі своєї команди, та Нива не залишилась без підтримки уболівальників, і ми разом здобули цей виграш.

Швидкий та несподіваний м'яч наша Нива пропустила вже на 26-ій секунді гри, коли влучним ударом здалеку у верхній кут воріт пробив гравець Мокрян. Відсутнім на грі був і основний воротар команди, тому його замінив набагато молодший гравець, який тільки перший сезон виступає в основній команді. Нива спробувала відігратись відразу, ми створили свої моменти, і зуміли вже до кінця першого тайму не те, що зрівняти, а й вийти вперед. Перекинув воротаря Смола Іван, після помилки захисної лінії суперників, а через 5 хвилин, Сороковий з гострого кута вразив ворота Мокрян влучним ударом під дальню стійку.

Все йшло ніби нормально, ми контролювали гру, та пропустили несподіваний гол. Мокряни відмінно виконали штрафний удар, гостру передачу замкнув гравець команди пробивши сильно з лету - 2:2, і на тому перший тайм було завершено.

 Друга половина добряче потривожила нерви усіх присутніх на цьому матчі. Ми пропустили після відмінної нагоди забити, швидка контра, після якої м'яч перекидають через нашого воротаря і ми вже поступаємось 2:3. Та команда не здається, і численні атаки призводять до порушення правил у штрафному майданчику Мокрян, це пенальті, яке влучно виконав Смола Іван – рахунок зрівняно на 61-ій хвилині гри.

Далі ми знову йдемо в атаку, гостро пробиваємо з усіх сторін, і в одній з таких атак, захист суперників не справляється, і відверто фолить на Сороковому захисник Мокрян, який збиває нашого гравця в штрафному майданчику, ну це пенальті, та арбітр не реагує. Цілком зрозумілі апеляції гравців до арбітра, між уболівальниками виникає штовханина, гра зупиняється приблизно на 6 хвилин, після цього коли все вгамувалось, гра продовжилась.

Суддівство – це складова футбольного матчу, воно відіграє ключову роль у його проведені. В цьому матчі воно заслуговує на негативну оцінку, забагато зауважень і претензій до бригади арбітрів. Тому дуже прикро, що на рівні найпрестижнішої та найсильнішої ліги району, судді допускаються грубих помилок. Наша команда просить, у наступних матчах, за її участю, виставляти більш компетентних у своїй роботі, арбітрів.

Компенсувались затримки часу майже десятьма хвилинами, в одній з останніх, ми заробили право виконати ще один одинадцятиметровий штрафний удар. Гуль пробивав по воротах, м'яч потравив у руку захиснику Мокрян, тому це пенальті. І вже вдруге, чітким ударом у верхній правий кут, його виконав Смола І. – це 4:3 в нашу користь і цей драматичний та важкий поєдинок завершився.

Отже, здобувши перемогу у другому турі Прем'єр-ліги, ми значно покращуємо своє становище у турнірній таблиці, та після двох важких виїзних матчів, наступну гру проведемо вдома. Вітаємо команду з перемогою, важко було її здобути, та досвід і бажання перемогти, допомогли нашій команді виграти в цьому матчі.

Андрій Горбатий

Для сайту ФК «Нива» Арл. Воля,

20 травня 2013 р.

 

AHOHC

  Матч другого туру чемпіонату наша команда проведе також на виїзді, це найдальший і водночас найскладніший виїзд для команди, що пов’язано з відстанню до Мокрян, та станом дорожнього покриття, по якому доведеться добиратись. Знову Мокряни, команда, яка вже 2 сезони поспіль закінчує чемпіонат раніше всіх, вони за власним бажанням призупиняють участь в Прем'єр-лізі через ряд суб’єктивних, з боку Мокрян, на те причин. А поки вони ще не знялись з чемпіонату, ми їдемо до них в рамках другого туру Прем'єр-ліги 2013.

Дійсно, виїзний матч проти Мокрян є складним й через інші особливості. Дана команда є дуже добре знайома нам, і ми знаємо, що свої домашні матчі вони проводять найкраще, тому здобути перемогу нам буде не легко.

Минулого сезону у виїзному матчі ми поступились з рахунком 2:0, що ще раз підкреслює серйозність нашого майбутнього суперника у домашньому матчі. Проте, у другому колі чемпіонату, ми вирвали перемогу на останніх хвилинах матчу. В цьому матчі, пригадую, Мокряни теж влаштували щось подібне на бойкот, спочатку зійшли з поля, потім повернулись та продовжили гру. Надіємось, що в цьому матчі все пройде спокійно, за правилами, без традиційних протестів з боку господарів.

Після першого матчу, команда знаходиться далеко не в оптимальному психологічному настрої, тепер на нас буде давити результат, треба вигравати, та це буде не так просто як здається. Тому запрошуємо всіх уболівальників команди підтримати хлопців у цьому виїзному матчі, та здобути важливу перемогу на старті сезону. Успіхів, і вперед по великі перемоги!

Андрій ГОРБАТИЙ

Переглядів: 588 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz