П`ятниця, 03-05-2024, 00:54
ФК «НИВА» Арламівська Воля
 
Меню сайту

Наше опитування
Яким буде результат виступів нашої команди в чемпіонаті 2015 ?
Всього відповідей: 35

Міні-чат
300

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Травень » 30 » Прем'єр-ліга 2013. 3 ТУР
15:09
Прем'єр-ліга 2013. 3 ТУР

Неділя, 2 червня, 14:00,

стадіон «АРЕНА ВОЛЯ» с. Арл. Воля

Арламівська Воля – Соколя – 0:0

 

Сусідське дербі завершується сухою нічиєю, першою для нас та вже третьою поспіль для Соколі. Результат, який не радує Ниву, бо тут ми мали вигравати. Моменти, атаки, удари – змарновано все, не забито гол, і як наслідок, одне очко замість трьох.

Прекрасний недільний день, відкриття футбольного сезону в Арламівській Волі. Команду привітали з початком сезону. Урочисто посвятили Державний прапор України, який під виконання Державного гімну України учасниками народного хору «Воля», було піднято на новоствореному флагштоку. Після завершення урочистостей розпочалась гра.

З першим хвилин домінування на полі, ми створюємо вже традиційно гострі моменти, та надійно грає воротар суперників, який парирує удари по воротах. На початку матчу і Соколя могла відкривати рахунок, та надійно зіграв Ізьо Коля, який вибив м’яч майже з ліній воріт. Перший серйозний момент у нашої команди виник на 27-ій хвилині, коли після виконання штрафного удару Сороковим, спочатку замикати м’яч у ворота мав Груник, потім Маїк, та не вийшло і цього разу. Чергові атаки виглядали не такими яскравими, хіба що під кінець першого тайму ще один штрафний не дуже вдало виконав Бабин, м’яч влучив у стінку.

Друга половина гри була набагато яскравішою, тут як мінімум 4 рази забивати мав Баличик, двічі Маїк і так далі. Стабільна гра в захисті, гра в пас в центрі, та доходячи до вирішального удару, м’яч: то летить вище, то заблокований захисником, то забирає воротар. Одним словом не щастить. Все як завжди – є моменти, а забити не виходить. За це ми й втрачаємо дорогоцінні очки.

Особливо видовищним був футбол в останні 15 хвилин матчу, за які Нива, так і не забила, проте порадувала, численну кількість уболівальників, красивим футболом. Дуже шкода що не виграли, бо заслуговували на перемогу, та все ще попереду. Боротьба в цьогорічній Прем‘єр-лізі настільки серйозна, що така втрата, як програш і нічия – є не суттєвою. Тому головні матчі попереду, де потрібно налаштуватись на гру та виборювати перемогу в кожному матчі.

Подяка вболівальникам «13 сектору» за організацію церемонії відкриття сезону, та підготовку футбольного поля до матчів. Команда дарує нам красивий футбол, а результат приходить з часом. Тому давайте, разом, наберемось терпіння і спільними зусиллями здобудемо ті перемоги, до яких йдемо. Зичимо всім нам подальших перемог.

 Звіт підготував

Андрій Горбатий,

Для ФК «Нива» с. Арл. Воля,

5 червня 2013 р.

AHOHC

Після трьотижневої перерви футбол знову повертається на стадіон в Арламівську Волю. Цієї неділі Нива зіграє третій матч чемпіонату, який стане дебютним на домашньому стадіоні. В зв’язку з цим, планується провести перед матчем, невеличку  церемонію відкриття сезону, на якій, вже традиційно проспіваємо гімн, урочисто піднімемо прапор та після привітальних слів розпочнемо перший домашній матч чемпіонату.

Суперник нам дуже добре знайомий. В минулому сезоні команди зустрічались між собою двічі. В першому матчі перемогу святкувала наша команда з мінімальним рахунком 1:0, а у матчі другого кола, який відбувся на День Незалежності України, в селі Соколя, ми сенсаційно поступились 2:0, і саме після цього програшу втратили будь-які шанси на перемогу в чемпіонаті. Всі дуже добре пам’ятаємо цей матч. Перед недільним матчем обидві команди знаходяться в середині турнірної таблиці, посідаючи відповідно 5-у і 6-у сходинки, тому кожна ставить перед собою завдання здобути три очки та підвищити своє становище.

Матч буде надзвичайно цікавим, все ж, сусідське дербі. Футбольної боротьби не бракуватиме. Отож запрошуємо уболівальників Ниви прийти на цей матч та підтримати команду у першому домашньому матчі чемпіонату. На глядачів чекає видовищний та цікавий футбол високого рівня Прем'єр-ліги району.

Зичимо командам гарної гри, та хай переможуть господарі.

Адміністрація сайту

Переглядів: 480 | Додав: gorbatuy_29 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту

ФК "НИВА" АРЛАМІВСЬКА ВОЛЯ © 2024-2014Створити безкоштовний сайт на uCoz